merhaba küpseker özelden yazamiyorum ama bana verdigin mail adresine yazdim umarim vakit bulup okursun.
Şimdi gördüm msjını cvp yazdım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba küpseker özelden yazamiyorum ama bana verdigin mail adresine yazdim umarim vakit bulup okursun.
Şimdi gördüm msjını cvp yazdım :)
küpseker fotoğraflarını görmem mümkğn mü bende yiğit beye burun estetiği olmayı düşünüyorum fakat fotograf görüp emin olman lazım yardımcı olursan cok sevnirim..
Tabii canım yardımcı olurum sana özelden msj atıcam birazdan şimdi telden giriyorum pcye geçiyim hemen atıcam :)
çok teşekkür ederim canımm,bekliyorum :)
merhabalar öncelikle yazdığınız yorumlardan oldukça etkilendim bende su sıralar araftayım kendımı tamamen teslim edeceğim bir doktor araştırıyorum.fakat her doktorun farklı bi tarzı var. bende herkes gibi doğallıktan yanayım.sizin ameliyat öncesi ve sonrası resimlerinize bakabilirsem biraz fikir sahibi olacağımı düşünüyorum ve sonrasında Yiğit beye muayeneye gidicem.şimdiden tesekkür ederim :)
Kesinlikle kendinizi teslim edebileceğiniz bi doktor burdan görüşmeye gidip ameliyat olucak bi çok kişi var ve sadece görüştükleri zaman bile evet yiğit bey doğru tercih diyebiliyolar gördüğün zaman bile anlarsın çok güven veriyo paraya hiç önem vermiyo çok ilgili ben şuan telden giriyorum yarın size mail adresimi yollarım ordan resimlerimi görürsünüz burda profilimde de resim var yeni halimi koydum bakabilirsin benim hiç bi çıkarım yok o kadar memnun kaldım ki herkesle paylaşmak istiyorum bazen yiğit beye iyilik mi yapıyorum bilmiyorum çünkü çok zaten yeterince yoğun bi doktor ama yiğit bey gerçekten doğru bi tercih herkes onu bi tanısa gözü kapalı ona gider başkasına gitmez yakında izmirde 1 numara olucağından eminim benim eski burnumda çok kötü değildi ama yiğit beye o kadar güveniyodum ki yaptığı işleri görünce hayran kaldım neden daha güzel olmasın ki dedim ve eşim dahil bi çok kişi yaptırma burnunda hiç bişey yok derken şimdi iyi ki yaptırmışsın diyolar geçen kuzenimin düğününe gittim akrabalarımdan kimse anlamadı estetik olduğumu herkes sende bi güzellik var güzelleşmişsin dediler bende çaktırmadım
öncelikle cevapladığınız için teşekkür ederim :) benimde burnumda abartılacak bır durum yok aslında bende farkındayım bu yuzden daha kötü olmasından çekiniyorum.ailemin desteklediği bir ameliyat değil sonrasında karşıma çıkacak problemler revizyon, begenmeme vs. benim cesaretimi kırıyor açıkcası. resimleri için şimdiden teşekkür ederim :)
Canım tam olarak anlamadım benim doktorum yiğit bey bu sayfa yiğit bey adına açıldı yiğit beyle ilgili bi sorun varsa seve seve yardımcı olurum bahsetmiş olduğun doktorlar hakkında hiç bilgim yokarkadaşlar ben de bora karali ye gıtmeyı dusunuyorum hem fıyatı uygun hem de sanatı ıyı dıye..yavuz hoca amelıyatı ne kadara yapıyor acaba..en yakın zaman da olan arkadas yazsın lutfen.muayene ucretı yok dedıgınız unıv hastanesınde olduğu ıcın herhalde değil mi? bende ssk war..ssk ile işelm ucretını dusuruyor mu..msjla cevap verırsenız cok memnun olurum.
merhaba canım ben senin resimlerine bakmak isterim çünkü yiğit beye 10 eylülde ameliyat olacagım kafamda soru işareti degilde endişe ve korku var lütfen bana bu konuda yerdımcı olurmusun sitede cok yeni oldugum için ne resimlere bakabiliyorum nede anlıyorum yardımcı olursan çok mutlu edersin beni :)
Kızlar merhaba yigit beye ameliyat olmussunuz bende sorayım dedim devlet hastanesi oldugu icin muayeneden ne kadar sure sonra ameliyat oldunuz ve iyilesme süreci ne kadar sürdü
selam!!!benim burun ameliyetımı da yaklaşık 9ay önce ege ünivesitesinde yiğit özer tiftikçoğlu yaptı.çok ama çoooook memnunum yeni burnumdan :) ameliyat sonrası en ufacık acı,sızı bile hissetmedim.kendisi hem ameliyat öncesi hem de ameliyat sonrası kibar ve mütevazi kişiliğyle her zaman bana destek oldu.çok pimpiriliyimdir ben ve izmirde değilim,her kafama takılan soru olup aradığımda yardımlarını benden esirgememiş ve sabırla dinlemiştir.her gün ona dua ediyorum bu kadar güzel ve doğal bir burun yaptığı için bana.çok iyi bir doktor ve insan herşeyden önce.izmirde burun estetiği olmak isteyenlerin hiç düşünmeden burunlarını emanet edebilecekleri tek isim bence..
selam arkadaşlar, ben de burun estetiği yaptırmak istiyorum dr yiğit özer nasıl ulaşabilirim.
Gerçekten bende o kadar memnun kaldım ki hiç kimse ameliyat olduğumu anlamıyo ve çok ilgili çok iyi kalpli bi doktor gerçekten onu tanısalar başka kimseye gitmiceklerinden eminim karşıma çıktığı için çok şanslıyım yiğit beye ameliyat olupta mutsuz olan bir kişi bile görmedim kesinlikle sihirli değneği var bi doktor bu kadar yetenekli olamaz ben burdan da arkadaşlara yardımcı olmaya çalışıyorum ben bundan sonra asla başka bi doktora gitmem:))
merhaba arkadaşlar, ben yiğit beye muayene olmaya gideceğim ama ben nazillide oturuyorum yaptırmam gereken tahlil veya film varsa çektirip gitsem olurmu izmir uzak mesafe gidip gelmem zor olur.birde ben çalışıyorum yüzümde morluk,yüzde sarkma gibi bir durum olurmu?işyerine o şekilde gitmek istemem.hemen cevap verirseniz sevinirim.fotoğrafınızı görmem mümkünmü acaba sizin için sakıncası yoksa..şimdiden teşekkürler...