• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir Meme Büyütme Ameliyatı

Hadi yaa o kadar zor mu gerçekten :KK43: ayy korktum valla yaa :KK43: ama başa gelen çekilir..
Canım en iyisini yine sen bilirsin haklısın bir şey yapılacaksa da beklemen gerekecek. Ama içini ferah tut her şey çook güzel olacak 6 ay içerisinde tam istediğin gibi olacak inş:KK19:

sen aldin mi tarihini @ch1

Hoşgeldin canim :) umarım istediğin gibi olur hersey
bilgilerini paylasir misin bizimle boy kilo gibi bir de ne istiyosun kafanda neler var merak ettim :)
Hoşbulduk canım teşekkür ederim :). Boyum 1.65 kilom 58. Göğüslerim çok küçük yani beden olarak 80 kullanıyorum ama belimden dolayı yani içi bom boş kalıyor full destekli sütyenlerle geziyorum kimsenin yanında soyunamıyorum eğilip kalkamıyorum bile, olmayan göğüslerim görünücek diye. Yani bu ameliyatı olmaya o kadar ihtiyaç duyuyordum ki sonunda nihayet gün aldım. Ama çalışıyorum ve beden gücü kullandığım bir işim var özellikle de kollarımı çok hareket ettiriyorum ve güç kullanıyorum hemen hemen 1 hafta 10 gün iznim var işe dönmem gerekiyor. Endişeli bir döneme girdim göğüslerim nasıl olcak istediğim büyüklükte olcak mı 1 haftada iyileşebilecekmiyim aklımda dünya soru var açıkçası. Bu arada doktorum 350 cc mentor takılcak dedi ama kas altımı üstümğ heyecandan ya duymadım yada hatırlamıyom ameliyat günü gittiğimde tekrar sorcam herşeyi :))

Hoşbulduk canım teşekkür ederim :). Boyum 1.65 kilom 58. Göğüslerim çok küçük yani beden olarak 80 kullanıyorum ama belimden dolayı yani içi bom boş kalıyor full destekli sütyenlerle geziyorum kimsenin yanında soyunamıyorum eğilip kalkamıyorum bile, olmayan göğüslerim görünücek diye. Yani bu ameliyatı olmaya o kadar ihtiyaç duyuyordum ki sonunda nihayet gün aldım. Ama çalışıyorum ve beden gücü kullandığım bir işim var özellikle de kollarımı çok hareket ettiriyorum ve güç kullanıyorum hemen hemen 1 hafta 10 gün iznim var işe dönmem gerekiyor. Endişeli bir döneme girdim göğüslerim nasıl olcak istediğim büyüklükte olcak mı 1 haftada iyileşebilecekmiyim aklımda dünya soru var açıkçası. Bu arada doktorum 350 cc mentor takılcak dedi ama kas altımı üstümğ heyecandan ya duymadım yada hatırlamıyom ameliyat günü gittiğimde tekrar sorcam herşeyi :))

fatih bey mi yapicak peki?

Ayy elifim gelmiş canımmm günaydın :KK200: maalesef Yok elifcim ya dalgalanma asimetri hala devam ediyor eşime bahsetmemiştim dalgalanmadan ama o da fark etmeye başlamış.. :/

Sen nasılsın canım??
Tiramisu dalgalanma dediğin şey nasıl oluyor canım? Nasıl bir görüntü ortaya çıkıyor merak ettim

@ch1 canım korkma lütfen herkesin süreci bir değil yağ aldırmak bana göre bi iş değilmiş ben onu anladım ama sonuçta bu bizler için gerekli zAten Fatih bey için de ayrı bir iş bu , gerekli görmese kendine de ayrı bi iş almak istemezdi sanırım :) bi bacağımda çöküntü oldu hafiften sanırım sonradan toparlanır (inşallah) bu kadar önleme rağmen dalgalanma oldu bende demek ki yağ enjekteleri olmasaydı daha kötü görünecekti .. güzelleşmek istiyorsak azıcık sıkıcaz dişimizi başka çare Yok ;)

Bu arada muradiyee muradiyee ve Jade1982 Jade1982 ben mi abartıyorum sizinkiler hiç acımadı mı sesiniz çıkmıyor :)))

Perii7777 Perii7777 canım hoşgeldin .. azıcık zaman kalmış Senle beraber Şafak sayarız artık :)) gerçekten nasıl göğüs istiyorsun doğal mı seversin biraz büyük büyük mi görünsün istersin :))
Bugünü saymazsak kaldı 7 gün :)). Açıkçası çok yokluğunu çektim yaptırmışken biraz büyğk istiyorum ama fatih bey 350 cc den fazla koyamam dedi :( benim istediğim hem doğal gözüksün hemde büyğk dursun. Ameliyat olduktan ce iyileştikten sonra artık süngerli hiçbir sütyen kullanmak istemiyorum yarım atlet şeklinde çamaşırlar kullanmak rahat etmek istiyorum. Ama dediğim sütyensiz şekilde 85 beden sütyen takmış gibi de dursun istiyorum canım hayalim bu ama gerçekte nasıl olur bilmiyorum..

Bugünü saymazsak kaldı 7 gün :)). Açıkçası çok yokluğunu çektim yaptırmışken biraz büyğk istiyorum ama fatih bey 350 cc den fazla koyamam dedi :KK43: benim istediğim hem doğal gözüksün hemde büyğk dursun. Ameliyat olduktan ce iyileştikten sonra artık süngerli hiçbir sütyen kullanmak istemiyorum yarım atlet şeklinde çamaşırlar kullanmak rahat etmek istiyorum. Ama dediğim sütyensiz şekilde 85 beden sütyen takmış gibi de dursun istiyorum canım hayalim bu ama gerçekte nasıl olur bilmiyorum..

Canım ameliyatta beden ölçüsü değişmiyor Cup ölçüsü değişiyor sadece . 80 beden dediğimiz sırt ölçüsünün 76-80 cm aralığında olmasıdır. Sırt ölçün değişmeyecek ki. Memeler büyüyecek :p biraz da dokun varsa c Cup olursun muhtemelen . Ameliyattan sonra sütyene gerek kalmıyor zAten hem dik hem dolgun oluyor . İnşallah gönlüne göre olur canım ve çabucak iyileşirsin :))

Canım ameliyatta beden ölçüsü değişmiyor Cup ölçüsü değişiyor sadece . 80 beden dediğimiz sırt ölçüsünün 76-80 cm aralığında olmasıdır. Sırt ölçün değişmeyecek ki. Memeler büyüyecek :p biraz da dokun varsa c Cup olursun muhtemelen . Ameliyattan sonra sütyene gerek kalmıyor zAten hem dik hem dolgun oluyor . İnşallah gönlüne göre olur canım ve çabucak iyileşirsin :))
Inşallah canım çok saol :-*

@ch1 canım korkma lütfen herkesin süreci bir değil yağ aldırmak bana göre bi iş değilmiş ben onu anladım ama sonuçta bu bizler için gerekli zAten Fatih bey için de ayrı bir iş bu , gerekli görmese kendine de ayrı bi iş almak istemezdi sanırım :) bi bacağımda çöküntü oldu hafiften sanırım sonradan toparlanır (inşallah) bu kadar önleme rağmen dalgalanma oldu bende demek ki yağ enjekteleri olmasaydı daha kötü görünecekti .. güzelleşmek istiyorsak azıcık sıkıcaz dişimizi başka çare Yok :KK66:

Bu arada muradiyee muradiyee ve Jade1982 Jade1982 ben mi abartıyorum sizinkiler hiç acımadı mı sesiniz çıkmıyor :)))

aci yoksa guzellik de yok bu konuda çoook haklisin tiramisucum. ben dedigim gibi acip bakmadım daha bacaklarima ama hani kenara koseye carparsin acir ya okadar acim simdilik. gogsum gergin baya iste. ama bugun hareketlerim biraz daha iyi. su drenler de cikti mi yarin bakicaz artik. bakicaz diyorum cunku tam olarak gogsume bile bakmadim daha :) Tiramisu35 Tiramisu35

Allah Allah :) sen ki ilk gördüğünde nasıl hissettin vs vs diye soruyordun bi kere açıp bakmadın öyle mi :)) direnler çıktı mı çok rahatlayacaksın özgürlük gibisi yok ;) muradiyee muradiyee

Tiramisu ben göğüslerimi ölçüm göğüs altı 80 çıktı birde tam göğüs hizasında ölçtüm 85 çıktı :/ ama bişi anlamadım benim göğüslerim 85 çıkması imkansız . Sırttan aldığım için o genişliğiye veriyor ölçüyü

Allah Allah :) sen ki ilk gördüğünde nasıl hissettin vs vs diye soruyordun bi kere açıp bakmadın öyle mi :)) direnler çıktı mı çok rahatlayacaksın özgürlük gibisi yok :KK66: muradiyee muradiyee
ya cok gerginler soyle krem sureerken falab bakıyorum usten de, ayna karsisina gecip hic tam olarak bakamadim. evet drenler de geriyo insani bir de biraz yumusama olsa rahatliycam sanırım. aslında foto çekip koymak da istiyorum en kisa zamanda :)

Tiramisu ben göğüslerimi ölçüm göğüs altı 80 çıktı birde tam göğüs hizasında ölçtüm 85 çıktı :/ ama bişi anlamadım benim göğüslerim 85 çıkması imkansız . Sırttan aldığım için o genişliğiye veriyor ölçüyü

Oooo eğer doğruysa 5 cm dokun var benim de sırtım geniş canım. Ama dokum yoktu. Senin dokun var eğer yanlış ölçmediysen . Çook güzel olacak ;)

Oooo eğer doğruysa 5 cm dokun var benim de sırtım geniş canım. Ama dokum yoktu. Senin dokun var eğer yanlış ölçmediysen . Çook güzel olacak :KK66:
Yaaa :) buna çok sevindim ama ne kadar doğru ölçtüm bunu bilemiyorum. Eğer 4 yada 4 cm dokum olursa kas üstü yapılabilir mi acaba ve hangisi daha güzel duruyor

Yaaa :) buna çok sevindim ama ne kadar doğru ölçtüm bunu bilemiyorum. Eğer 4 yada 4 cm dokum olursa kas üstü yapılabilir mi acaba ve hangisi daha güzel duruyor

İşte o duruş meselesini en iyi doktorlar biliyor canım Fatih bey nasıl uygun görürse öyle yapar kas altı mı olur kas üstü mü olur hiç bilemiyorum.. aslında hiçbi yöntem diğerinden üstün değil sadece vücudumuz neye elveriyorsa o şekilde yapıyor doktorlar. Emin ellerdesin için rahat olsun ;)

Back