Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Hipo hipo da neymiş? Nasıl bir sendrom?
Hipofiz bezinden yumurtalıklara çalış komutu gelmiyor yani o hormonlarım çalışmıyor. Rahmim bu yüzden normalinden çok küçük kaldı. İlaçsız adet hiç göremedim. Yani en basit haliyle bu

Kızlar merhaba herkes iyi mi? Ben yarın sabah Kaan beye gidiyorum muayeneye bakalım ne diyecek kendimi ruhen hazır hissetmiyorum ama bakalım belki obur ay yaparız transferi☝

Bu aralar tedaviye başlayacak arkadaşlar nelere dikkat ediyorsunuz yazarsanız sevinirim
Ben Sabah akşam ari sütü ve incir kürü yapiyorum paket gidaya dikkat ediyorum ama çokta kasmıyorum Çarşamba günü randevum var incir kürü işe yaradiysa haber veririm

Kızlar çok sinirliyim su anda.randevu saatim geceli 30 dk oldu ve hala bekliyoruz.k aan beyi muayenede sanıyordum yine dışardan geldi.disarda cafede çay kahve içiyor.her geldiğimizde böyle oluyor,size hiç denk geldi mi bu şekilde? Randevu saatleri belli değil mi,randevu varken nasıl olup da dışarda çay kahve içip hastayı bekletebiliyor bu nasıl sorumsuzluk anlamıyorum.isimiz gücümüz var ,zor vakit ayarlayip geliyoruz onda da her seferinde doktorun çay keyfi için uzunn bir sure bekletiliyoruz.su iki donuk transferim de yapılsın umarım tutar.tutmazsa da Kaan beyle devam etmeyeceğim.bu kadar para oduyoruz çok daha ciddiye alinacagim,randevuma saatinde girebileceğini,korkmadan soru sorabilecegim farklı bir doktorla devam edeceğim.sanirim İstanbulda basari daha yüksekmis.b u denemem de tutmazsa vakit kaybetmeden İst da devam edecegim

Canım ben böyle bir sorun ile karşılaşmamıştım. Hatta genelde randevu saatinden önce bile alıyor. İlginç gerçekten... Bence Kaan Beyi iyi bilgilendirmiyor olabilir hemşireleri randevu saati konusunda. Bu arada İstanbul konusunda karar vermeden tekrar düşün İzmir seçeneğini malum bir sürü gel git yapıyoruz. Bunca stresin üzerine o kadar yol gitmek de ayrıca gerici olabilir. İsrael Bey ile görüşmeni öneririm...

Cnm çok israel beyin de cok iyi bir dr olduğunu biliyorum.ilk once onunla bslayacaktim fakat daha sonra Kaan Bey de karsr kildim.israel bey de transferi irenbede yapıyormuş sanırım.benim bir yakinimin 4.tup bebek denemesi tuttu.en az embriyo irenbedeyken oluşmuş acaba laboratuar kısmı mi yetersiz irenbenin bilemiyorum kafam çok karışık.son zamanda irenbede tedavi gorup bebek sahibi olan pek yok

Bu arada tüpte sividan supheleniyordu hep.pazartesi günü anestezi altında rahim filmi çekecek hsg mi oluyor o neyse.700 liraymis,sil baştan başladı masraflar.eger sıkıntı görürse laparoskopi ameliyat olucam.canim sıkıldı biraz.sinra da diyor ki merak etme gebe kslacaksin,merak ediyorum doğrusu nasıl etmeyeyim

Merhaba canım,
Benim bazen 40 dakika beklediğim oluyordu . Ama Kaan bey operasyonda falan oluyordu sanırım öyle dışarıdan geldiğini görmedim.
Senin Kaan Bey konusunda kafanda soru işaretleri vardı keşke doktorunu değiştirseydin.
Böyle negatif düşünceyle kendini daha da strese sokarsın. İnşallah pozitifi görürsün de tüm negatif duygular silinir gider..

Canım devlette yaptırsan olmaz mıymış ya da ssk anlaşmalı hastanelerde?
bayağı pahalıymış gerçi bu tedavinin nesi ucuz ki..

Medesa ben de senin gibi düşünüyorum son zamanlarda irenbede hamile kalan duymadım, benim herşey sıfırdan başlıycak ama başka doktora da cesaret edemiyorum açıkçası

Aklınızda soru işaretleri varsa bence iyi düşünün tek doktor değil sonucta iyi başka doktorlarda var önemli olan sizin rahat olmanız ben bi kere burda denemek istiyorum ama olmazsa başka doktor denerim

Canım aslında Kaan beye karşı olumsuz değildim ta ki negatif gordugumde hungur hüngür ağlayarak aradığımda ustune bir de azar isitene kadar.bir de bu bekletilmeyi gercekten her gittiğimde yaşıyoruz ve so ra goruyorum ki yan tarafta oturmuş çay içip sohbet ediyor.tuhaf yani,insan hastasına biraz saygı gösterir.neyse umarım su iki embriyom tutar

Canım devlette yaptırsan olmaz mıymış ya da ssk anlaşmalı hastanelerde?
bayağı pahalıymış gerçi bu tedavinin nesi ucuz ki..
Canım bunlar hassas şeyler sgk hastanelerinde maalesef çok iyi muamele gorulemeyebiliyor,hijyen vs içime sinmiyor.ucuza mal olsun derken daha kotu biseylere sebebiyet vermeye gerek yok.zaten her yerde cekilmiyor rahim filmi.bu yine bir derece asıl laparoskopik ameliyat olursam işte o zmn canıma okuyacaklar

İsrael aruh da çok iyiymis.ben dönük iki embriyomu da deneyecegim.olmazsa israel beyi yada istanbulu dusunecegim
Ben de aynı düşüncedeyim.önce israil aruch sonra ist şişli memoriali düşünüyorum.ama inşallah dondurulmuşlarımız tutar.benim de üç dondurulmuş var.

Bende başlamasaydim hiç başlamazdım söyledikleri hala kulağımda çınlıyor olmazsa bende istanbula gideceğim..

Kizlar iyi akşamlar bugün iğnelerle başladık dua edin bana lütfen Allah hayırlısıyla bir evlat nasip etsin Allahim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın. Buarada kaan bey bana karşı çok tatli tamam çok konuşmuyor ama en azindan sorduklarima cevap veriyor ben de çok sormuyorum zaten bugün ilk kapida karşılaştık gayet güler yüzlü karşıladı beni hoşgeldin dedi telaşimi hafifletti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…