• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir e gitme konusu güncelleme

capricorn87

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2016
2.011
1.714
83
Merhabalar ,tekrar uzun uzun eski konuları yazmayayım .Sadece kısaca ,eşimin ailesiyle ciddi sayılabilecek bir durum yaşamıştık 2 yıl kadar önce ve özür dilediler .Tek başıma gitmek istemiyordum ve gittim oglumla.

Burada 3 günüm bitti .Ve sanırım bir çoğunuz haklı cikti.Geldigim günden beri kv aşırı iyi ,anlayışlı ,ılımlı .Bende sakin davranıyorum .Eski konular acilmadi.Benimde istediğim zaten eşim varken konuşulması idi .

Oğlum aşırı hareketli ve bu aralar aşırı istahsiz yemek yedirmek zulüm .Ben yemek yedirirken o yemegini bitirip ,sen yiyemedin ben onunla oynayalım sen ye diye alıyor ,ne bileyim pazar günü 14-15 yıllık arkadaşım aradı tek izin günüymüş pazar görüşelim mi diye söyledim ama gelecek gidecek vs plan varsa sonraya erteleyeyim diye .yok olur mu kizim gör arkadaşını ,çocuk rahat durmaz istersen bakarım ,sen rahat rahat gez filan dedi. tabi oğlumu götürdüm çünkü henüz alismadigi bir ortam ve keyfi bı durum için bırakmam kolay kolay kimseye .sadece dün pazar günü gideceğimi öğrenince biraz yüzü asıldı .Keşke biraz daha kalsaydın diye ,1-2 aya izin kullanırız o zaman kalırız yine dedim .

Sadece biraz soğuk diye oğluma 2 çift çorap filan giydiriyor üşümesin ayagi diye :) normalde sinirleniyorum ama tamam giydir deyip geçiyorum çünkü cidden soğuk evler hala .

Gorumcelere geleyim ,büyük olan özür dileyen gelmedi .Calisiyo sanırım ondan ve daha uzun kalacağımı düşündüğü için haftasonuna ertelemiş olabilir bilmiyorum .Küçük olan şu beddua eden ,ilk geldiğimizde odadaymis .Sonra hiç biz yokmusuz gibi mutfağa geçti .Arkadan annesi birşeyler dedi gidip ,o da "hoşgeldin desem sanki bana cevap verecek mi kesin bir laf sokacak filan dedi "
Sonra hoşgeldin diye yanima geldi .Sadece hoşbulduk dedim .
Başta oğluma dokunmadı sonra bana ",bı kere sarilabikir miyim" diye sordu .Saril dedim sonra ağlamaya başladı .Ben sinirle de olsa öyle bir hayvanlık yapmanaliydim nasıl o lafı ettim filan diye özür diledi bizden ."o kolay affedilecek bir laf değil kusura bakma ama küçücük çocuğa ettin o lafı sen" dedim çok fazla konuşmadım şimdi benimle konuşmaya çalışıyor ,çay kahve filan yapiyo arada teşekkür Edip geçiyorum bir yabanciya eder gibi ...

Umarım böyle tamamlariz bu tatili :) tekrar teşekkür ediyorum hepinize

çok iyi yapmışsınız, ben önceki konunuza da yorum yapmıştım. olayin yeni olduğunu saniyodum. iki yıl olduğunu anlamamisim gözümden kaçmış.

iyi ki gitmissiniz. siz de bı yükten kurtulmuş oldunuz. ne güzel iyi şekilde agirlamislar.

çok iyi yapmışsınız, ben önceki konunuza da yorum yapmıştım. olayin yeni olduğunu saniyodum. iki yıl olduğunu anlamamisim gözümden kaçmış.

iyi ki gitmissiniz. siz de bı yükten kurtulmuş oldunuz. ne güzel iyi şekilde agirlamislar.
Evet hatırlıyorum sizi :) bir çok kişinin beni haksız girmesinin belki de en büyük sebebi aradan geçen zamandı .Biraz affetme yeteneği kit birisiyim .Ama uğraşıyorum .Evet şuan gerçekten çok büyük bir yük kalktı ,daha sakınim ,sürekli onları düşünüp düşünüp kinlenmuyirum şuan :)

Evet hatırlıyorum sizi :) bir çok kişinin beni haksız girmesinin belki de en büyük sebebi aradan geçen zamandı .Biraz affetme yeteneği kit birisiyim .Ama uğraşıyorum .Evet şuan gerçekten çok büyük bir yük kalktı ,daha sakınim ,sürekli onları düşünüp düşünüp kinlenmuyirum şuan :)

evet baya tepki almistiniz :) ama o da iyi niyetten. kin size zarar veriyo. kimseye bişey olduğu yok.
maşallah diyeyim bundan sonra umarim hersey daha da güzel olur. siz de affetmeyi unutmayı daha kolay başarırsiniz.

ben kendi olayimda alti ay sonra falan barismistim. zor oldu ama aile olduğu için mecbur kaliyoruz iste. bundan sonra da bu olayi baz alarak affetmeyi denersiniz. olumlu sonuc almak cok güzel bisey :)

evet baya tepki almistiniz :) ama o da iyi niyetten. kin size zarar veriyo. kimseye bişey olduğu yok.
maşallah diyeyim bundan sonra umarim hersey daha da güzel olur. siz de affetmeyi unutmayı daha kolay başarırsiniz.

ben kendi olayimda alti ay sonra falan barismistim. zor oldu ama aile olduğu için mecbur kaliyoruz iste. bundan sonra da bu olayi baz alarak affetmeyi denersiniz. olumlu sonuc almak cok güzel bisey :)
Tabiki iyi niyetli ve açıkçası burnumu biraz indirmeme sebep oldu .Çünkü insan ister istemez sadece kendi tarafından bakıyor .Evet edilen laflar,yapılanlar hiç hoş değildi hala içimden atamadım ama dillendirmiyorum çünkü gerçekten pişman olmuşlar onu gördüm .Ve bu kadar kişi bana tepki gosterdiyse denek ki bir yerde hata var dedim :)
İnşallah iyi olur herşey çünkü gerçekten kinden,nefretten yoruldum .En büyük zarar kendime .Oğlumqla tahammulum bile arttı .küçücük çocuğa bile sineileniyirdum maalesef .

Dediğiniz gibi aile atilmiyor ,kendi aileminde bi ton kusuru oldu yani kimse ailesine toz kondurmak istemiyomus içten içe bunu anladım .
Çok teşekkür ediyorum sizde çok huzurlu olun inşallah

ben seviyorum sizin gibi tipleri.
eski konunuzu görmemiştim ama yazılanları dikkate almışsınız. bundan fayda görmüşsünüz. açık yüreklilikle kendi eleştirinizi yapmışsınız.
bundan sonrası daha iyi olur inşallah.

ben seviyorum sizin gibi tipleri.
eski konunuzu görmemiştim ama yazılanları dikkate almışsınız. bundan fayda görmüşsünüz. açık yüreklilikle kendi eleştirinizi yapmışsınız.
bundan sonrası daha iyi olur inşallah.
Çok teşekkür ederim güzel düşünceniz için :) açıkçası zor oldu herşeyin farkindaydim ama kabullenmek istemiyor insan hep kendini haklı görmek istiyor :)
Hala çok kolay değil ama pişman oldukları belli o yüzden daha yumusadim belki de .affetmem zaman alacak tabiki ...
Buradaki yorumlar olmasa inanın gitnezdim esimle ciddi kavgalar etmiştim .
Herkese teşekkür ediyorum bu yükten kurtulmama vesile oldular

İyi akşamlar ,yarın belki yazamam diye yazmak istedim .

yarın dönüyorum kısmetse .Düşündüğüm hiçbir terslik olmadı.Herkes aşırı derecede iyiydi belkide hiç olmadıkları kadar .İçten veya değil bilmiyorum ama bir yaomsciklik hissetmedim .

İki görümce ile de başbaşa kalıp konuşamadık .Vakit kısıtlı ,gelen giden olunca çocuklar da rahat vermedi .küçüğün kuşu öldü geçen gün .15 yıldır evlerindeydi baya bı ağladı .Kv biraz ruhsuz bı tip ,alay etti biraz sonra bu da yanıma gelip bana sarılıp ağladı .O an geri çekemedim kendimi sarilamadim da öyle durdum .

Bana karşı ailemden daha anlayışlı oldular bilmiyorum kısa kaldım diye mi yoksa herkes ders mi aldı ama ...

Kv yine arada dayanamayıp şunu mu yedirsen,az yedi sanki ,yok terledi üstünü mu degissek vs diye konuştu ara ara normalde direk terslerdim .Bazen duymadım bazen gerekliyse o an yaptım çoğu zaman da gerek yok deyip kestirdim ama düzgün bir ses tonuyla azarlar gibi değil .Sanırım benim sorunum da buydu direk bu yaşıma kadar yalnız büyüttüm sizin buyuttuklerikiz ortada diye basliyordum .Yapmadım .Çünkü diğer torunlara da öyle .Yani huyu bu artık kabullendim diretmedigi için sıkıntı yapmıyorum .

hep birileri olduğu için eğlenceli ortamlar oldu .Bazen o şartlar gereği hep birlikte güldük ettik işte o anlarda kendimi karaktersiz gibi hissettim ne yalan söyleyeyim .Başkasının muhabbeti gukdursede onlarla hep birlikte eğleniyor görünmek bı an da olsa rahatsız etti.

Ablası geldi ,ama kalabalık bir ortama denk geldik bı akşam da onlara davet etti ben gelemem dedim .Bir kaç gün sonra enişte aradı ve kızının da sayikladigini söyledi rica etti kendi hatri için .Çok severim bir abi oldu bana her zaman .Kızıyla çıkıp gelmişler oğlumla kolkola girip çıktılar :) neyse gittik eniştenin ailesi de oradaydı tabi yine konusamadik .Sevdiğim ne varsa yapmış .Kavgadan öncede yapiyodu ama yiyemedim bu kez daha o kadarı içimden gelmiyor sadece teşekkür ettim .

Çok uzattım sanırım yine ...Vicdanım rahatladı mi evet ,içimdeki kinim ve ofkem geçti mi ? Geçmedi ama azaldı çünkü gerçekten pişman olduklarını ,oğluma verdikleri değeri gördüm .hatta belki bana bile ....Ama kafamdaki şeyleri konuşamadım o hevesle gelmiştim olmadı .Kendimi bu yüzden iki yüzlü gibi hissediyorum bazen .Çünkü o kadar iyi davrandılar ki ,o ortamı bozmak istemedim kızlarla da başbaşa kalamadim .Kv yanında konuşmam çünkü abartip yine ortalığı gerecek onu da benim sinirim kaldirmaz.

Şuan sadece eskisi gibi beynimin ,günümün %80 ini onları düşünerek geçirmeyegim.
Tekrar herşey için çok teşekkür ederim

Back