How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

İzmir ege ünv. Doç. Dr. Yiğit özer tiftikçioğlu teşekkürler:)

Yiğit beye göğüs büyütme ameliyatı olan var mı ??

Canım hastaneye gittiğimde orda olan biriyle görüşmüştüm çok memnun kaldığını söylemişti benim çevremdekiler genelde küçülttü yiğit beyden hiç memnun kalmayan şikayet eden birini henüz görmedim bence bi görüş muayene ücretsiz nasılsa görüşünce kesinlikle kararın yiğit beyden yana olucaktır :))

Canım hastaneye gittiğimde orda olan biriyle görüşmüştüm çok memnun kaldığını söylemişti benim çevremdekiler genelde küçülttü yiğit beyden hiç memnun kalmayan şikayet eden birini henüz görmedim bence bi görüş muayene ücretsiz nasılsa görüşünce kesinlikle kararın yiğit beyden yana olucaktır :))

Küpşeker çok teşekkür ederim. Büyütmeye karar verdim ama çok fazla doktor var çok kararsızım :D

Kesinlikle bende katılıyorum canım bunun içinde elimden geleni yapıyorum yiğit beye ameliyat olupta bir tane bile mutsuz olan kişi görmedim ben bi doktor bu kadar yetenekli ve iyi olabilir şekline karışmadım bile o kadar güveniyodum doktoruma iyi ki de yaptırmışım :)
s

Slm kizlar bende doktor ariyorum o kadar met etiniz ki ilgimi cekti ege uni.demi kendisi muayehanesi varmi fiyatlar nasil acaba ben hogus ameliyati istiyorum

Canım ben ameliyat olalı 1,5 ay oldu o kadar memnun kaldım ki anlatamam yiğit bey internette reklamı olan bi doktor değil ama git hastanede bi gör insanlar kuyrukta onu bekliyo geçen bi arkadaşım gitti gün almaya 30 temmuza verdi bir günde iki ameliyat yaptığı halde başını kaşıcak vakti yok benim arkadaşım plastik cerrah ben izmirin burunda en iyi doktorunu sorduğumda bana kesinlikle yiğit bey dedi kendi de ona yaptırdı annem burun göğüs göbek yaptırdı teyzem arkadaşlarım yaptırdı 5 senedir hastaneye gidip geliyorum çok hastasını gördüm konuştum hepsi çok memnunlardı bir tane bile şikayet edeni görmedim benim burnum hiç kötü değildi eski resimlerimi gösterebilirim eşim bile yaptırma neyi var burnunun diyodu ama o kadar güzel burunlar görünce kafaya taktım işte ama şimdi eşim inanamıyo iyi ki yaptırmışın diyo çok yoğun bi doktor olduğu için internette reklam yapıcak vakti de yok ihtiyacı da yok çok ilgili cana yakın gerçekten iyi kalpli bi doktor paraya hiç önem vermiyo zaten ege ünv yapıyo ameliyatları hastaneye 2 milyar civarı bağış yapıyon dışarda bunun iki katı para alıyolar ve kimse yiğit beyin eline su dökemez bu konu da büyük konuşuyorum şiddetle tavsiye ederim :))

Yigit beyi cok merak ettim okadar uzun mu suruyo ameliyat tarihi cok uzun mir sure offff ben okadar bekliyemem:(

Canım kusura bakma msjını yeni gördüm sana özelden msj atıcam mail adresimi göndericem ordan daha detaylı yardımcı olurum taksitlendirme olayını hiç sormadım ama bağış olduğu için olmayabilir ameliyat olduktan sonra bağış yapıyosun doktor ne zaman yap derse o zaman benim doktorum hiç paracı değil kontrolde de yap diyebilir belli olmaz :)

Ne bagisi kizlar yurtdisindan geldim burada nasil yuruyo bu isler anlamiyorym

banada yardımcı olur musun yiğit özer çiftikçi konusunda özelden mesaj atamıyorum :9:

Küpşeker fiyatını yazmamışsanız ne kadara yaptırdın ücreti çok uygun demişsin devlet hastanelerinin 1500 tl ye yaptığını falan duymuştum umarım öyledir uygundan kastın teşekkürler

Son düzenleme:
merhaba, burun estetiği ile ilgili araştırma yaparken yiğit beyin ismiyle karşılaştım. küpşeker o kadar güzel şeyler anlatmış ki ben de önümüzdeki hafta için randevu almayı planlıyorum. bu hafta alacaktım fakat kongredeymiş. umarım anlattığınız gibidir çünkü ameliyat ve sonrasından özellikle de pişman olmaktan çok korkuyorum.

küpşeker yiğit bey hem deviasyon hem estetik ameliyatını birlikte yapıyor mu yoksa sadece estetik amaçlı mı yapıyor?
bilgi verirsen çok sevinirim.

küpşeker yiğit bey hem deviasyon hem estetik ameliyatını birlikte yapıyor mu yoksa sadece estetik amaçlı mı yapıyor?
bilgi verirsen çok sevinirim.

Hepsini birlikte yapıyo canım burnundan estetik olurken bi problem varsa hepsini hallediyo ben ikisini bir arada oldum hatta alerjiden dolayı et vardı onları da aldı asla pişman olmazsın garanti ediyorum burda olanların hepsi bana teşekkür etti çok yoğun bi doktor zaten ve çok iyi paraya hiç önem vermiyo doğallık konusunda yiğit beyin üstüne tanımıyorum hala ameliyat olduğumu bilmeyenler var ve yiğit beye ameliyat olan herkes de aynı şeyi söylüyo görüşünce anlarsın zaten hemen kararını verirsin için rahat olsun gidebileceğin en iyi doktor :)

Küpşeker fiyatını yazmamışsanız ne kadara yaptırdın ücreti çok uygun demişsin devlet hastanelerinin 1500 tl ye yaptığını falan duymuştum umarım öyledir uygundan kastın teşekkürler

Yiğit beyin de o civarlar da canım yanağım da bi sorun vardı hem burun hem cilt operasyonu geçirdim 2 milyara burun da 2 milyarı geçmez hastanenin bi bağış fiyatı var zaten onu alıyolar yiğit bey kendi belirlemiyo paraya da hiç önem vermiyo muayene yatak ücreti de ödemiyosun özel odada kalıyosun estetik dışında hiç bir ücret ödemezsin ve çok da ilgilenirler yiğit beyi görünce sende anlarsın ve üniversite hastanesi diye korkmayın yiğit bey ameliyatlara kendi giriyo başkasına yaptırmaz için rahat olsun gözün kapalı güvenebilirsin :)

Yiğit beyin de o civarlar da canım yanağım da bi sorun vardı hem burun hem cilt operasyonu geçirdim 2 milyara burun da 2 milyarı geçmez hastanenin bi bağış fiyatı var zaten onu alıyolar yiğit bey kendi belirlemiyo paraya da hiç önem vermiyo muayene yatak ücreti de ödemiyosun özel odada kalıyosun estetik dışında hiç bir ücret ödemezsin ve çok da ilgilenirler yiğit beyi görünce sende anlarsın ve üniversite hastanesi diye korkmayın yiğit bey ameliyatlara kendi giriyo başkasına yaptırmaz için rahat olsun gözün kapalı güvenebilirsin :)

canım inan çok mutlu oldum yiğit beyde kesin karar kıldım sayende ama benim 15 aylık bi kızım var kızımın doktoruda tutturdu kış boyunca emzir diye ama ben bi an önce hem burun hemde göbişten lazer lipo olmak istiyorum ama kızımı emzirmeye devam ettiğim sürece beklemede kalacak 1 aya kadar memeden kesmeyi düşünüyorum içim rahat o konuda yeterince emdi kuzum demi ama :)

burun amelıyatı amelıyat oncesı , sonrası ıyılesme suresı ne kadar acaba? calısan bırı olarak onemlı benm ıcın ve ucretı hakkında bılgı alabılır mıyım

Son düzenleme:
canım inan çok mutlu oldum yiğit beyde kesin karar kıldım sayende ama benim 15 aylık bi kızım var kızımın doktoruda tutturdu kış boyunca emzir diye ama ben bi an önce hem burun hemde göbişten lazer lipo olmak istiyorum ama kızımı emzirmeye devam ettiğim sürece beklemede kalacak 1 aya kadar memeden kesmeyi düşünüyorum içim rahat o konuda yeterince emdi kuzum demi ama :)

Canım istersen yiğit beyle bi gidip ön görüşme yap yiğit beyden randevu almak zor değil bir gün sonrasında gidip hemen muayene olabilirsin hem orda durumunu anlatırsın yiğit bey çok ilgili bi doktor sana en iyi tavsiyede bulunur paraya önem vermediği için ameliyat etmeye çalışmaz herkesi hem senin de bi fikrin olur doktoru görünce zaten gidince görürsün çok yoğun bi doktor hemen ameliyat ediceğini sanmıyorum en erken bir ay sürer o yüzden şimdi görüşmende fayda var derim :)

burun amelıyatı amelıyat oncesı , sonrası ıyılesme suresı ne kadar acaba? calısan bırı olarak onemlı benm ıcın ve ucretı hakkında bılgı alabılır mıyım

Canım ameliyatın 2 milyarı geçiceğini sanmıyorum zaten muayene ücreti yok çalışanlara yiğit bey rapor veriyo zaten 10 gün sonra hiç bişeyin kalmaz ameliyattan üç gün sonra tampon çıkar tam bir hafta sonrada burnun üstündeki alet çıkar ufak bi bant takar tam 10. Gün o da çıkar yep yeni burnunla her yerde rahatça dolaşabilirsin şişlik morluk 5 günde geçiyo kiminde hiç olmuyo o kişiye göre değişir dikişler de kendiliğinden düşer dikiş izi yok olur için rahat olsun canım çalışan bi çok kişi de yaptırıyo hiç bi sıkıntı yaşamıyo arkadaşım ameliyat olup 10 gün sonra avusturalyaya gitmişti :)

100 msjı geçemedim henüz ama uğraşıcam yiğit beyden daha iyisinin olmadığı konusunda iddaa ediyorum:)) istersen mail adresini yolla canım sana üç kişinin resmini gösteriyim :)

ben foruma daha yeni girdim bende burun estetiği yaptırıcam araştırma aşamasındayım doktor ismi arıyorum tavsiyelere çok ihtiyacım var henuz resim göremiyorum ama :(

Back