Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba bende yiğit beyi düşünüyorum burun ameliyatım için. Ama hiç yaptıklarını göremedim. Rica etsem foto atar mısın2 Mayıs 2017 tarihinde Ege Üniversitesi Estetik Cerrahi bölümünde ameliyat oldum . Detayları albümümde var, uzun uzun anlatmayacağım Yalnızca şunu söylemek istiyorum .Ben 12 yıldır burnumu yüzümde süs olarak taşıyormuşum .Bir aylık burnumla kusursuz nefes alıyorum , koku almıyormuşum o da düzeldi .Yeni burnum da daha önceki burnumun kusurlarından arınmış bir benzeri yani neredeyse aynı ,tek farkı deviasyon düzeldi , kırıktan dolayı oluşmuş olan kambur gitti .Zaten burnumun dışından çok içinde sorun vardı . Ameliyatı sağlık nedeniyle olmuştum.Son derece memnunum Doktoruma teşekkür borcu olarak bunu bu başlık altına da yazmak istedim
Warmış gördüm foto Çok korkuyorum ama ben. Süreç zormuydu? Bende kemer büyük. Kırılmamı olur törpümü bilmem. Tamponu silikon mu pamuk çok zor oluyomuşMerhaba bende yiğit beyi düşünüyorum burun ameliyatım için. Ama hiç yaptıklarını göremedim. Rica etsem foto atar mısın
Warmış gördüm foto Çok korkuyorum ama ben. Süreç zormuydu? Bende kemer büyük. Kırılmamı olur törpümü bilmem. Tamponu silikon mu pamuk çok zor oluyomuş
cnm sana özel mesaj atamıyorum nasıl ulaşabilirm?Her zaman burda olmadığım için albümümü açık bıraktım, bakabilirsiniz
cnm sana özel mesaj atamıyorum nasıl ulaşabilirm?
Arkadaşlar Yiğit bey'e ameliyat oldum ve şimdi revizyon yaptırmak istiyorum kendisine. Acaba ücretli mi yapıyor?
K kupseker merhabalar, geçmişler olsun.. bende Yiğit Beyden randevu burun estetiği için, rica etsem fotoğraflarınızı görebilir miyim? Facebooktan arkadaş olsak olur mu ? :)İzmir de ege ünv. Yiğit özer tiftikçioğluna 3 hafta önce burun estetiği oldum bi doktor bu kadar mı güzel ve doğal burun yapabilir kim ne derse desin izmir de ondan daha iyisi yok plastik cerrah asistan doktorlar bile yiğit beye ameliyat oluyo sadece hastasının mutluluğunu düşünen bi doktor muayene ücreti yok ameliyatları da çok uygun fiyata yapıyo yiğit beyle karşılaştığım için çok şanslıyımmm kesinlikle bi görüşün isteyen olursa resim koyabilirim:))
Herkese Merhabalar, bende 07 mayıs 2018 pazartesi günü Plastik ve Estetik Cerrah Dr. Fahri Mola' ya burun ameliyatımı oldum ve ÇOOKKKK ÇOOOKKKKK memnun kaldım, kendisi bana TAMMM istediğim gibi bir burun yaptı, doktorumun ellerine sağlık :) ben kendimi ve nasıl bir burun istediğimi doğru ifade edebilmek için, instagram sayfasından yapmış olduğu burun örneklerinden bazı hastalarının fotoğraflarını, fotoğrafçıda bastırıp kendisine götürdüm ve burun yapım bunlardan hangisine uygunsa onu yaparsanız çok sevinirim dedim, tam da örnek fotoğraflardaki gibi bir burun modeli çıkardı sağolsun, varolsunn :) Kendisi harika bir doktor, hem mütevazi kişiliği ile hem de titizliği temizliği, sanatı ile şiddetle sizlere tavsiye ederim. Ameliyatlarını İzmir - Alsancak da bulunan Özel Gazi Hastanesinde yapıyor, ben 1 gece hastanede kaldım sabaha kadar hemşireler ilgilenip yardımcı oldular, odam suit odaydı, yanımda annem, halam ve babaannem kaldı gayet rahat ettim. Ayrıca ameliyat sonrası doktorum termal bant kullandığından her gün duşumu aldım böylece ödemlerimi de daha hızlı attım. Güneş gözlüğü kullanımı da serbest :) Burun estetiği ve Fahri Bey ile ilgili detaylar hakkında bilgi almak isteyen arkadaşlara her zaman yardımcı olabilirim, sorularınızı cevaplayabilirim, ek dosyaya burnumun fotoğraflarını yüklüyorum oradan burnuma bakabilirsiniz, ki şuan şiş hali ve bugün 16. günümdeyim, ödemlere rağmen ben bu halini bile çok beğeniyorum, darısı isteyen herkesin başına :)