• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir Meme Büyütme Ameliyatı

kızlar asimetri diyosunuz ya hani benim zaten ameliyat oncesi dogal bi asimetrim vardi mesela ki bu genelde olan bisey. hoca dediki ben bunu yag enjeksiyonu ile dengelemeye calisirim ki gercekten sag gogsum daha kizarik ameliyat sonrasi ve bilmiyorum ilişkili mi ama o taraftaki drenden daha cok sivi geliyor. yani demek istediğim onceden var olan dogal asimetrinin ameliyat sonrasi da olmasi beklenen bisey degil mi? yoksa sizin bahsettiginiz daha farkli bi durum mu?
Senin kaç cc takıldı canim ben o kismi kaçırmışim geçmiş olsun bu arada. Bugünmuydu direnlerin çıkma günü senin. Bendede asimetri vardi ameliyat oncesi enteresan olan şuan da o asimetri belli olmuyor. ☺

Darkness14 Darkness14 canım korkma lütfen herkesin süreci bir değil yağ aldırmak bana göre bi iş değilmiş ben onu anladım ama sonuçta bu bizler için gerekli zAten Fatih bey için de ayrı bir iş bu , gerekli görmese kendine de ayrı bi iş almak istemezdi sanırım :) bi bacağımda çöküntü oldu hafiften sanırım sonradan toparlanır (inşallah) bu kadar önleme rağmen dalgalanma oldu bende demek ki yağ enjekteleri olmasaydı daha kötü görünecekti .. güzelleşmek istiyorsak azıcık sıkıcaz dişimizi başka çare Yok :KK66:

Bu arada muradiyee muradiyee ve Jade1982 Jade1982 ben mi abartıyorum sizinkiler hiç acımadı mı sesiniz çıkmıyor :)))
Darkness14 Darkness14 canım korkma lütfen herkesin süreci bir değil yağ aldırmak bana göre bi iş değilmiş ben onu anladım ama sonuçta bu bizler için gerekli zAten Fatih bey için de ayrı bir iş bu , gerekli görmese kendine de ayrı bi iş almak istemezdi sanırım :) bi bacağımda çöküntü oldu hafiften sanırım sonradan toparlanır (inşallah) bu kadar önleme rağmen dalgalanma oldu bende demek ki yağ enjekteleri olmasaydı daha kötü görünecekti .. güzelleşmek istiyorsak azıcık sıkıcaz dişimizi başka çare Yok :KK66:

Bu arada muradiyee muradiyee ve Jade1982 Jade1982 ben mi abartıyorum sizinkiler hiç acımadı mı sesiniz çıkmıyor :)))
Isin acikcasi benim hic acimadi diyebilirim keşke daha fazla aldırsaydim diyede aklimdan gecirdim. Demek bunyeden bunyeye değişiyor. Ben morluklara aliskinin belkide ondan cok hissetmedim sakarım birazcık :))

Isin acikcasi benim hic acimadi diyebilirim keşke daha fazla aldırsaydim diyede aklimdan gecirdim. Demek bunyeden bunyeye değişiyor. Ben morluklara aliskinin belkide ondan cok hissetmedim sakarım birazcık :))
Aynen kızlar demekki kişiden kişiye değişiyo.. bakalım, Tiramisu35 Tiramisu35 cuğum aynen başa gelen çekilecek ne kadar acısa da girdik bi yola razıyım her türlü acısına sadece çok korkuyorum. Hastane sorası bakacak kimse yok.. ama olur gider inş :KK54:
muradiyee muradiyee ciğim 15 tatilde olacağım inş. Girer girmez tatile :)​

İşte o duruş meselesini en iyi doktorlar biliyor canım Fatih bey nasıl uygun görürse öyle yapar kas altı mı olur kas üstü mü olur hiç bilemiyorum.. aslında hiçbi yöntem diğerinden üstün değil sadece vücudumuz neye elveriyorsa o şekilde yapıyor doktorlar. Emin ellerdesin için rahat olsun :KK66:
Aslında içim rahat ama sabırsızım meraklıyım zamab geçmiyor biran önce olsun ve bitsin istiyorum. Bugün de bitti sayılır kaldı 5 gün. Şu 5 gün geçsede uyusam uyansam ve ameliyata girsem ne olacaksa görsem geceleri uykum kaçmaya başladı şimdiden :) düşünmekten uyuyamıyorum

Aslında içim rahat ama sabırsızım meraklıyım zamab geçmiyor biran önce olsun ve bitsin istiyorum. Bugün de bitti sayılır kaldı 5 gün. Şu 5 gün geçsede uyusam uyansam ve ameliyata girsem ne olacaksa görsem geceleri uykum kaçmaya başladı şimdiden :) düşünmekten uyuyamıyorum

Refakatçin kim olacak ? Bu arada ekibe bi kişi daha geldi Fatih beyi bi gün ziyaret etmeyi düşünüyoruz hep beraber sen de gelir misin :))

Merhabalar. 82 sayfayi hic usenmedim okudum. Cunku benim kadar hastane fobisi olan, kan gordu mu uyusan, panik biri yoktur. Kendimi rahatlatmak icin dediklerinize baktim ve aranizs katildim Meme dokum hic yok. Kas alti olacak ve nerden yerlsetirilecegini o panik ve utanctan unuttm. Cc ye de karar verilmedi. 17 ocak benim. Yag da enjekte edilecek. O kadar korkuyorum ki bir de o kadar eziyet cekip kapsul falan oldu diyenleri duymustum olursa diye. Kizlar kac gunde toparlarim? Ben bergamadan gelecegim icin 2 gece kalacagim. Direnleri cikarsa da yollasa o da cok korkutuyor.

Merhabalar. 82 sayfayi hic usenmedim okudum. Cunku benim kadar hastane fobisi olan, kan gordu mu uyusan, panik biri yoktur. Kendimi rahatlatmak icin dediklerinize baktim ve aranizs katildim Meme dokum hic yok. Kas alti olacak ve nerden yerlsetirilecegini o panik ve utanctan unuttm. Cc ye de karar verilmedi. 17 ocak benim. Yag da enjekte edilecek. O kadar korkuyorum ki bir de o kadar eziyet cekip kapsul falan oldu diyenleri duymustum olursa diye. Kizlar kac gunde toparlarim? Ben bergamadan gelecegim icin 2 gece kalacagim. Direnleri cikarsa da yollasa o da cok korkutuyor.
Sende fatih beye olacaksın sanırım. Sen şimdiden kapsül falan düşünme bence ben 17 gun önce ameliyat oldum. Oldum olcam az kaldı derken oldum bitti bile şimdi iyiki olmuşum diyorum yani resmen yürüyüşüm bile değişti diyebilirim. Drenler 4. Gün çıkıyor bu tabi kapsül oluşmamasınida istiyorsan önemli biraz dayanirsin. Bende uzağım hastaneye ama doktor hangi gun gel dediyse gittim mecburen bi getiren götüren olursa iyi olur drenlerle zor o kadar yolu gitmek. Direnler çıkınca özgürsün agri sizida o güne kadar azaliyor ben foruma gezmeye gitmiştim direnlerin çıktığı gun. Ama ilk 4 gun biri olsun yaninda o kadar. Sonrasını düşün kötü düşünme cnm

Direnlerle benim donmem cok zor benim arabamda yok. Normalde sitesinde falan 1-2gun sonra cikar yaziyor. Bergamadan gelecegim icin beni iki gece tutacagini soyledi. Direnleri cikarip da gonderir diye dusunuyorum insallah yani sali olacagim persembe cikarirsa direnleri o gun taburcu olsam cok iyi olur ya. Zaten dönerken aliagaya kadar taksiyle aliagadan eshotlarla donecegim yanimda tabiki birileri olacak. Peki elinizi kolunuzu az da olsa kullanip gunluk ihtiyaclarinizi kendiniz karsiladiniz mi sorasinda hemen? Valla cok korkuyorum daha da bir ay var. So rasinda neler yasadiniz? Sunu yap yapma dedikleriniz var mi ? Siz olmasaniz soracagim baska yer de yok

Direnlerle benim donmem cok zor benim arabamda yok. Normalde sitesinde falan 1-2gun sonra cikar yaziyor. Bergamadan gelecegim icin beni iki gece tutacagini soyledi. Direnleri cikarip da gonderir diye dusunuyorum insallah yani sali olacagim persembe cikarirsa direnleri o gun taburcu olsam cok iyi olur ya. Zaten dönerken aliagaya kadar taksiyle aliagadan eshotlarla donecegim yanimda tabiki birileri olacak. Peki elinizi kolunuzu az da olsa kullanip gunluk ihtiyaclarinizi kendiniz karsiladiniz mi sorasinda hemen? Valla cok korkuyorum daha da bir ay var. So rasinda neler yasadiniz? Sunu yap yapma dedikleriniz var mi ? Siz olmasaniz soracagim baska yer de yok
Canım bende senin gibi çok tedirgin olanlardanım ve 22 aralıkta ameliyata gircem. Kaldı 5 günüm vr ameliyattan 1 hafta sonra iş başı yapmam gerekiyor. Çok gergin ve tedirginim stersliyim biran önce olsada bitse diye dua ediyorum :(

Senin az kalmis canim. Kas alti mi senin? Burada sen de tecrubelerini bizimle paylasirsin canim. Her sey en iyi sekilde sonuclanir insallah. Cunku doktru herkes cok ovuyor. Az da günün kalmjs. Bir hafta iyice dinlenirsen yeter sanirim. Daha oladigim icin bir sey de diyemuyorum. Olan arkadaslar soyleyebilir mi 4 gün degil de drenler 2 gun takili kalsa ileride sikinti mi cikarir ?

Senin az kalmis canim. Kas alti mi senin? Burada sen de tecrubelerini bizimle paylasirsin canim. Her sey en iyi sekilde sonuclanir insallah. Cunku doktru herkes cok ovuyor. Az da günün kalmjs. Bir hafta iyice dinlenirsen yeter sanirim. Daha oladigim icin bir sey de diyemuyorum. Olan arkadaslar soyleyebilir mi 4 gün degil de drenler 2 gun takili kalsa ileride sikinti mi cikarir ?
O konuda her dr farkli karar veriyor, Bende ertesi gün cikarildi drenler. birde aklinizda bulunsun, ilk zamanlar dikislere su degdirmemek.

newhope newhope sizin de mi fatih beydi doktor ? Bir de benim gni meme dokusu hic olmayanlarda kas altina yerlestirilirken meme altindan koyulabiliyor mu ? Sanki koltuk alti dedi gbi geldi bir ara. Ama ben meme altindan koysun istiyorum. Meme dokusu yok diye illa koltuk alti mi gerekiyor ? Tiramisu35 Tiramisu35 sen tecrubelisin canm bir de benim gbi zayifsin. Oyle yazmissin senin kas altina, nereden yerlestirildi ?

Canım aramıza hoşgeldin :KK54: direnler 4. Gün çıktı benim ama herkes için farklı olur sanırım Fatih beyin başka bi hastası vardı Almanya'dan o 2 gün kalmıştı hastanede ve direnleri giderken çıkarmışlardı. Bu arada 82 sayfayı nasıl okudun sen canım ya :)) çok aşırı ağrın sızın olmuyor birçok kere onaylandı bu Fatih beyin hastaları tarafından :)) şala bir tarafı herkesin ağrı eşiği farklı ama biz kaçımız ameliyat olduysak Fatih beye öyle aman aman çekilmeyecek yürüyemeyecek pijamanı kaldıramayacak ağrılarımız hiç olmadı. Senin adına çok sevindim bu kararı almana. Göğüs dokun var mı peki boyun posun nasıl bilgi verebilir misin?

Back