Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Tşk ederim kalbinözü yarın son kontrolüm var ameliyat günüm belli olacak bir buçuk sene öncede iyi bir profa laporoskopi olmuştum kistim ozamanlar üç cm falandı almamış sağ tüp sorunlu olduğu için bağlamış doğru dürüst açıklama gereği bile duymadı iki negatif tüp bebekten sonra nedenini sorduğumuzda endometriasiz olduğumu öğrendim kaan beye başladığımda yaklaşık yedi cm dayanmıştı kistim iki seneme maloldu malesef oyüzden tedirginim gerçekten çok zor süreçler geçiriyoruz hepimizin hakkında hayırlısı

Merhaba hayırlısı olur inşallah. Ben prednolu yanlış hatırlamıyorsam 10. Haftaya kadar kullandım. Amacı bağışıklık sistemini baskılıyor ve yerleştirilen embriyoyu vücut yabancı madde sanıp yok etmesin diye. Kortizonlu olduğu için tuz tüketimini kısıtlamalısın ve bol su. Korkma o kadar çok ilaç kullanıyoruz ki Allahın izniyle bebeklerimiz sağlıkla dünyaya gelirler. o kadar ilaca rağmen bebeklerim çok şükür iyiler. Bana kaan bey ilaçların prospektüslerini okuma moralin bozulmasın kafan takilmasin demişti. Umarım ilaçlara çok takılmadan güzel sonuçlar alırsın.
Cook teşekkür ederim, Rabbim bebislerinizle upuzun güzel sağlıklı huzurlu bir omur nasip etsin sizlere...

Merhaba. Kaan bozkurta gitmeyi düşünüyorum. Merkezin muayene ve tedavi ucretleri nasıl kizlar. Bilgi verebilir misiniz.
250 TL ön görüşme 5000 TL hastane 1000 TL vitamin 2500 TL iğne ama değişebiliyor hiseteroskopi 1000 TL 500 TL dondurma bunlar bir transfer için geçmiş olsun rabbim kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı

Ben yeni başladım 250 muayene...
459 tl vitaminler tuttu..benim aldıgım vitaminler 1 ay yetecek kadar
Bence gönlün rahat olsun Kaan beye bırak kendini profesyonel bir adam her hastanın farklı sorunları olduğu için giden ücret değişebiliyor fakat doktorumuz gerçekten işini çok iyi biliyor gönlüm rahat

Merhaba. Kaan bozkurta gitmeyi düşünüyorum. Merkezin muayene ve tedavi ucretleri nasıl kizlar. Bilgi verebilir misiniz.
Bence gönlün rahat olsun Kaan beye bırak kendini profesyonel bir adam her hastanın farklı sorunları olduğu için giden ücret değişebiliyor fakat doktorumuz gerçekten işini çok iyi biliyor gönlüm rahat

Co
Cok teşekkürler aydinlattiniz. Karsiyakadaki bir doktorum siddetle kaan beyi tavsiye etti. Daha once medikalde iki başarısız transferim oldu. Merkz degistirmek iyi gelecek diye düşündük. Birde bazi arkadaslar transferde ameliyathanede ki sıkıntılardan bahsetmiş. Herkes mi ayni sorunu yaşıyor acaba.

Kızlar geçen gün sordum aklım hala karışık histeroskopi filmi pazartesi günü yapılacak sizin ne filmden ne kadar süre sonra transferiniz oldu lütfen acil cevap :confused:

Kızlar geçen gün sordum aklım hala karışık histeroskopi filmi pazartesi günü yapılacak sizin filmden ne kadar süre sonra transferiniz oldu lütfen acil cevap :confused:

Evet embriyo bir ay önce donduruldu ama transferden önce hiseteroskopi yapalım bir görelim dedi transfer günüm hala belli değil

Kızlar geçen gün sordum aklım hala karışık histeroskopi filmi pazartesi günü yapılacak sizin filmden ne kadar süre sonra transferiniz oldu lütfen acil cevap :confused:
Canım ben menapoz döneminde olan bir hasta idim o nedenle adet olmam beklenmeyecekti ben histodan 18 gün sonra transfer olmuştum ama sen menapozlu hasta değilsen önce adet olman gerekebilir adetten sonra 14 18 gün içinde olursun transfer

Merhabalar kızlar 33 yaşındayım geçen ay yumurtaların toplandı ekimde yerleşecek. Merak ettiğim konu kağan bey birden fazla embryo yerleştiriyor mu

X