How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

İzmir ege ünv. Doç. Dr. Yiğit özer tiftikçioğlu teşekkürler:)

maalesef bugüne kadar cvp alamadim doktor beyden. ya gercekten cok yogun bir doktor ya da mail postasina bile bakmiyor. ilgilenmek istemedigine ihtimal bile vermek istemiyorum :(( gercekten cok zor bir sürecmis. bu prosedürleri gecip ameliyat olabilseydim ya :(
küpseker doktor beyin nosunu özelden rica ediyorum lütfen yardimci ol.

Sana yarın özel msj atıcam canım şuanda telden giriyorum özel msj atamıyorum yarın mutlaka yazıcam öğlen:)

Canım sana mail adresimi göndermiş olmam lazım ordan irtibata geçelim istersen daha önce özel msj atıp kendi mail adresimi de yolladım sanırım :)

Canım bende yanı doktora ameliyat olmak istiyorum bi yardımcı olurmusun referans numarısı felan . Hastanenin plastık bölümündenmi randevu alcaz yoksa baska bir yerdenmi ?

Canım bende yanı doktora ameliyat olmak istiyorum bi yardımcı olurmusun referans numarısı felan . Hastanenin plastık bölümündenmi randevu alcaz yoksa baska bir yerdenmi ?

Canım 3903042 bu numarayı arayıp yiğit Beye muayene olmak için randevu alabilirsin hastaneye gittiğin zamanda 4. Katta plastik cerrahi Servisi'ne çıkıp orda yiğit tiftikçioğlunu sorarsan sana gösterirler ya da küçük müdahale odasını sor orda hemşireye söyle orda muayene edecek zaten yiğit bey çok doğru bi karar çok da iyi bi insan çok ilgili pişman olmazsın:)

Merhaba arkadaşlar,

Ben kepçe kulak ameliyatı olmak istiyorum Yiğit Bey' e . Daha önce Adana' da bir operasyon geçirdim ama başarısız oldu.Çevrenizde Yiğit Bey' e kepçe kulak operasyonu olan var mı?

Merhaba arkadaşlar,

Ben kepçe kulak ameliyatı olmak istiyorum Yiğit Bey' e . Daha önce Adana' da bir operasyon geçirdim ama başarısız oldu.Çevrenizde Yiğit Bey' e kepçe kulak operasyonu olan var mı?

Canım ben 5 yıldır gidip geliyorum kepçe kulak ameliyatı olan bi kızla orda beklerken tanışıp konuşmuştum hatta uzaktan geldiğini çok memnun kaldığını söyledi ben yiğit beyden hiç şikayet edeni de görmedim canım benim arkadaşım plastik cerrah asistan doktor ona sorduğumda o bana yiğit bey en iyisi demişti bi git görüş muayene ücreti yok nasılsa çok iyi ilgili bi doktor:)

arkadaşlar yazdıklarınızdan bende etkilendim hem parasal yönü hemde bu kdr beğenilmesi dikkatimi çekti ameliyat olan ve yiğit beyi tanıyan arkadaşım banada özelden msj atarmısın burda sınır fln var resim göremiyorum yardımcı olursan çok sevinirim bende üniversite öğrencisiyim geciktirme gibi bir lüksüm yokk

arkadaşlar yazdıklarınızdan bende etkilendim hem parasal yönü hemde bu kdr beğenilmesi dikkatimi çekti ameliyat olan ve yiğit beyi tanıyan arkadaşım banada özelden msj atarmısın burda sınır fln var resim göremiyorum yardımcı olursan çok sevinirim bende üniversite öğrencisiyim geciktirme gibi bir lüksüm yokk

canım şimdi sana da özel msj atıyorum :)

küpşeker ben özelden mesaj atamıyorum yeni üye olduğum için bana da özelden resimlerini ve ameliyat sonrası hakkında bilgi gönderir misin doktor bey tampon kullanıyor mu vs
cevap bekliyorum

küpşeker ben özelden mesaj atamıyorum yeni üye olduğum için bana da özelden resimlerini ve ameliyat sonrası hakkında bilgi gönderir misin doktor bey tampon kullanıyor mu vs
cevap bekliyorum

Canım profilimde resimlerim var ben sana yine de özel msj atıcam delikli nefes alabileceğim silikonlu tampon kullandı bende çıkarırkende hiç hissetmedim telden girdiğim için özel msj atamıyorum yarın mutlaka atıcam doktorumu kesinlikle tavsiye ederim çok ilgili iyi bi doktor ve dışarıya göre yaptığı fiyatta yarıyarıya nerdeyse muayene ücreti de yok görüşün bi fikriniz olur :)

Canım profilimde resimlerim var ben sana yine de özel msj atıcam delikli nefes alabileceğim silikonlu tampon kullandı bende çıkarırkende hiç hissetmedim telden girdiğim için özel msj atamıyorum yarın mutlaka atıcam doktorumu kesinlikle tavsiye ederim çok ilgili iyi bi doktor ve dışarıya göre yaptığı fiyatta yarıyarıya nerdeyse muayene ücreti de yok görüşün bi fikriniz olur :)

canım hiç resim falan göremiyorum bekliyorum
ya tampon dikiş alçı vs çıkarken acımıyor mu
istanbul ve ankara'da bir çok doktor tampon işini tamamen bırakmış

tamam canım gördüm çok sağol bu siteyi kullanmayı pek bilmiyorum profiline baktım buldum tamam başka resimler yoksa göndermene gerek yok
mutluluklar dilerim

arkadaşlar ben de Yiğit Bey'e muayeneye gideceğim pazartesi günü. ameliyatımı ona yaptırmak istiyorum.peki aşağı yukarı ne kadar süre sonraya veriyor ameliyat tarihini?

arkadaşlar ben de Yiğit Bey'e muayeneye gideceğim pazartesi günü. ameliyatımı ona yaptırmak istiyorum.peki aşağı yukarı ne kadar süre sonraya veriyor ameliyat tarihini?

Canım valla hemen haftaya veririm diceğini sanmıyorum çok yoğun bi doktor yiğit bey muayene eder sonra asistan doktor gün verir yiğit beyle konuş acelen varsa ama yoksa bence eylül gibi olman daha iyi olur yazı atlatırsın bende haftaya gidicem kontrole 3 ay oldu pazartesi diğer yukarda yazan arkadaş da gidicek muayene olmaya karşılaşırsınız kesin nasıl gidileceğini biliyo musun poliklinikte çalışmıyo yiğit bey sorun olursa her zaman yardımcı olabilirim :)

anladım canım benim ekim ortasında eskişehir'e dönmem gerekiyor.söylerim Yiğit beye belki erken bir tarihe alabilir.Dediğin gibi Eylül ayı benim için uygun.Hayır nasıl gidecegımı bılmıyorum:s cok sevinirim yardımcı olursan.çok teşekkür ederimm:)

anladım canım benim ekim ortasında eskişehir'e dönmem gerekiyor.söylerim Yiğit beye belki erken bir tarihe alabilir.Dediğin gibi Eylül ayı benim için uygun.Hayır nasıl gidecegımı bılmıyorum:s cok sevinirim yardımcı olursan.çok teşekkür ederimm:)

Sana özel msj atıcam canım yardımcı olurum :)

Back