yigit bey nekadar yapiyor burun estetigi
2000-2500 arası 2500ü geçmez canım çok da memnun kalırsın muayene ücreti yatış ücreti hiç bişey ödemezsin:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yigit bey nekadar yapiyor burun estetigi
dr. yigit beyle irtibata nasil gecebilirim? ege üniversite websitesinden mail adresini buldum: yigit.ozer.tiftikcioglu@ege.edu.tr ve yaklasik bi hafta oluyor yazali ama maalesef henüz bi cevap alamadim kendisinden. mail ile irtibata gecmemin sebebi de fotograflarimdan yola cikarak bana cözüm önerisi sunmasidir. öngörüsmeye gitmemin mümkünati yoktur cünki yurtdisinda kaliyorum.
yardimci olursaniz cok makbule gececek arkadaslar. simdiden tskler
İzmir de ege ünv. Yiğit özer tiftikçioğluna 3 hafta önce burun estetiği oldum bi doktor bu kadar mı güzel ve doğal burun yapabilir kim ne derse desin izmir de ondan daha iyisi yok plastik cerrah asistan doktorlar bile yiğit beye ameliyat oluyo sadece hastasının mutluluğunu düşünen bi doktor muayene ücreti yok ameliyatları da çok uygun fiyata yapıyo yiğit beyle karşılaştığım için çok şanslıyımmm kesinlikle bi görüşün isteyen olursa resim koyabilirim:))
dr. yigit beyle irtibata nasil gecebilirim? ege üniversite websitesinden mail adresini buldum: yigit.ozer.tiftikcioglu@ege.edu.tr ve yaklasik bi hafta oluyor yazali ama maalesef henüz bi cevap alamadim kendisinden. mail ile irtibata gecmemin sebebi de fotograflarimdan yola cikarak bana cözüm önerisi sunmasidir. öngörüsmeye gitmemin mümkünati yoktur cünki yurtdisinda kaliyorum.
yardimci olursaniz cok makbule gececek arkadaslar. simdiden tskler
sabah git canım dokuz gibi hasteneye hiç randevu falan alma 4.kat plastik cerrahi bölümünde bulabilirsin.ben öyle yaptım
merhaba küpşeker ben aranızda yeni ben de yiğit beye ameliyat olmak istiyorum muayne oldum ama daha deteylı bilgi edinmek istiyorumresimlerine bakalbilirim ???bana yardımcı olursan cok mennun olurum
Canım bu adrese mail at drtiftikcioglu@yahoo.com çok yoğun bi doktor mutlaka cevap verir ama sen resimlerini gönderirsin yiğit bey en iyi tercih hiç şüphen olmasın :)
cok tesekkür ederim canim doktor beye attim mailimi insallah kisa zamanda cevaplar. cok istiyorum bu burun ameliyatini bi aksilik cikmazsa bu yaz olmayi düsünüyorum. üniversite ögrencisi oldugum icin imkanlarimizda ister istemez kisitli oluyor maalesef. fiyat konusunda da dr yigit bey bana göre cok uygun.
İzmir de ege ünv. Yiğit özer tiftikçioğluna 3 hafta önce burun estetiği oldum bi doktor bu kadar mı güzel ve doğal burun yapabilir kim ne derse desin izmir de ondan daha iyisi yok plastik cerrah asistan doktorlar bile yiğit beye ameliyat oluyo sadece hastasının mutluluğunu düşünen bi doktor muayene ücreti yok ameliyatları da çok uygun fiyata yapıyo yiğit beyle karşılaştığım için çok şanslıyımmm kesinlikle bi görüşün isteyen olursa resim koyabilirim:))
Çok iyi bi doktor gerçekten paracı da değil ama bir o kadar da yoğun diğer doktorlar kadar kolay olmuyo ameliyat günü almak beni tanır cvp atarsa ben mehtabın arkadaşıyım dersin belki gün konusunda yardımcı olur bizi ailece ameliyat etti baya bi gidip geldim :)
kimse yok mu?
ne kadar zaman oldu ameliyat olalı çok ağrın oldu mu
Çok iyi bi doktor gerçekten paracı da değil ama bir o kadar da yoğun diğer doktorlar kadar kolay olmuyo ameliyat günü almak beni tanır cvp atarsa ben mehtabın arkadaşıyım dersin belki gün konusunda yardımcı olur bizi ailece ameliyat etti baya bi gidip geldim :)