How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

İzmir ege ünv. Doç. Dr. Yiğit özer tiftikçioğlu teşekkürler:)

bir de ameliyattan önce hangi testler gerekiyor???

Canım doktor ameliyattan önce burun tomografini görmek ister sağlık sorunun varsa ona da bakar düzeltir solunum testi yapıyolar bu testi hastanede yapıyolar zaten onun dışında bi de ameliyattan bir hafta önce anestezi için tahlil yaptırıyosun yiğit bey çok yoğun bi doktor ameliyatını hemen yapamayabilir 1 ay sonra anca olabilir ameliyatlarını ege üniversitesinde yapıyo bende yarın sabah kontrole gidicem :)

slm kupseker..yigit beyden baya memnunsun ne guzel..ben yurt disindayim..cok yogun demissin..izmirde tanidigim kimse yok..gelirsem otele yerlesicem..sence ilk gorusmeye ameliyati arka arkaya yapabilirmi..cok uzun sure kalamam..ve kombine ameliyat yaptircam: burun bel bolgesinden yag aldirma ve karin gerdirme yaptiranlar gordunmu hic memnunlarmi..tesekkurler

slm kupseker..yigit beyden baya memnunsun ne guzel..ben yurt disindayim..cok yogun demissin..izmirde tanidigim kimse yok..gelirsem otele yerlesicem..sence ilk gorusmeye ameliyati arka arkaya yapabilirmi..cok uzun sure kalamam..ve kombine ameliyat yaptircam: burun bel bolgesinden yag aldirma ve karin gerdirme yaptiranlar gordunmu hic memnunlarmi..tesekkurler

Canım yeni gördüm kusura bakma yiğit bey kombine şekilde yapar zaten yurt dışından gelenlerle mail yoluyla görüşüyo gerekirse telini de veririm sana konuşursun zaten öyle yapıyo bi gün önce muayene diğer gün ameliyat annem yiğit beye burun karın göğüs ameliyatı oldu karınla göğsü aynı gün kombine olmuştu canım istersen özelden yazarım sana kesinlikle çok iyi bi doktor gözün kapalı güvenebilirsin:)

Canım yeni gördüm kusura bakma yiğit bey kombine şekilde yapar zaten yurt dışından gelenlerle mail yoluyla görüşüyo gerekirse telini de veririm sana konuşursun zaten öyle yapıyo bi gün önce muayene diğer gün ameliyat annem yiğit beye burun karın göğüs ameliyatı oldu karınla göğsü aynı gün kombine olmuştu canım istersen özelden yazarım sana kesinlikle çok iyi bi doktor gözün kapalı güvenebilirsin:)
cnm coook tskr ederim cvp ve msj icin..valla hersabah gelip kontrol ediodum yazdinmi die :) yigit bey cebini verdi konustuk saolsun baya anlayisli biri konsultasyondan 1 ay sonra dedi operasyonu ama yurt disindayim deyince yapilacak testleri falan soyledi boylece ertesi gunu yaparim operasyonu dedi..fotolarimi istedi ah birde mail ine cvp verse :))))) aradim pardon tekrar yollayin dedi yolladim 3 gun oluyo bakalim:18:

ben de dün yiğit beye gittim muayene olmak için çok yoğundu öle çok kapsamlı bi muayene etmedi. ama burun tomografisi istedi. acaba tomografiyle gittiğim zmn daha mı çok ilgilenir? bilgilendirirseniz sevinirim :) teşekkürler.

Back