- 31 Ocak 2014
- 853
- 718
- Konu Sahibi mavinehir17
- #19.501
16 haftalik bebegin kalbi durmus oyle aldilar ama pozitifti devami gelemedi malesefPozitif derken ???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
16 haftalik bebegin kalbi durmus oyle aldilar ama pozitifti devami gelemedi malesefPozitif derken ???
Uzuldum artık herşey yolunda dediğin bir donemdeyken bu haberi almak. Nerde olmuştu ilk tedavin???16 haftalik bebegin kalbi durmus oyle aldilar ama pozitifti devami gelemedi malesef
Smryna tup bebek merkezi canim ama hic memnun kalmadim negatif almak daha iyi inan bana yasadiklarimin yanindaUzuldum artık herşey yolunda dediğin bir donemdeyken bu haberi almak. Nerde olmuştu ilk tedavin???
Hakikaten enteresanmış ben de olsam önce kalitelileri denerdim. 3 tane koydu diye mi acaba?Merhaba arkadaşlar.ilk denememde 10 eylülde negatifi gordukten sonra bugün kaan beye gittik.herhangi bir gerekçe gösteremedi.milyonlarca neden olabilir dedi.muayene etti.yumurtalarin oluşmuş bile bakarsın normal yolla hamile kalirsin dedi.her seferinde umutlarla girdigim kapıdan bu sefer içeri giresim gelmedi çok kotu hissettim kendimi.bir ay dinlendirelim seni,bir dahaki reglinde gel dedi.kan testleri istedi yeniden.bu seferki embriyolarin daha bile iyi dedi.iki tane dondurulmuş var biri 8 biri 6 hucreliymis.transfer edilen 3 tane kaç hücreliydi dedim.5-5-7 dedi.neden kızlar? Madem benim 8 ve 6 hücreli daha iyi embriyom vardı niye onları transfer etmediler çok kzginim şuan.ayrica size bir sorum olacak,bir ay ara vermek yeterli mi? Sonuçta vücudumuza bir suru ilaç ve hormon yüklediler.bebek sahibi olmaya çalışırken sağlığımızı da kaybetmeyelim.bu sefer iğne de vereyim dedi.4 günde bir yapılacakmış ne olduğunu anlayamadım tam olarak.
Canım işte yaş 37 olunca çok da vakit kaybetmek istemiyorum.3 emriyo da koysa yine de ilk önce daha iyilerini koyup şansımı arttırması gerekmez miydi? Soramadim da ters bisey söylerse diye ama kafama takıldı doğrusu.sonucta maddi manevi yipraniyoruz.bayram kalabalığı bitti,biz artık eşimle bugün tatile çıkıyoruz.tatil sırası bize geldi.biraz huzurlu keyifli günler geçirip psikolijimi toparlayayim.donunce de regli olup giderim.haziriz dediğinde hemen yapalım yeni transferi.tupte sıvıdan şüphelendi.bunu daha önce de soylemisti ve gebeliği olumsuz etkiler demişti.eger o sebep olduysa keşke önlemini alsaydik.sindi buna tekrar bakacak bakalimHakikaten enteresanmış ben de olsam önce kalitelileri denerdim. 3 tane koydu diye mi acaba?
Bence ne kadar dinlenmen gerektiği tamamen psikolıjin ile ilgili eğer kendini hazır hissedersen 1 ay bile yeter. Çünkü transfer sonrası yumurta toplamadaki gibi çok yoğun ilaç kullanmıyoruz ki . Kullandığımız ilaçlar rahmi kalınlaştırmak için oluyor ve ilk adetle de normale dönüyoruz. Eğer Kaan Bey 1 ay dinlenmek yeterli diyorsa yeterli olur bence de. Kendini nasıl hazır hissedeceksen öyle davran. Kendini hazır hissetmen çok önemli mesela ben neredeyse 1 yıl ara verdim. Bu olumsuz havayı at öncelikle üstünden yoksa olacağı varsa da olmaz. Bence çok da gecikme yeni turizm sezonuna bebişlerinle gir :)
Ben hiç negatif almadım ama nasıl bir hayal kırıklığı olduğunu tahmin edebiliyorum. Dondurulmuşlarının olması çok güzel bence. En azından sıfır noktasına geri dönmedin. İnşallah bu aldığın son negatifin olur, bir sonraki transferinde rabbim sana ikiz nasip eder. Bence 5-7-7 ve 6-8 olarak transfer edilmesinin nedeni embriyoların bu şekilde iki grup halinde dondurulmuş olması olabilir. Ama benimkisi sadece tahmin.Merhaba arkadaşlar.ilk denememde 10 eylülde negatifi gordukten sonra bugün kaan beye gittik.herhangi bir gerekçe gösteremedi.milyonlarca neden olabilir dedi.muayene etti.yumurtalarin oluşmuş bile bakarsın normal yolla hamile kalirsin dedi.her seferinde umutlarla girdigim kapıdan bu sefer içeri giresim gelmedi çok kotu hissettim kendimi.bir ay dinlendirelim seni,bir dahaki reglinde gel dedi.kan testleri istedi yeniden.bu seferki embriyolarin daha bile iyi dedi.iki tane dondurulmuş var biri 8 biri 6 hucreliymis.transfer edilen 3 tane kaç hücreliydi dedim.5-5-7 dedi.neden kızlar? Madem benim 8 ve 6 hücreli daha iyi embriyom vardı niye onları transfer etmediler çok kzginim şuan.ayrica size bir sorum olacak,bir ay ara vermek yeterli mi? Sonuçta vücudumuza bir suru ilaç ve hormon yüklediler.bebek sahibi olmaya çalışırken sağlığımızı da kaybetmeyelim.bu sefer iğne de vereyim dedi.4 günde bir yapılacakmış ne olduğunu anlayamadım tam olarak.
Eminim Kaan bey hiç Alakası yok diyecek, benimde yatağı kaldıramamışlar kendimi şedyeden yatağa resmen atmak zorunda kaldım ve çook huzursuz oldum tutacak olsa illa tutardı ama biz o kadar korkarak umutla bişeyler yapmaya çalışıyrz böyle özensizlik olunca insan üzülüyor bu Arada kızlar transferden sonra ne kadar yattınız ve tuvalete ne Zaman gittiniz !!Ozellikle ayni gun negatif alan arkadaslarim aklima birsey takildi kaan beyede bu dusuncemi solucem ama once sizin fikrinizi almak istedim simdi benim transferden sonra odaya getirirken 2 3kez carptilar hatta H husem duymustur esim kizdi beni tasiyan personellere sizde oyle birsey oldumu sizi nasil getirdiler cunku yabanci sitelerdede baktim transfer olunca o masadan bilr kaldirmiyolarmis aklima takildi belki hic etkisi yok ama siz boyle bisey yasadinizmi sizi nasil getirdiler kisaca
Canim bak sende yasamissin iste benzerini benim anlamadigim madem etkilenmiyor bizi niye 1 2 saat yatiriyolar bide transfer olur olmaz yapiliyor yani demek istedigim kendiliginden olsa tamam ama bizimki disardan verilip tutunmaya calisiyor yani illaki etkiliyordur bence hayir tamam benimki sansizlikta arkadasim hepimizin negatif oldu dusunsenizeEminim Kaan bey hiç Alakası yok diyecek, benimde yatağı kaldıramamışlar kendimi şedyeden yatağa resmen atmak zorunda kaldım ve çook huzursuz oldum tutacak olsa illa tutardı ama biz o kadar korkarak umutla bişeyler yapmaya çalışıyrz böyle özensizlik olunca insan üzülüyor bu Arada kızlar transferden sonra ne kadar yattınız ve tuvalete ne Zaman gittiniz !!
Evet canım duydum öyle dediğinizi ve aynısı bende de oldu birkac kere carptilar... Bende ilk sedyeye geçerken şok oldum hatta bacağım kasildi birkaç dakika yarı sedyeye yarı yatakta kalakaldım... Bide yatağa geçerken eşim izlemiş bana sonradan diyor bildiğin yuvarlanarak geçtin diye.... Karın kaslarının kasılmasına dikkat et demişlerdi ben ilk anda bildiğin tüm kasları çalıştırdım... Ama dediğiniz gibi sorsak alacağımız cevap belli. Ben 2 saate yakın yattım bir saat sonra tuvalete gittim.Ozellikle ayni gun negatif alan arkadaslarim aklima birsey takildi kaan beyede bu dusuncemi solucem ama once sizin fikrinizi almak istedim simdi benim transferden sonra odaya getirirken 2 3kez carptilar hatta H husem duymustur esim kizdi beni tasiyan personellere sizde oyle birsey oldumu sizi nasil getirdiler cunku yabanci sitelerdede baktim transfer olunca o masadan bilr kaldirmiyolarmis aklima takildi belki hic etkisi yok ama siz boyle bisey yasadinizmi sizi nasil getirdiler kisaca
Tahmin ettigim gibi suan daha cok uzuldum esimlede bu konu uzerine baya konustuk hatta arastirdik onlar l alakasi yok deselerde sanirim var tabiki rabbim bilir olcagi varsa olurda yinede kizlar lutfen ama lutfen transferde mutlaka uyarin bu bize ders olsunEvet canım duydum öyle dediğinizi ve aynısı bende de oldu birkac kere carptilar... Bende ilk sedyeye geçerken şok oldum hatta bacağım kasildi birkaç dakika yarı sedyeye yarı yatakta kalakaldım... Bide yatağa geçerken eşim izlemiş bana sonradan diyor bildiğin yuvarlanarak geçtin diye.... Karın kaslarının kasılmasına dikkat et demişlerdi ben ilk anda bildiğin tüm kasları çalıştırdım... Ama dediğiniz gibi sorsak alacağımız cevap belli. Ben 2 saate yakın yattım bir saat sonra tuvalete gittim.
Canım ben de Kaan beye bıraktım bugün.o da bir ay ara verelim dedi.ilk reglide gel belki hemen bile yapabiliriz dedi.hic ilaç vs kullanmadan nasıl olacak o iş? Benim adette hiç bir olumsuzluk olmadı.ilaci bıraktım 3&4 gün sonra regli oldum ve 4 gün surup bitti her zamanki gibiydi anormal bir durum olmadı sukur.oyle diyorsanız yine de arayı uzatayim madem korktum şimdiMerhaba, negatif alan arkadaşlar hepiniz için üzgünüm, 2 ay önce ben de negatif aldım ne yazık ki...Şu sıralar şanssız bir dönem oldu sanırım hepimiz için, fazla negatif gördük...Ben negatiften sonra 1 ay ara verdim, 2. adette transfere başladım ama rahim kalınlaşmadı ve transfer iptal oldu. Ben kontrole gittiğimde transfer zamanını tamamen Kaan beye bırakmıştım siz ne zaman derseniz siz bilirsiniz dedim o da devam dedi. Ama bünye adet dönemi falan normale dönmediği için sanırım, rahim kalınlaşmadı ve kullanılan ilaçlar yanıma kar kaldı. Transfer iptal olunca en az 3 ay ara verelim dedi, keşke baştan deseydi ben tamamen ona bırakmıştım halbuki..Önceki sayfalarda yine bir arkadaşta aynı tavsiyeyi yazmıştı yanlış hatırlamıyorsam ve şimdi ben de belirtmek istedim. Negatif alan arkadaşlar hiç değilse 2- 3 ay ara vermenizi tavsiye ederim.
canım bende negatif aldıktan yaklaşık 2 ay sonra tekrar başladık şubatta bu zamana kadar 2 opu oldum ve 2 aydır da benim de rahim kalınlaşmadığı için trasfer iptal oluyor bugün yine kontrol var hayırlısı bakalım bana ne diyecek. geçen iptal olduğunda beni geçici menopoza sokun dedim yok yok dedi önümüzdeki adette daha iyi olacak dedi ve bir önceki ay da aynısı oldu bilmiyorum canım kürtajdan sonra aradan kaç ay geçti ama neden öyle oldu anlamadım. sorduğum zaman da cevap alamıyorum herşey olabilir tarzında seni memnun etmiyor...Merhaba, negatif alan arkadaşlar hepiniz için üzgünüm, 2 ay önce ben de negatif aldım ne yazık ki...Şu sıralar şanssız bir dönem oldu sanırım hepimiz için, fazla negatif gördük...Ben negatiften sonra 1 ay ara verdim, 2. adette transfere başladım ama rahim kalınlaşmadı ve transfer iptal oldu. Ben kontrole gittiğimde transfer zamanını tamamen Kaan beye bırakmıştım siz ne zaman derseniz siz bilirsiniz dedim o da devam dedi. Ama bünye adet dönemi falan normale dönmediği için sanırım, rahim kalınlaşmadı ve kullanılan ilaçlar yanıma kar kaldı. Transfer iptal olunca en az 3 ay ara verelim dedi, keşke baştan deseydi ben tamamen ona bırakmıştım halbuki..Önceki sayfalarda yine bir arkadaşta aynı tavsiyeyi yazmıştı yanlış hatırlamıyorsam ve şimdi ben de belirtmek istedim. Negatif alan arkadaşlar hiç değilse 2- 3 ay ara vermenizi tavsiye ederim.
Nasıl geçti gorusmeniz canım neler dedi Kaan bey?H husem papatyyaa123 benim de 25 ağustos negatif sonuçlu transfer. İlacı bıraktıktan 4 gün sonra adet oldum dün bitti. Salıya randevu aldım bakalım direk kendisiyle konuşmak istedim bize bırakırsa kasım ya da aralık gibi düşünüyoruz
Aynen öyle arkadaşım bizde o yazılara bakarak umut dolu günler yaşadık... Şimdi ustuste pozitif haberler alma dönemine geçmişizdir inşallah böyle giderse sırasıyla ikinci transferlere baslicaz.sen transferden sonra hangi ilaçları kullandın canım???Kızlar yaa sayfamıza nazar mı değdi ne oldu anlamıyorum bundan 1-1,5 yıl önce kadar sürekli pozitif alıyorduk negatif nadirdi neredeyse...
Elem tere fiş kem gözlere şiş diyelim ve inşallah takır takır poiztiflere devam edelim