• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir Meme Büyütme Ameliyatı

Kııızzzz Allah seni :KK70: haftaya cuma benim için çok erken belki nvln le karşılaşırsınız diğer kontrole yetişirim sanırım senin kontrolün daha sık tabii . Yanmalar geçecek kuZum azıcık daha sabret.. ameliyat olduğun ilk günlere göre yumuşama vardır ama ha diyince de yumuşamıyor tabii benim 9 hafta oldu mesela yumuşak ama normal meme kıvamında değil biraz daha beklemek lasım :))

N NVLN kuZum bana göre erken geliyorsun sen Fatih beyi sık sık ziyaret ettim zAten daha da fazla boğmayım adamcağızı :)
Ya illaki hastanede buluşmak sart değl ya belki bi kahve içn biyerde memedaş olara otururz :KK48: hastnede de belkindenk geliriz..belkide karşılaştık öncelerde bilmiyoruz ki

Ya illaki hastanede buluşmak sart değl ya belki bi kahve içn biyerde memedaş olara otururz :KK48: hastnede de belkindenk geliriz..belkide karşılaştık öncelerde bilmiyoruz ki

Ya ortak noktamız Fatih bey ya ziyaretine gitseydik onun için de farklı olurdu sanırım ondan dedim.. çıkışta yine bi yerlere gidip birşeyler içeriz canım ne olacak ;)

Ya ortak noktamız Fatih bey ya ziyaretine gitseydik onun için de farklı olurdu sanırım ondan dedim.. çıkışta yine bi yerlere gidip birşeyler içeriz canım ne olacak :KK66:
Denk getirirz insallah fatih beyi ziyareti..güzel bi ani olur...pazartesi içn aldm randevumu buarada

Iyiyim cnm geçen gün cok ağrım oldu baya ama iyiyim gitgide iyi oluyorum. sende değişiklik varmi sağ tarafinda. fatih beyle görüşebildinmi.

Yok canım görüşmedim değişiklik Yok maalesef hala asimetri ve dalgalanma var ümitsizliğe kapıldım sanki düzelmeyecek gibi Fatih beye söylesem ne yapabilir ki elinden geleni yaptı zaten daha ne yapsın :/

İyi olmana sevindim canım ameliyat sütyeniyle aran nasıl bu arada :D

Eşimin işi var gitmişken kontrolümu olaym dedm bidaha gel git yapılmaz yaknda diye.ama mutlaka bi ara denk geliriz hepimiz orda biz kadınlar isteyince yapamıcamız bişey yok:dua::halay:
İnşallah denk geliriz canım sen cok gelmezsin ama ben daha cok gelir giderim fatih beye

Yok canım görüşmedim değişiklik Yok maalesef hala asimetri ve dalgalanma var ümitsizliğe kapıldım sanki düzelmeyecek gibi Fatih beye söylesem ne yapabilir ki elinden geleni yaptı zaten daha ne yapsın :/

İyi olmana sevindim canım ameliyat sütyeniyle aran nasıl bu arada :KK70:
Az kaldi fırlatıp atmama ama sabrediyorum yinede. umarım duzelir canim yatış pozisyonunla falan alakalı olabilir mi acaba. yağ enfeksiyonlarinin bu kadar çabuk erimemesi lazım di en az 10 yil ömrü var bildiğim kadarıyla

Az kaldi fırlatıp atmama ama sabrediyorum yinede. umarım duzelir canim yatış pozisyonunla falan alakalı olabilir mi acaba. yağ enfeksiyonlarinin bu kadar çabuk erimemesi lazım di en az 10 yil ömrü var bildiğim kadarıyla

Yağların mı :o Yok canım yanlış biliyorsun Fatih bey bi kısmı erir bi kısmı kalır demişti ama belki protezi örtmek için yeterli yağ kalmadı belki de bilemiyorum :/ yani eridi gitti dediğim şu an dalgalanma görüldüğü için dedim eridi mi erimedi mi gerçekten bilemiyorum tabii. Bazı doktorlar silikon için 10 yıl ömür biçiyor Fatih bey ömür boyu dedi bana. Gerçi böyle sürerse belki 2. Operasyonu geçirebilirim bilemiyorum Fatih beyle görüşmek lazım öncelikle . Durumum düzelir mi diye beklemedeyim Ocak'ta kontrole gideyim olmazsa.

Iyiyim cnm geçen gün cok ağrım oldu baya ama iyiyim gitgide iyi oluyorum. sende değişiklik varmi sağ tarafinda. fatih beyle görüşebildinmi.

jadecim napiyosun agrin oldugunda yani fatih beye falan sordun mu normal mi bunlar. simdiden alistirayim ben de kendimi diye soruyorum ;)

Yağların mı :eek: Yok canım yanlış biliyorsun Fatih bey bi kısmı erir bi kısmı kalır demişti ama belki protezi örtmek için yeterli yağ kalmadı belki de bilemiyorum :/ yani eridi gitti dediğim şu an dalgalanma görüldüğü için dedim eridi mi erimedi mi gerçekten bilemiyorum tabii. Bazı doktorlar silikon için 10 yıl ömür biçiyor Fatih bey ömür boyu dedi bana. Gerçi böyle sürerse belki 2. Operasyonu geçirebilirim bilemiyorum Fatih beyle görüşmek lazım öncelikle . Durumum düzelir mi diye beklemedeyim Ocak'ta kontrole gideyim olmazsa.
Canim bencede fatih beyle konusmadan moralini bozma bence. bende sordum ozellikle yağlar erirmi diye kesinlikle hayir dedi. yani elimde kayıtlar var:)) bence yerleşim daha tam olmadi sende fatih bey seni rahatlaticaktir.

jadecim napiyosun agrin oldugunda yani fatih beye falan sordun mu normal mi bunlar. simdiden alistirayim ben de kendimi diye soruyorum :KK66:
Canim ben biraz dikkatli davranmıyorum sanirim. Mesela kollarini yukarı kaldirmaman gerekiyo ameliyattan sonra ama bişeye uzanirken falan unutuyorum sonra agrim oluyo. agri genelde bıçak batar tarzda ve yanma tarzında oluyo gogsun altinda. sana tavsiyem ameliyattan sonra iyi hissediyorum diye cok hareketlenme sonrasi fena oluyo. ama normalde oyle cok bi ağrı yok merak etme

Canim bencede fatih beyle konusmadan moralini bozma bence. bende sordum ozellikle yağlar erirmi diye kesinlikle hayir dedi. yani elimde kayıtlar var:)) bence yerleşim daha tam olmadi sende fatih bey seni rahatlaticaktir.

Yaa işte ben çok pimpirikliyim herşey bundan kaynaklanıyor parça parça araştırırım herşeyi işi gücü olmayan emekliler gibiyim :D şimdi gitsem olacak düzelecek daha erken diyecek Fatih beyi de sıkmak istemiyorum gerçekten vücudumla alakalı şeyler bunlar hani yapılabilecekler de bir yere kadar. Bu sorunu yaşayanlar olmuş ama nasıl ? 600 cc dalgalanma yapmış mesela doktoru da gitmiş 500 cc takmış sorun düzelmiş.. yada mesela yağ enjektesi yapılmış sorun düzelmiş... silikon kas üstüymüş kas altına almış düzelmiş.. ama bunların hiçbiri bana uymuyor ki. Daha küçük cc asla istemiyorum şu haliyle bile istediğim boyut değil çünkü .. ağzıma ağzıma giren memelerim de olsun istemem ama bu halinden biraz daha dolgun göğüslerim olsun istiyorum.. hadi diyorum böyle de iyi oldu çok avam durmadı Hem kick box yapmayı düşünüyorum spor yaparken göğüslerim ağzıma girecek gibi olur da sporu da yapamam filan diyorum..hani abiye bi elbise alırsın da her tarafa kullanamazsın ya.. e ama bu sefer de dalgalanmalar var denizde havuzda belli olursa ne yaparım ben utancımdan.. yıllarca göğüslerim küçük diye utandım şimdi de dalgalanma oluyor diye mi utanayım saklayım.. zaten yazın da bu halde olursa hani Boğaza kadar kapalı bikiniler oluyor ya ismine ne deniyor bilmiyorum omlardan alıcam ..

Yaa işte ben çok pimpirikliyim herşey bundan kaynaklanıyor parça parça araştırırım herşeyi işi gücü olmayan emekliler gibiyim :KK70: şimdi gitsem olacak düzelecek daha erken diyecek Fatih beyi de sıkmak istemiyorum gerçekten vücudumla alakalı şeyler bunlar hani yapılabilecekler de bir yere kadar. Bu sorunu yaşayanlar olmuş ama nasıl ? 600 cc dalgalanma yapmış mesela doktoru da gitmiş 500 cc takmış sorun düzelmiş.. yada mesela yağ enjektesi yapılmış sorun düzelmiş... silikon kas üstüymüş kas altına almış düzelmiş.. ama bunların hiçbiri bana uymuyor ki. Daha küçük cc asla istemiyorum şu haliyle bile istediğim boyut değil çünkü .. ağzıma ağzıma giren memelerim de olsun istemem ama bu halinden biraz daha dolgun göğüslerim olsun istiyorum.. hadi diyorum böyle de iyi oldu çok avam durmadı Hem kick box yapmayı düşünüyorum spor yaparken göğüslerim ağzıma girecek gibi olur da sporu da yapamam filan diyorum..hani abiye bi elbise alırsın da her tarafa kullanamazsın ya.. e ama bu sefer de dalgalanmalar var denizde havuzda belli olursa ne yaparım ben utancımdan.. yıllarca göğüslerim küçük diye utandım şimdi de dalgalanma oluyor diye mi utanayım saklayım.. zaten yazın da bu halde olursa hani Boğaza kadar kapalı bikiniler oluyor ya ismine ne deniyor bilmiyorum omlardan alıcam ..
Canim ya sen cok sıkmıssın canını bence o kadar pimpiriklenme bence de düzelecek daha erken 3 aylık donemi tamamlamadin ilk 100 gün oturma sureci biraz daha bekle bakalım en kötü ihtimal yag enjekte ettirirsin dalgalanma olan yere. bence seninkinin boyutu gayet iyi daha büyüğünü düşünme cok hoş bu haliyle. spora ne kadar sure sonra başlayabiliyoruz ben onu sormadım hiç . O bikinilerden bende istiyorum aslında pentide falan görüştüm tarzı guzel spor duruyor. Sen negatif düşünme pozitif dusun pozitif olsun. benim hayat felsefem şahsen

Canim ya sen cok sıkmıssın canını bence o kadar pimpiriklenme bence de düzelecek daha erken 3 aylık donemi tamamlamadin ilk 100 gün oturma sureci biraz daha bekle bakalım en kötü ihtimal yag enjekte ettirirsin dalgalanma olan yere. bence seninkinin boyutu gayet iyi daha büyüğünü düşünme cok hoş bu haliyle. spora ne kadar sure sonra başlayabiliyoruz ben onu sormadım hiç . O bikinilerden bende istiyorum aslında pentide falan görüştüm tarzı guzel spor duruyor. Sen negatif düşünme pozitif dusun pozitif olsun. benim hayat felsefem şahsen

Ya işte ben hep böyleyim negatif düşünüp pinçik pimçik edip iyi olunca kendimi mutlu hissediyorum kötü olursa da zaten kötü ihtimalleri düşünmüş oluyorum .. yağ enjektesinden ameliyat olmaktan daha çok korkuyorum desem gülersin bana şimdi felaket acıyor sağa sola yatmak imkansız .. hatta 9 hafta oldu hala şırınga izleri gibi yağ çekilen yerlerde izler var bana göre çok zor bi işlem bir de hadi diyelim yağ enjektesi de yapıldı bir daha e yine dalgalanma olursa?? Fatih bey çok sakin her zaman düzelir olur bekleyin endişelenmeyin modunda ben çok tezcanlıyım ve olayların belki devamını bilemediğim için o geçen sürede acayip senaryolar kurarım kafamda yani olan biteni anlamam gerek başka bir kaynaktan da olsa okumam gerek öğrenmem gerek maalesef ki bu konularda pek bi bilgi Yok en fazla tekrardan ameliyat olmuşlar bir de anlamadığım silikonu çıkardıklarında o çıkan silikon yine mi büzüşmüş olarak duruyor yani eğer öyle ise değiştirince düzelir ama Yok çıkardıktan sonra normal haline dönüyorsa silikon da o zaman ne anladım ben bu işten 250 filan mı takılacak ne olacak :o yani azıcık dokum olsa bunlar problem değil ama bana takılacak silikon kadar göğüs dokum oluyor işte sorun orda. Hani mesela senin 5 cm miydi dokun yanlış hatırlamıyorsam, 5 cm artı takılan protezin yüksekliği (diyelim ki o da 12 cm olsun) toplam 17 cm dokun oluyor. O kadar memeye de kimse bi laf söylemez sanırım b Cup olmayı özellikle isteyenler de var tamam ama, sonuçta ben 325 cclik silikonla 12 cm dokum oldu 1 cmi benden :)) şimdi daha küçük cc takılsa 9-10 cme doğru gidicez sanırım küçük b cuplardan mı olayım bunca eziyeti çekeyim de?
Tabii ki doğal görünüm istiyorum normal sınırlar dahilinde olabilecek en büyük cc bu ise madem öyleyse şu dalgalanmalar olmasaydı sonuçta ben bu kadar zayıf olmama rağmen 80 beden sütyen giyiyorum . Bilemiyorum Fatih beyle görüşmem lasım dediğin gibi ama biraz saman geçsin bütün yakınmalarımı toplu yapıcam :D

Ya işte ben hep böyleyim negatif düşünüp pinçik pimçik edip iyi olunca kendimi mutlu hissediyorum kötü olursa da zaten kötü ihtimalleri düşünmüş oluyorum .. yağ enjektesinden ameliyat olmaktan daha çok korkuyorum desem gülersin bana şimdi felaket acıyor sağa sola yatmak imkansız .. hatta 9 hafta oldu hala şırınga izleri gibi yağ çekilen yerlerde izler var bana göre çok zor bi işlem bir de hadi diyelim yağ enjektesi de yapıldı bir daha e yine dalgalanma olursa?? Fatih bey çok sakin her zaman düzelir olur bekleyin endişelenmeyin modunda ben çok tezcanlıyım ve olayların belki devamını bilemediğim için o geçen sürede acayip senaryolar kurarım kafamda yani olan biteni anlamam gerek başka bir kaynaktan da olsa okumam gerek öğrenmem gerek maalesef ki bu konularda pek bi bilgi Yok en fazla tekrardan ameliyat olmuşlar bir de anlamadığım silikonu çıkardıklarında o çıkan silikon yine mi büzüşmüş olarak duruyor yani eğer öyle ise değiştirince düzelir ama Yok çıkardıktan sonra normal haline dönüyorsa silikon da o zaman ne anladım ben bu işten 250 filan mı takılacak ne olacak :eek: yani azıcık dokum olsa bunlar problem değil ama bana takılacak silikon kadar göğüs dokum oluyor işte sorun orda. Hani mesela senin 5 cm miydi dokun yanlış hatırlamıyorsam, 5 cm artı takılan protezin yüksekliği (diyelim ki o da 12 cm olsun) toplam 17 cm dokun oluyor. O kadar memeye de kimse bi laf söylemez sanırım b Cup olmayı özellikle isteyenler de var tamam ama, sonuçta ben 325 cclik silikonla 12 cm dokum oldu 1 cmi benden :)) şimdi daha küçük cc takılsa 9-10 cme doğru gidicez sanırım küçük b cuplardan mı olayım bunca eziyeti çekeyim de?
Tabii ki doğal görünüm istiyorum normal sınırlar dahilinde olabilecek en büyük cc bu ise madem öyleyse şu dalgalanmalar olmasaydı sonuçta ben bu kadar zayıf olmama rağmen 80 beden sütyen giyiyorum . Bilemiyorum Fatih beyle görüşmem lasım dediğin gibi ama biraz saman geçsin bütün yakınmalarımı toplu yapıcam :KK70:
Ya öyle cikarma yeniden ameliyat falan düşünme canim ya. tamam zor bi anelyat degil ama yinede eziyet anestezisi ağrısı falan bir sürü şey. benim 6 cm dokum vardi ameliyattan sonra 9 cm daha oldu 350 cc ile. daha artar dedin sen ama 350 ile 325 arasında pek fark yok bence daha da fazlası olmaz bize canım banada bazen küçük geliyor daha erken benim ama olmusken biraz daha mi olsaydi diyorum
yinede sütyensiz gezebilmek rahat sporcu sütyen lerini giyebilmek. dolgulu kurumayan bikinilerden kurtulmak için değer bencede. daha birsuru sey tabii var sen biliyosun zaten.
Rakamlara çok takilma derim ben sana genele bak. fotolarinin altına yazılanları gördün herkes cok beğendi

Ya işte ben hep böyleyim negatif düşünüp pinçik pimçik edip iyi olunca kendimi mutlu hissediyorum kötü olursa da zaten kötü ihtimalleri düşünmüş oluyorum .. yağ enjektesinden ameliyat olmaktan daha çok korkuyorum desem gülersin bana şimdi felaket acıyor sağa sola yatmak imkansız .. hatta 9 hafta oldu hala şırınga izleri gibi yağ çekilen yerlerde izler var bana göre çok zor bi işlem bir de hadi diyelim yağ enjektesi de yapıldı bir daha e yine dalgalanma olursa?? Fatih bey çok sakin her zaman düzelir olur bekleyin endişelenmeyin modunda ben çok tezcanlıyım ve olayların belki devamını bilemediğim için o geçen sürede acayip senaryolar kurarım kafamda yani olan biteni anlamam gerek başka bir kaynaktan da olsa okumam gerek öğrenmem gerek maalesef ki bu konularda pek bi bilgi Yok en fazla tekrardan ameliyat olmuşlar bir de anlamadığım silikonu çıkardıklarında o çıkan silikon yine mi büzüşmüş olarak duruyor yani eğer öyle ise değiştirince düzelir ama Yok çıkardıktan sonra normal haline dönüyorsa silikon da o zaman ne anladım ben bu işten 250 filan mı takılacak ne olacak :eek: yani azıcık dokum olsa bunlar problem değil ama bana takılacak silikon kadar göğüs dokum oluyor işte sorun orda. Hani mesela senin 5 cm miydi dokun yanlış hatırlamıyorsam, 5 cm artı takılan protezin yüksekliği (diyelim ki o da 12 cm olsun) toplam 17 cm dokun oluyor. O kadar memeye de kimse bi laf söylemez sanırım b Cup olmayı özellikle isteyenler de var tamam ama, sonuçta ben 325 cclik silikonla 12 cm dokum oldu 1 cmi benden :)) şimdi daha küçük cc takılsa 9-10 cme doğru gidicez sanırım küçük b cuplardan mı olayım bunca eziyeti çekeyim de?
Tabii ki doğal görünüm istiyorum normal sınırlar dahilinde olabilecek en büyük cc bu ise madem öyleyse şu dalgalanmalar olmasaydı sonuçta ben bu kadar zayıf olmama rağmen 80 beden sütyen giyiyorum . Bilemiyorum Fatih beyle görüşmem lasım dediğin gibi ama biraz saman geçsin bütün yakınmalarımı toplu yapıcam :KK70:

tiramusucum oncelikle canını sıkma kesinlikle. daha önce dedigim gibi cok süper gorunuyosun fotolarda. öncelikle sunu sormak istiyorum acaba gercekten ciddi boyutta mi bahsettigin rippling. bir de gogsun hangi kısmında. atiyorum dis kısmında ise hani bikini ile belli olmayan kisimdaysa hani belki o kadar can sıkmayabilinir. Sonucta ameliyat oncesiyle kiyaslayinca kazanımlarımizda az degil. tabiki en iyisi olsun ama kar zarar olarak bakinca kafamiz daha rahat edebilir diye dusunuyorum. bu arada laf aramizda benim de en bastan beri korkum bu rippling kapsül gibi sorunlar

Back