çok tşk ederim rashel.30 yaşındayım.daha önce yaptırdığım testler anlaşılan hepsi sil baştan yapılacak hastanede.gercekten cok sabır isteyen bir süreç.olsun yeterki sonucu güzel olsun insan dayanır değil mi.yürekten dua ediyorum inşallah bu denemende olumlu sonuç alır ve sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.burdanda paylaşırsın.ben ve benim gibilere umut olursun.
Acanım içimi biraz olsun rahatlatdın.açıkcası tüp bebekte çok olumlu sonuç alan var ama bizdeki sebebler ve yaş beni korkutuyordu iyi oldu buraya gelmez.inşAllah canım hepimiz iyi haberler veririz burada.
slm arkadaşlar bende israel beyle tüp bebeğe başladım bu ay toplamam ptesi olacak allah hayırlısını nasip etsin zor bir süreç ama hakkından geleceğiz allahın izniyle..
canım hayırlı uğurlu olsun ...inşallah herşey yolunda gider...hayırlısı ile bebeğine kavuşursun...
benimde belki pzt transfer olacak ama yumurtalar o güne kadar bölünmeye devam edebilirse... olmazsa 3.denememide negatif bir sonla bitireceğim
canım hayırlı uğurlu olsun inşallah...darısı başımıza olsun..kızlar kentt nasıl olmuş tadilat sonrası ben de bu ay başlayacağım kırmızı kartı görünce :)4.deneme olarak ..bunların 2si donumuştu zaten ..inşalllah bu sefer bebecikler gitmez :)
canım hayırlı uğurlu olsun ...inşallah herşey yolunda gider...hayırlısı ile bebeğine kavuşursun...
benimde belki pzt transfer olacak ama yumurtalar o güne kadar bölünmeye devam edebilirse... olmazsa 3.denememide negatif bir sonla bitireceğim
canım inşallah güzel haberlerini bekliyoruz,olmassada herseyin hayirlisi bitanemm
sağol canım ya allahın izniyle bugün transferimi oldum inşallah sonuç pozitif olur ve sevincimi paylaşırım sizlerle... allah hiç birimiizn emeklerini boşa çıkarmasın ve isteyen herkese hayırlı sağlıklı bir evla nasip etsin
rashel güzel haberlerini bekliyoruz:)
rashel inşallah güzel haberler verirsin... ve bebişine kavuşursun....
inşallah canım inşallah son 3 gün bakalım hakkımda hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?