- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.211
- 773
- Konu Sahibi Tiramisu35
-
tiramusucum oncelikle canını sıkma kesinlikle. daha önce dedigim gibi cok süper gorunuyosun fotolarda. öncelikle sunu sormak istiyorum acaba gercekten ciddi boyutta mi bahsettigin rippling. bir de gogsun hangi kısmında. atiyorum dis kısmında ise hani bikini ile belli olmayan kisimdaysa hani belki o kadar can sıkmayabilinir. Sonucta ameliyat oncesiyle kiyaslayinca kazanımlarımizda az degil. tabiki en iyisi olsun ama kar zarar olarak bakinca kafamiz daha rahat edebilir diye dusunuyorum. bu arada laf aramizda benim de en bastan beri korkum bu rippling kapsül gibi sorunlar
biseylere canin sıkılirken yine de benim icin güzel şeyler soylemen cok hoş. gerçekten iyi kalplisin sen tiramisu :) . bence ikinci ameliyatı dusunecek kadar bi durum yoktur sende. hani kapalı bikini falan demissin ya. lutfen cok ayrinti dusunme. Allah askina egiliceksin de o da her zaman olmuyor dedin zaten birileri de bakiyor olucak üstüne fark edecek. yani rahat ol. hiiiic sıkma canını. sungerli bikini gunlerini düşünCanım koltukaltıma bakan dış tarafta da elimi hafif değdirince kıvrımları hissedebiliyorum . Eğildiğimde ise dekolte kısmında sol göğsümde dalgalanma oluyor. Bazen oluyor bazen olmuyor düz durduğumda da gözüken kalıcı bir dalgalanma Yok. Fatih beye anlatmamamın 1. Sebebi belki zamanla düzelir diye düşünmem . İkincisi de tamam ameliyat oluyoruz ama doktorlar herşeyi düzeltemezler ki. Mesela bu sorun ince deri yapısından kaynaklanıyorsa Fatih bey silikonu kas altına alarak ve yağ enjektesi yaparak önlemeye çalıştı zaten. İle yaramıyorsa vücudumla alakalı demek işte en çok buna üzülüyorum hani çözümsüz gbii görünüyor şu an gözümde . Erken dönem olduğu için şu anda herşey hakkında konuşmak için erken, ama atıyorum bir 6 ay filan geçsin eğer böyle devam ederse Fatih bey mutlaka bir çözüm getirir yada mantıklı bi açıklamasını yapar ona Emin'im canım. Kapsülden ben hiç korkmuyorum nedense o da vücudun yaptığı birşey sonuçta ama risk hepimiz için var maalesef. Pozitif düşün pozitif olsun canım . Ben bu sorunu yaşadım diye sen de yaşayacaksın diye birşey Yok burda nice zayıflar var gayet problemsiz bi şekilde devam ediyorlar. Dediğim gbii yapıyla alakalı sanırım. Kaldı kı sen Benin kadar zayıf değilsin herhalde . O yüzden içini ferah tut , herşey güzel olacak
biseylere canin sıkılirken yine de benim icin güzel şeyler soylemen cok hoş. gerçekten iyi kalplisin sen tiramisu :) . bence ikinci ameliyatı dusunecek kadar bi durum yoktur sende. hani kapalı bikini falan demissin ya. lutfen cok ayrinti dusunme. Allah askina egiliceksin de o da her zaman olmuyor dedin zaten birileri de bakiyor olucak üstüne fark edecek. yani rahat ol. hiiiic sıkma canını. sungerli bikini gunlerini düşünFerahla
Çok geçmiş olsun, ne kadar süre geçti ameliyattan? Belki dikişleriniz hala kaynamamıştır ondan kaynaklı küçük bir sızıntı olmuşturSlm arkadaslar, tiramisu kiz ayni sorun Bende de var, egildigimde sol gögüsümün alt kisminda dalgalanma hissettim ama herzaman oluyo. Bide bugün ne farkettim inanamadim,sütyenimi cikardigimda kücük bir leke gördüm kanli gibi. Birde gögüsümün ucuna baktim ki kücük delik gibi yara var. Dikisimin oldugu yerde. Cok korkuyorum sabah dr umu aricam.arzum77 senin kesin bir bilgin vardir.
İç dikiş reaksiyon vermiş olabilir,kendini dışarıya atıyordur büyük ihtimal canım.Slm arkadaslar, tiramisu kiz ayni sorun Bende de var, egildigimde sol gögüsümün alt kisminda dalgalanma hissettim ama herzaman oluyo. Bide bugün ne farkettim inanamadim,sütyenimi cikardigimda kücük bir leke gördüm kanli gibi. Birde gögüsümün ucuna baktim ki kücük delik gibi yara var. Dikisimin oldugu yerde. Cok korkuyorum sabah dr umu aricam.arzum77 senin kesin bir bilgin vardir.
Slm arkadaslar, tiramisu kiz ayni sorun Bende de var, egildigimde sol gögüsümün alt kisminda dalgalanma hissettim ama herzaman oluyo. Bide bugün ne farkettim inanamadim,sütyenimi cikardigimda kücük bir leke gördüm kanli gibi. Birde gögüsümün ucuna baktim ki kücük delik gibi yara var. Dikisimin oldugu yerde. Cok korkuyorum sabah dr umu aricam.arzum77 senin kesin bir bilgin vardir.
İç dikiş reaksiyon vermiş olabilir,kendini dışarıya atıyordur büyük ihtimal canım.
Dalgalanmalar olabiliyor,bence çok gazla değilse kafaya takmamalı. Sonuçta sıfır doku olan yerde yada protezin kas üstüne kalan bölgesinde,deriyebyakın yerlerde protezin dalgalanmasını hissedebiliriz . Çok rahatsız ediyorsa doktordan fikir almakta,bilgi vermekte fayda görülür .
Doktorunu aradıktan sonra bilgi ver bizede canım.
Çok geçmiş olsun, ne kadar süre geçti ameliyattan? Belki dikişleriniz hala kaynamamıştır ondan kaynaklı küçük bir sızıntı olmuştur
Hmm aslında az değilmiş3,5 ay filan oldu canım . Neden olur acaba cidden :/
Büyük cc ile alakalı olduğunu düşünmüyorum ben açıkcası. Ne ünlüler var,ufak ama dalgalanmalar var göğüslerinde. Hemde ne ünlü doktorlar ameliyat ediyor onları... kesinlikle deri,olan meme dokusu ile alakalı. Sonuçta protez giriyor memeye,yabancı bir madde . Olabilecek komplikasyonlar bunlar. Çok rahatsız ederse bir nebze bile olsa azaltacak çözümler var. Daha kötü komplikasyonlar var,kapsül gibi.. Allah ondan korusun .Selam canım özlettin kendinidalgalanma için yağ enjeksiyonu yapılabilir aslında sana, ama o kanlı leke için ne yapılır bilmiyorum acaba ne oldu ki zorladın mı kendini bebişleri kaldırırken filan mesela? Dalgalanmayı da soracak mısın doktoruna ? Görüştükten sonra bana da haber ver canım merak ederim seni.
Arzum newhopea 650 cc takıldı onun dokusu vardıama sanırım kas üstüne takılmıştı değil mi newhope ? Büyük cclerde dalgalanma tarzı sorunlar görülebiliyor da bende neden vaaaarrrr :/ bunu çıkarıp büyüğünü taktırıcam sonra da dalgalanma olursa olsun
Hmm aslında az değilmiş
Sendeki dalgalanma devammı canım? Ne durumdalar cicişler
Büyük cc ile alakalı olduğunu düşünmüyorum ben açıkcası. Ne ünlüler var,ufak ama dalgalanmalar var göğüslerinde. Hemde ne ünlü doktorlar ameliyat ediyor onları... kesinlikle deri,olan meme dokusu ile alakalı. Sonuçta protez giriyor memeye,yabancı bir madde . Olabilecek komplikasyonlar bunlar. Çok rahatsız ederse bir nebze bile olsa azaltacak çözümler var. Daha kötü komplikasyonlar var,kapsül gibi.. Allah ondan korusun .
Ben çok zayıf değilim ama,zayıf olmanın etkiside vardır muhakkak fakat gögüs kafesindeki dokudan bahsediyoruz. Kilolu olsakta meme dokusu olmayınca orda ne kadar et olabilirki? Sırt,bel,basen gibi olmaz. ..Evet canım benden önce olmuştu ameliyat. Benim de 10 hafa oldu bugün. Devam ediyor maalesef .. ocak ayında kontrole gidicem sıkıyorum dişimi o zamana kadar
Çok zayıf olunca bu tarz problemler olabiliyor maalesef bi yazıda bahsediyordu kemikleriniz sayılıyorsa muhtemelen protezi de hissedersiniz diye. Büyük cclerde şöyle bi güzel alternatif var daha küçük cc takılarak dalgalanma problemi çözülebiliyor. Yani 650 yerine 500 de olsa yine de güzel bi memeye sahip oluyor ama benimki gibi 325 takıldıysa yerine 200 takılınca uygun olacaksa bana göre iki kere ameliyat rziyeti çekmenin anlamı Yok. Tabii bunlar benim görüşlerim büyük meme seviyorum yanı öyle kocaman kocaman değil ama dolgun meme diyelim missezgininki güzel seninki güzel mesela büyüklüklerini seviyorum ben. Ha sizin 400 ve üstüdür belki o ccler bana asla gelmez belki ama kaç cc ile o şekilde durabilecekse öyle olsun isterdim ben.
Bir de şeyi merak ediyorum arzum bir yerden cevabını bulsam çok sevineceğim. Mentorun sitesinden bakıyorum mesela 325 cc hp silikon için 11.1 cm demiş gerçekten de öyle oldu 11 cm doku geldi bana 1 de benim vardı toplam 12 cm dokum oldu. Geçen gün sütyenime çorap koydum ve ölçtüm 15 cm olunca çok güzel gözüküyordu göğüsler.. demek ki protezle 13-14 cm dokuya ihtiyacım var. Mentorun sitesinden bakıyorum o cme karşılık 475 cc geliyor yani teoride Benin istediğim büyüklüğe ulaşması için 475 mi takılması Laz'ım ? Yani bir daha da ameliyat olsam 475 takılamayacağını biliyorum büyük bir cc gibi de duruyor gözüme ama ben şunu anlamaya çalışıyorum ben hiçbir zaman c Cup olamayacak mıyım yani? Fotoğraflardan nasıl görünüyorum bilmiyorum ama öyle ufak tefek dar omuzlu dar göğüs kafesli biri de değilim şu konuyu bi anlasam eğer c Cup hiçbir zaman olamayacaksam artık boşuna da üzülmeyim diyorum..
Ben çok zayıf değilim ama,zayıf olmanın etkiside vardır muhakkak fakat gögüs kafesindeki dokudan bahsediyoruz. Kilolu olsakta meme dokusu olmayınca orda ne kadar et olabilirki? Sırt,bel,basen gibi olmaz. ..
Daha küçük cc takılırsa sorunun yok olacagınada inanmıyorum. Zira doktorum bende dalgalanma olduğunda ne zayıflıkla nede büyük cc takıldığından böylemoldugu hakkında hiçbirşey söylemedi. Sadece o bölgede protezi gizleyecek kadar yeterki doku,kalınlık olmadığı için bu sorunu yaşadığını söyledi. Kas altı olsaydı bile kasın kalınlığının yeterli gelmesi gerek,protezi saklayabilmesi için. Kiminde kas daha kalındır,kiminde ince!
Cc lere çok takılmamak gerek Aslında. C cup büyük bir cup değil sonuçta. Belki D sonu,DD cup büyük olabilir bazı vücutlara ama C cup ı senin ve birçok bayanın kaldırabileceği bir cup olarak görüyorum . Protezin taban çapında önemli bir mevzu. Protez büyüdükçe tabanıda genişler. Ön çıkıntıyı arttırıp,tabanı küçük tutan (ultra hıgt profil) protezlerle C cupa ulaşmak daha kolay
:)) ne güzel annemde öyle incik bincikdir:)) başak burcu musun acaba??Canım yanlış yazmışım 11.5 olacak pürüzlü yüzey hp silikon 325 cc için. Seninki 11.1 oluyor pürüzlü yüzeyse eğer evet canım protezin çapı oluyor. Profili de
3.7 senin 3.8 benimki. Haha ya seviyorum incik bincik araştırmayı lisede de tarih , biyoloji dersinde acayip araştırmalar yapardım kimsenin bilemediği konuları bilirdim bu sayede
Bu arada bugün kuyumcuya gitmiştim 2 mm yüzük istiyorum dedim kuyumcu yüzük çıkardı yok dedim bu 3 mm bana inanmadı gitti ölçtü gerçekten 3mm miş diye acayip şaşırdı sonra
:)) ne güzel annemde öyle incik bincikdir:)) başak burcu musun acaba??
Bu arada bizim dokumuzu artıran, cm olarak ölçtüğümüzde çıkan sonuç aslında profil değilmi? Çapınında etkisi oluyomu yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?