- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.211
- 773
- Konu Sahibi Tiramisu35
tiramusucum oncelikle canını sıkma kesinlikle. daha önce dedigim gibi cok süper gorunuyosun fotolarda. öncelikle sunu sormak istiyorum acaba gercekten ciddi boyutta mi bahsettigin rippling. bir de gogsun hangi kısmında. atiyorum dis kısmında ise hani bikini ile belli olmayan kisimdaysa hani belki o kadar can sıkmayabilinir. Sonucta ameliyat oncesiyle kiyaslayinca kazanımlarımizda az degil. tabiki en iyisi olsun ama kar zarar olarak bakinca kafamiz daha rahat edebilir diye dusunuyorum. bu arada laf aramizda benim de en bastan beri korkum bu rippling kapsül gibi sorunlar
Canım koltukaltıma bakan dış tarafta da elimi hafif değdirince kıvrımları hissedebiliyorum . Eğildiğimde ise dekolte kısmında sol göğsümde dalgalanma oluyor. Bazen oluyor bazen olmuyor düz durduğumda da gözüken kalıcı bir dalgalanma Yok. Fatih beye anlatmamamın 1. Sebebi belki zamanla düzelir diye düşünmem . İkincisi de tamam ameliyat oluyoruz ama doktorlar herşeyi düzeltemezler ki. Mesela bu sorun ince deri yapısından kaynaklanıyorsa Fatih bey silikonu kas altına alarak ve yağ enjektesi yaparak önlemeye çalıştı zaten. İle yaramıyorsa vücudumla alakalı demek işte en çok buna üzülüyorum hani çözümsüz gbii görünüyor şu an gözümde . Erken dönem olduğu için şu anda herşey hakkında konuşmak için erken, ama atıyorum bir 6 ay filan geçsin eğer böyle devam ederse Fatih bey mutlaka bir çözüm getirir yada mantıklı bi açıklamasını yapar ona Emin'im canım. Kapsülden ben hiç korkmuyorum nedense o da vücudun yaptığı birşey sonuçta ama risk hepimiz için var maalesef. Pozitif düşün pozitif olsun canım . Ben bu sorunu yaşadım diye sen de yaşayacaksın diye birşey Yok burda nice zayıflar var gayet problemsiz bi şekilde devam ediyorlar. Dediğim gbii yapıyla alakalı sanırım. Kaldı kı sen Benin kadar zayıf değilsin herhalde . O yüzden içini ferah tut , herşey güzel olacak