- 20 Mart 2015
- 30
- 9
- Konu Sahibi mavinehir17
- #19.581
Kızlar hiseteroskopiden 2 gün sonra kanama parça geldi sizde de oldumu endişeleniyorum doktoru aramalıyım mı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yoo ben de öyle birşey yapmamıştıBen de o yüzden her olasılığı araştırmaya çalışıyorum.sürekli endokrin kontrolleri yaptırıyorum.ama bakalım kaan bey hangi yöntemleri deneyecek.rahim çizme işlemini bu sefer ben sorucam.peki sen daha önce pıhtılaşma ile ilgili iğne kullanmıyormuydun.kaan bey herkese veriyor sanıyordum.her ihtimale karşı
ben varım tatlımmm....Benim tedavim yeni başladı ve vitaminleri. Kullanırken histeroskopi istedi adet bitiminde ama sizlerin transfer öncesi historeskopi yapmış. Benim daha yumurta bile toplanmadı.
benim gibi olan var mı?
Histeroskopi anestezili mi yapılıyor nasıl bir işlem ücreti nedir?
Histeroskopi yapılırken mi rahime çizik atılıyor?yoksa ayrı bir zamanda mı?
Adet biter bitmez mi işlem yapıldı?
Cevaplarsanız sevinirim
endişelenme tatlım gayet doğal.... bi işlemden geçtiği için bazılarında olabiliyor.... ben de de minik minik parçacıklar geldi. 4-5 güne bi şeyciğin kalmıyo.... benim en büyük sıkıntım bikadin diye bi fitil verdi onu kullanmak oldu... fitil sevmiyosam demekKızlar hiseteroskopiden 2 gün sonra kanama parça geldi sizde de oldumu endişeleniyorum doktoru aramalıyım mı ?
yok tatlım öğretmen değil milli eğitimde memurum, işim yazı yazmak olunca yazdıkça yazıyorum. he valla maddiyatı sorma, eşime dedim bin tl lik sandwic ve çayamayaa
O kadar güzel açıklamışsın ki sanırım öğretmensin:)
Tüm sorularım cevap buldu teşekkür ederim ama ben maddiyattan dolayı bu ay histoya gidemedim
Diğer ay inşallah gidicem bir sıkıntı cıkmassa ...
Senle belki peşpeşe devam edicez burdan alırım haberlerini senin sorunun neydi?
en az 2 ay yani 2 regl dönemi beklemeni tavsiye ederim. 3. regl ile donmuş tedaviye başlamak mantıklı gelen...Canlarim nasılsınız? Malumunuz negatiften sonraki psikolojiden kurtulmak için eşimle tatile çıktık.cennet gibi yerleri gezdik rüya gibiydi herşey çok güzeldi,iyi geldi.Fakat nereye gidersen git kafa seninle geliyor.dusuncelerden kurtulamiyorsun sadece daha az aklına düşüyor hepsi bu.bir dahaki reglide muayeneye gidicez.bskalim tekrar ne zmn transfer yapicaz.cok mu erken daha?
O zaman bende pıhtılaşma testi yaptıedı.ya da ben ona daha önceki doktorumun pıhtılaşma iğnesi vurdurduğundan bahsetmiştim.onu not aldı.Yoo ben de öyle birşey yapmamıştı
Arkadaşım seninle qynı dönemde negatifi aldık diye hatırlıyorum.ben üçüncü adette gitmeyi düşünüyorum.bu sefer acele etmek istemiyorum.aslında zor tutuyorum gitmemek için.Canlarim nasılsınız? Malumunuz negatiften sonraki psikolojiden kurtulmak için eşimle tatile çıktık.cennet gibi yerleri gezdik rüya gibiydi herşey çok güzeldi,iyi geldi.Fakat nereye gidersen git kafa seninle geliyor.dusuncelerden kurtulamiyorsun sadece daha az aklına düşüyor hepsi bu.bir dahaki reglide muayeneye gidicez.bskalim tekrar ne zmn transfer yapicaz.cok mu erken daha?
bizde basarcaz kuzum az kaldıyok tatlım öğretmen değil milli eğitimde memurum, işim yazı yazmak olunca yazdıkça yazıyorum. he valla maddiyatı sorma, eşime dedim bin tl lik sandwic ve çay
bende amh yerlerde yumurtam pek az.... erken menopoz riskim var. takıldığın bi şey olursa çekinmeden sor... 4 kez tedavi olunca bilmediğim kalmadı malesef.... daha önce 1 topiğim vardı ordan nerdeyse herkesler doğum yaptı hatta sonrasında doğal gebeliği olanlarda oldu :)))) biz bikaç kişi kaldık çok çok azzız... mesela biri melindam3535 işte birlikte gebiş olmaya çalışıyoz aynı drla
en az 2 ay yani 2 regl dönemi beklemeni tavsiye ederim. 3. regl ile donmuş tedaviye başlamak mantıklı gelen...
Evet cnm sen sanırım 5 eylülde negatif gormstun ben de 10 eylülde gordum.ilk denememizdi.kaan bey ilk reglinde gel bakarız hemen akabinde yapabiliriz transfer dedi ama beklemek mi dogru olan bilmiyorum.muateneye gittiğimde bu sefer açık açık konusucam herşeyi.ne gerekiyorsa yapalım şansı arttırmak için iğne mi ilaç mı gerekirse günde 10 tane iğne yerim yeterki olsun bebislerimizArkadaşım seninle qynı dönemde negatifi aldık diye hatırlıyorum.ben üçüncü adette gitmeyi düşünüyorum.bu sefer acele etmek istemiyorum.aslında zor tutuyorum gitmemek için.
Böyle tecrübe, bilgi ve deneyimlerini paylaşan arkadaşlara minnettarım.konu benimle ilgili olmasada çok seviniyorum.böyle şeyleri paylaşalım arkadaşlar.belki bir şekilde birbirimize bie faydamız dokunur.çoook teşekkür ederim arkadaşım herkes adına.allah sana ve yanısıra hepimize yardımcı olsun inşallah.Merhaba arkadaşlar, ben de 20 ağustosta negatif sonuç aldım maalesef. Yumurta rezervim az. En baştan başlıycam herşeye, dondurulmuş yumurtam yok çünkü Hala kendime gelemedim. Hiç hamile kalamayacakmışım gibi hissediyorum. Böyle olsa da yapacak bişey yok tekrar başlama zorundayım. Şimdiden beslenmeme dikkat ediyorum, sağlıklı yumurta elde etmek için neler yapmam gerekiyor onu araştırıyorum. Sağlıklı yumurta için sizinle bir link paylaşmak istedim inşallah faydası olur http://natural-fertility-info.com/increase-egg-health . Bu yazıyı baştan sona okumanızı tavsiye derim. Burada Self Fertility Massage diye fertilite için kendi kendinize masaj yönteminden bahsediyor. Youtube dan Self Fertility Massage diye arattırın nasıl yapacağınız ile ilgili videolar var. Bir de akupunkturun faydalı olduğunu okudum. Ben yumurta toplama ve transfer zamanında yaptırmayı düşünüyorum. İzmir'de Cemalettin Ekmekçioğlu diye biri varmış bununla ilgili ona gitmeyi düşünüyorum. Doğurganlık & Gebe kalma rehberi diye bir kitap var yazarı Zita West tavsiye ederim.
Teşekkür ederim canım cevapların için evet bikadin i banada verdi iğrenç bir fitil ya ama çok şükür üç gün kullan dedi ve bitti :) kurtuldum vagifem var şimdi ne yapcam bilmiyorum ofben varım tatlımmm....
bende önce vitamin kullandım sonra his oldum şimdi regl bekliyorum ve muhtemelen artık tedaviye başlanacak. his anestezili 10 dk kadar sürmüş benim işlemim ama uyanmam biraz ağrılı oldu midem falan bulandı kusmak istedim falan filan.... ama bi kaç saate bi şeyin kalmıyo. zaten odaya gelince de totişten bi ağrı kesici kakıyolar yarım saate kadar ağrın sızın kalmıyo, açlığın geçsin diye de bi soğuk sandwich ve bi fincan çay veriyolar.... çizik his sırasında yapılır ben daha önce başka dr da tedavideyken de his olmuştum. ordan biliyorum ama kaan beye açıkcası bende sormadım çizdin mi diye süresiiiii regin başlangıcından itibaren maksimum 10. günde yapılması gerekiyor..... yani mesela ben 11 Eylül 2016 pazar günü regl oldum. 16 Eylül de muayeneye gittim. yani reglimin 5. günüydü gittimde (p.tesi 1. gün, salı 2. gün diye sayılıyor pazarı saymıyorlar) ve 21 Eylül de his oldum tatlım. çalıştığım için, ptesi yapalım demişlerdi ama izin sıkıntısından.... ben meb de çalışıyorum da okulların açılacağı gün izin almam sorundu bide bursadan geldiğimden telefonla izin istemek olacak iş değildi. nası destan yazdım ama
endişelenme tatlım gayet doğal.... bi işlemden geçtiği için bazılarında olabiliyor.... ben de de minik minik parçacıklar geldi. 4-5 güne bi şeyciğin kalmıyo.... benim en büyük sıkıntım bikadin diye bi fitil verdi onu kullanmak oldu... fitil sevmiyosam demek
vagifem bilmiyom şimdilik... bana 5 gün demiştiiiiiTeşekkür ederim canım cevapların için evet bikadin i banada verdi iğrenç bir fitil ya ama çok şükür üç gün kullan dedi ve bitti :) kurtuldum vagifem var şimdi ne yapcam bilmiyorum of
Evet bu son tedavinin gibi elinden geleni yap arkadaşım.bebeğinin olduğu don tedavinin gibi ama.lütfen kaan bey öğle dese de vazgeçme, olmazsa da bir de şişli memoriali dene.ilk tüp bebek yöntemini onlar getirmiş türkiye ye anımsadığım kadarıyla.topiğini takip ediyorum.farkli tedaviler uyguluyorlar.lütfen araştırİyi akşamlar arkadaşlar bugün tekrar tedaviye başladım 6 taslak görünüyor. Ama kaliteli çıkmadi bugüne kadar inşAllah bu kez öyle olmaz bir tane bile olsa çıkar..
Kaan Bey buda olmazsa buda ben sana ne diyeceğimi bilmiyorum gelme birak derim dedi benim moralimi sıfırladı..
Elimden geleni yapicam sana dua edicem dedi ama o cümleden sonrasını hatırlamıyorum..
Size bi sorum olucak tedavi sırasında incir kürü yapan var mı bunu denemek istiyorum son tedavimmiş gibi elimden gelen herşeyi yapicam...