Ya işte ben hep böyleyim negatif düşünüp pinçik pimçik edip iyi olunca kendimi mutlu hissediyorum kötü olursa da zaten kötü ihtimalleri düşünmüş oluyorum .. yağ enjektesinden ameliyat olmaktan daha çok korkuyorum desem gülersin bana şimdi felaket acıyor sağa sola yatmak imkansız .. hatta 9 hafta oldu hala şırınga izleri gibi yağ çekilen yerlerde izler var bana göre çok zor bi işlem bir de hadi diyelim yağ enjektesi de yapıldı bir daha e yine dalgalanma olursa?? Fatih bey çok sakin her zaman düzelir olur bekleyin endişelenmeyin modunda ben çok tezcanlıyım ve olayların belki devamını bilemediğim için o geçen sürede acayip senaryolar kurarım kafamda yani olan biteni anlamam gerek başka bir kaynaktan da olsa okumam gerek öğrenmem gerek maalesef ki bu konularda pek bi bilgi Yok en fazla tekrardan ameliyat olmuşlar bir de anlamadığım silikonu çıkardıklarında o çıkan silikon yine mi büzüşmüş olarak duruyor yani eğer öyle ise değiştirince düzelir ama Yok çıkardıktan sonra normal haline dönüyorsa silikon da o zaman ne anladım ben bu işten 250 filan mı takılacak ne olacak
yani azıcık dokum olsa bunlar problem değil ama bana takılacak silikon kadar göğüs dokum oluyor işte sorun orda. Hani mesela senin 5 cm miydi dokun yanlış hatırlamıyorsam, 5 cm artı takılan protezin yüksekliği (diyelim ki o da 12 cm olsun) toplam 17 cm dokun oluyor. O kadar memeye de kimse bi laf söylemez sanırım b Cup olmayı özellikle isteyenler de var tamam ama, sonuçta ben 325 cclik silikonla 12 cm dokum oldu 1 cmi benden :)) şimdi daha küçük cc takılsa 9-10 cme doğru gidicez sanırım küçük b cuplardan mı olayım bunca eziyeti çekeyim de?
Tabii ki doğal görünüm istiyorum normal sınırlar dahilinde olabilecek en büyük cc bu ise madem öyleyse şu dalgalanmalar olmasaydı sonuçta ben bu kadar zayıf olmama rağmen 80 beden sütyen giyiyorum . Bilemiyorum Fatih beyle görüşmem lasım dediğin gibi ama biraz saman geçsin bütün yakınmalarımı toplu yapıcam