How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

İzmir ege ünv. Doç. Dr. Yiğit özer tiftikçioğlu teşekkürler:)

ben de dün yiğit beye gittim muayene olmak için çok yoğundu öle çok kapsamlı bi muayene etmedi. ama burun tomografisi istedi. acaba tomografiyle gittiğim zmn daha mı çok ilgilenir? bilgilendirirseniz sevinirim :) teşekkürler.

okuduğum tüm yorumlar sonucu ben de bu doktoru seçmeye karar verdim, sizden öğrenmek istediğim tomografi gününü cok mu geç veriyorlar eğer öyleyse bulunduğumuz yerde çektirip kontrole öyle gelsek olur mu acaba?

arkadaşlar bende burun ameliyatı olmak istiyorum. Geçen Fahri Mola ya gittim. Ama bir kerede hemen karar vermek istemiyorum. Bir kez ameliyat oldum zaten. Yiğit Bey gerçekten bu konuda iyimi? Fotoğraflarınızı bana da gönderebilir misiniz?

yiğit beye ameliyat olanlar banada mail olrk foto atabilir mi?

Canım mail adresimi yazmıştım ekle beni yardımcı olurum sana kesinlikle yiğit bey en iyisi kkdan gidip ameliyat olan arkadaşlarda çok memnun kaldı bende mutlu olduklarını görünce vesile olduğum için çok mutlu oluyorum :)

arkadaşlar bende burun ameliyatı olmak istiyorum. Geçen Fahri Mola ya gittim. Ama bir kerede hemen karar vermek istemiyorum. Bir kez ameliyat oldum zaten. Yiğit Bey gerçekten bu konuda iyimi? Fotoğraflarınızı bana da gönderebilir misiniz?

Yiğit bey bu konuda en iyisi gözün kapalı gidip ameliyat olabilirsin benim mail adresim yorumlarımda yazıyo ordan eklersen yardımcı olurum canım:)

arkadaşlar bende burun ameliyatı olmak istiyorum. Yiğit bey ile ilgili hep olumlu şeyler duydum. fotoğraflarınızı banada gönderirmisiniz??

arkadaşlar bende burun ameliyatı olmak istiyorum. Yiğit bey ile ilgili hep olumlu şeyler duydum. fotoğraflarınızı banada gönderirmisiniz??

Canım bana mail at yardımcı olayım buraya geçenlerde yanlışlıkla mail adresimi yazmıştım yiğit beyin muayene ücreti yok bence bi kere görüş bişey kaybetmezsin:)

Küpseker profilindeki resmini gördüm fakat eski hâli yok onuda koyarsan daha iyi anlıcam nekadar başarılı bir ameliyat olduğunu önden gayet hoş gözüküyor profilden nasıl?

Küpseker profilindeki resmini gördüm fakat eski hâli yok onuda koyarsan daha iyi anlıcam nekadar başarılı bir ameliyat olduğunu önden gayet hoş gözüküyor profilden nasıl?

Canım annem ve teyzem yiğit beye göğüs ameliyatı oldu bana mail atarsan sana daha iyi yardımcı olabilirim yada ekleyebilirsin beni :)

Back