İzmir Meme Büyütme Ameliyatı

Merhaba arkadaşlar.ameliyatımın üzerinden 9 hafta geçti.kontrol zamanım ise 3 ay sonrası.endişeli olduğum için size bir şey sormak istiyorum.
Ameliyattan sonra ilk haftalar biliyorsunuz taş gibi ve sabit memelerimiz oluyor.sonraki zamanlar benim de memelerim masajla yumuşamaya ve silikonu hissetmeye başladım.yalnız son iki haftadır sağ mememdeki silikon sola göre daha fazla hareket ediyor.sanki sağda bir su balonu var,ben sırtüstü yattığımda hooop diye koltuklaltıma kayıyor.üstte meme kalmıyor. iki meme ucu arası tam bir karış açılıyor.memem silikonlu bir meme duruşu gibi normal.
Sizce yaşadığım bu durum,his normal mi?sırt üstü foto eklemeye çalışacağım

Merhaba arkadaşlar.ameliyatımın üzerinden 9 hafta geçti.kontrol zamanım ise 3 ay sonrası.endişeli olduğum için size bir şey sormak istiyorum.
Ameliyattan sonra ilk haftalar biliyorsunuz taş gibi ve sabit memelerimiz oluyor.sonraki zamanlar benim de memelerim masajla yumuşamaya ve silikonu hissetmeye başladım.yalnız son iki haftadır sağ mememdeki silikon sola göre daha fazla hareket ediyor.sanki sağda bir su balonu var,ben sırtüstü yattığımda hooop diye koltuklaltıma kayıyor.üstte meme kalmıyor. iki meme ucu arası tam bir karış açılıyor.memem silikonlu bir meme duruşu gibi normal.
Cok geçmiş olsun. Bahsettiginze yakin bir durum bende de var. Sebebi şu bana kalirsa: memedeki doku. Benim sağ göğsümden pek emmedi çocuklarım.ve sol gögsüm sağa göre daha sarkık ve içi boş bir haldeydi. Ameliyattan sonra ise fark görünürde az olsa da hissedilir boyutta fazlaydı. Siz doğum yapıp emzirmismiydiniz ? Ve iki gogsunuz de esit miydi?

Tatlim ayni seyi ben de yasiyorum , sol gogsum daha dik ve daha sert , sag gogsum ise yumusak . Gogus ayrikligi once ki haline orantili oluyor diye biliyorum , benim ki ayrikti yine ayni kaldi birlesmedi yani :KK43: asil kafama takilan baska bir sey daha var , 4,5 ay oldu ameliyat olali ama hissizlik gecmedi desem :KK43: bu beni cok uzuyor ve rahatsi ediyor , uclari normale donmeye basladi Allah’tan . Senin nasil durumlar ? Benim 2. Kontrolum ekim-kasim gibi olacagi icin sabirsizlaniyorum tabi ki bu konuda :)

Arkadaşlar foto eklemeyi sanırım başardım.takip gerekmeden herkes görebilir.sağ memem,sürekli hareket ettiğini hissettiğim bir o yana bir bu yana memenin içinde silikonun bir balon varmışçasına varlığını hissettirdiği mememin daha aşağıda olduğunu bu fotoyu çekip eklerken ben de yeni farkettim ve daha da üzüldüm.bu rahatsızlık hissi de görüntü de beni üzüyor.

Cok geçmiş olsun. Bahsettiginze yakin bir durum bende de var. Sebebi şu bana kalirsa: memedeki doku. Benim sağ göğsümden pek emmedi çocuklarım.ve sol gögsüm sağa göre daha sarkık ve içi boş bir haldeydi. Ameliyattan sonra ise fark görünürde az olsa da hissedilir boyutta fazlaydı. Siz doğum yapıp emzirmismiydiniz ? Ve iki gogsunuz de esit miydi?
zaten o eşitsizliği gidermek için benim sağa 400, sola 375 koyuldu.sonuçlar fotoda.merak ettiğim şu, hadi büyüklük olarak eşitsizliği geçtim,bu içteki rahatsızlık oynama kıpırdayıp durma hissi yoksa normal mi,acaba sol yani yukarda olan mememdeki silikonun hareketini de Zaman'la böyle hissediyor mu olacağım?

zaten o eşitsizliği gidermek için benim sağa 400, sola 375 koyuldu.sonuçlar fotoda.merak ettiğim şu, hadi büyüklük olarak eşitsizliği geçtim,bu içteki rahatsızlık oynama kıpırdayıp durma hissi yoksa normal mi,acaba sol yani yukarda olan mememdeki silikonun hareketini de Zaman'la böyle hissediyor mu olacağım?
O hissiyat zamanla geçecek. Kas altı oldunuz di mi? Benim iki göğüs eşit olmadığı halde aynı ölçüde silikon takılmış. Tabi fark oldu. Ama önemsemiyorum artik. Tag enjekte etti doktorum küçük olan göğsüme yine de aynı değil. Bu sefer yağ alınan bacaklarım göçük oldu hatta.. hep can sıkıcı şeyler..... artık kafama takmıyorum. Mükemmel olmuyor çünkü.

Anlıyorum,belki de kapsül vs oluşmadığı için böylesi hiç yoktan iyidir deyip halimize şükretmeliyiz.
Endişenizi görünce yazmak istedim. Kesinlikle endişelenecek bişey yok. Daha çok erken. Silikonu hissetmek lıkırdı duymak bunlar normal. Yattığın zamn yayılması da yumuşamadan kaynaklı. Yumuşadıkça normal meme kıvamına döndüğü için yayılıyor. Sıkıntı yok yani ☺

Endişenizi görünce yazmak istedim. Kesinlikle endişelenecek bişey yok. Daha çok erken. Silikonu hissetmek lıkırdı duymak bunlar normal. Yattığın zamn yayılması da yumuşamadan kaynaklı. Yumuşadıkça normal meme kıvamına döndüğü için yayılıyor. Sıkıntı yok yani ☺
Teşekkür ederim.ben lıkırtı duymuyorum.koltukaltıma doğru tamamen kaymasından,fazla hareketinden şikayetçiyim,yürürken bile hissediyorum,oysa sol memem sanki hiç ameliyatlı değil daha sabit ve onda kötü hissim yok bana kendini hiç hatırlatmıyor.
Umarım normaldir,tekrar teşekkürler

Ameliyattan sonra dr kartvizit gibi iki Mentor kartı verdi.kartların ikisinin de birer yüzüne hast giriş kağıdım yapıştırılmış,isim,protokol vs. yazılı.

takılan cc yazılı değil.

kartların en altında ise
May 2011 11809-01 yazılı.
2011 üretim tarihi felan ise sizce eski bir tarih değil mi?sizce bu tarih nedir?

Yanındaki numaralar hani parfümlerde orjinalliğini sorgularız,o numaralardan mı?
Bunlar sertifikası ise bilgilerini Nasıl görebiliriz?
Kart ne işimize yarıyor?
Kartta www.mentorwwllc.com yazıyor.
Siteye girdim ama İngilizce bilmiyorum.
:KK43:

Ameliyattan sonra dr kartvizit gibi iki Mentor kartı verdi.kartların ikisinin de birer yüzüne hast giriş kağıdım yapıştırılmış,isim,protokol vs. yazılı.

takılan cc yazılı değil.

kartların en altında ise
2011 üretim tarihi felan ise sizce eski bir tarih değil mi?sizce bu tarih nedir?

Yanındaki numaralar hani parfümlerde orjinalliğini sorgularız,o numaralardan mı?
Kart ne işimize yarıyor?
Canim sehir disindayim , karta baktigimda donus yapacagim. Kartla ilgili hic bir bilgim Yok.

takılan cc yazılı değil.

kartların en altında ise

Kart ne işimize yarıyor?
Cc bilgisi mutlaka yazması gerekir kartı çekip atabilme şansın var mı?

Canim sehir disindayim , karta baktigimda donus yapacagim. Kartla ilgili hic bir bilgim Yok.
Cc bilgisi mutlaka yazması gerekir kartı çekip atabilme şansın var mı?
Foto ekledim .üzerinde Hast giriş barkodu var orda TC felan var onları karaladım.meraktan barkodu kaldırıp altına da baktım hatta ama orda da cc yazmıyor.

Sizde cc yazıyor mu?
2011 sizde de yazıyor mu arkadaşlar?

Foto ekledim .üzerinde Hast giriş barkodu var orda TC felan var onları karaladım.meraktan barkodu kaldırıp altına da baktım hatta ama orda da cc yazmıyor.

Sizde cc yazıyor mu?
2011 sizde de yazıyor mu arkadaşlar?

Hastane barkodu yerine o 2 şerit gibi olan yer var ya orda cc bilgisi yer almalıydı ayrı ayrı .sanırım yapıştırmayı unutmuşlar Yasemin hanımla irtibata geçtin mi peki ? Hangi hastanede ameliyat oldun belki hastane farkından dolayı olmuştur yapıştırma işini hemşireler yapıyordur bence . Unutmuş olabilirler .

X