Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Canım benim 3. Denemem de tuttu ilk iki denemem de embriyoların kaliteleri iyiydi kimyasal bile olmadı 3. De kötğ kaliteydi onlar tuttu

@MatmazeL-G üzülmemek elde değil ama eşim bana hep şunu der bizim kaybedeceğimiz bişey yok kazanabilirsek kazanacağız! Allah saglıgımızı korusun.benim durumumda vahim yumurta oluşmuyor 2 yıldır ugrasıyoruz.elimden geleni yapıcam yinede olmazsa allahtan herşey bir bildiği vardır..

Canım incir kürü yap ve bal, polen, propolis, arısütü karışımı var Balparmağın eczanalerde satılıyor onu tüket ben faydasını gördüm. Dualarım seninle....

Katılıyorum... Ben ilk olumsuz denememden sonra İsrael Aruh ile ön görüşmeye gitmiştim. Dondurulmuşlarım olduğu için Kaan Bey ile devam ettim ama eğer 2. de de olmasaydı ona gidecektim. Ben tavrını, sakinliğini ve yaklaşımını beğendim. O da çok deneyimli ve başarılı bir doktor. Onun da muayenesi Alsancak camiye yakın, kontrollere muayeneye gidiyorsun işlemler İrenbede oluyor. Zaten İrenbenin kurucularındanmış İrenbenin i si İsrael Beymiş. İrenbe benim çocuğum gibi orayı bırakamam ve laboratuvarına güveniyorum demişti. Kaan Bey ile yaklaşım farkları var. Mesela çikolata kisti için transfer öncesi menopozu gereksiz görüyor. Daha az ilaç veriyor. Gibi...

Arı sütü olarak bal polen propolis arısütü balparmagın onu mu öneriyorsunuz sanırom eczanede satılıyor bızdolabinda duracak demi kararsız kaldım ama bi kaç kişi bunu yazmış

Bende kullandım arı sütü güvenilir bal satan biyerde hazırlatmıştım satan adam buzdolabında saklama demişti ışıktan uzak karanlık bi dolapta serin yerde beklet demişti arı sütü ilk toplandığında buzdolabında bekletiliyormuş bala karıştırıldıktan sonra buzdolabında özellikle uyarmıştı sakın koyma diye sanırım benim gördüğüm eczanelerde marketlerde buzdolabında saklamıyor sadece ışık koruyucu kavonozlarda satılıyo yanıltmak istemem ama

Bende yanıltmak istemem canım sen yine almayı düşündüğün yere sor kullanmaya başladıktan sonra belki dışarda olması gerekiyodur benim kullandığım saf arı sütüydü balla karıştırılıp o bittikten sonra bende balparmağın arı sütü polen karışımını kulladım hiç birini buzdolabında muhafaza etmedim karanlık serin bi dolapta muafaza ettim yinede sen aldoğın yerin tavsiyesini al bence onlar satanlar kullanımını onlar daha iyi bilir şifa olsun inşallah..

Canim hayırlı olsun Allah analı babalı buyutsun Mis kokulugu meleği öpüyorum

canim yumurtaların daha kaliteli olmasi icin kullanıyoruz.bende kullandim .İNŞALLAH şifa olur
Canım çok sağol cevap için ama geç kalmisim demekki.ins bir daha uyumurta toplamaya gerek kalmaz da ihtiyacım olmaz bu bilgiye. Bu arada @eylulnazli çok tebrik eder cnm sağlıkla buyut bebeğini

Balparmağın karşımıın soğukta muhafaza edilmesi gerektiğinden adım gibi emini. Eczacı eve götürdüğüm yarım saatlik süreçte bile zarar görmesin diye buz küpü ile verdi onu. Soğukta saklamadığın için özelliğini kaybetmiş olabilir. İçindeki arı sütü soğukta saklanması gereken bir bileşen.

hopebaby olabilir ya satanlar daha iyi bilir bendede arı sütü mücizeler yaratmadı zaten dediğin gibi etkisi azalmıştır belki bu benim üçüncü tüp bebek tedavim ikisindede iki yumurta toplandı biri birinci diğeri ikinci kalite oldu kan beyde tedavimde dört yumurta toplandı üçü ikinci kalite bitanesi birinci kalite pazartesi çikolata kisti için laporoskopi olucam bi terslik olmazsa önümüzdeki ay transverim olucak nasip artk

Hakkında hayırlısı canım. İnşallah güzel haberlerini alırız.

Merhaba arkadaşlar, 1,5 yıllık evliyim, bebek sahibi olmaya karar verince Mayıs ayından beri Kaan Bey'de tedavi oluyorum. Hipo hipo denilen bir sendrom hastalığı var bende. Karnımdan iğnelere başladık, bugün 2.sini yaptım, 15ekimde tekrar gideceğiz yumurta sayısına bakacak, hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. Allah hiç kimsenin emeğini, çabalarını geri çevirmesin.

Hipo hipo da neymiş? Nasıl bir sendrom?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…