- Konu Sahibi mavinehir17
- #19.561
BULANTI KUSMADAN DOLAYI FORUMA GİREMEDİ CANIM YENİ GÖRDÜM. ZOR GEÇİYO HASTANEYE YTIYORUM BAZEN.HİÇ BİŞEY YİYP İÇEMİYORUM AMA BEBEK İYİ ÇOK ŞÜKÜR.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BULANTI KUSMADAN DOLAYI FORUMA GİREMEDİ CANIM YENİ GÖRDÜM. ZOR GEÇİYO HASTANEYE YTIYORUM BAZEN.HİÇ BİŞEY YİYP İÇEMİYORUM AMA BEBEK İYİ ÇOK ŞÜKÜR.
AYNI DURUMU YAŞADIM CANIM BENİ ÖZEL GAZİ HASTANESİNDE MEHMET MURAT GÖK'E YÖNLENDİRDİ O YAPTI MELİYATI. ÇOK İYİ Bİ DOKTOR BEN MEMNUN KALMIŞTIM.Herkeze günaydın medasa dualarım seninle ben yeni üyeyim kaan beyin 6 aydır hastasıyım çikolata kisti endonetriasiz geçici menopoz sürecindeyim fakat çikolata kistim küçülmedi kaan bey laporoskopi olmam gerektiğini söyledi kendisi yapmıyormuş laporoskopiyi dr ismail beye yönlendirdi ismail bey hakkında bilgim yok bu şekilde bi durum yaşayan varmı kafa karışıklığı yaşıyorum..
@aysem147r hayırlı olsun tedavin canim haftaya sali günü de ben başlıyorum inşAllah.
sağol canım inşallah.valla benm de içime hep kız doğuyordu ama doktor erkek gibi dedi.hayırlısı olsun sağlıklı olsunda inşallah. tedavin için dualarım seninle inşallah güzel sonuçlar alırsın.
sağol canım tşk ederim inşallah güzel gider herşey
Peki rahim çizme işlemi yapıldı mı acaba arkadaşım.çünkü sanırım transferden önce yapılan histerskopi de kaan bey böyle birşey yapıyor.yanlışsam düzeltin lütfen.Çok şükür hiseteroskopi yapıldı korktuğum gibi değilmiş kızlar çok şükür iyiyim ama bir sürü ilaç gene Minamix evopirin predrol azitro cyclo-prognova vagifem bunları kullandınız mı siz artık muhteşem sona yaklaşıyoruz sanırım transfere Ne zaman olcak geçsin artık şu zaman da bebeğim transfer edilsin kavuşsun annesine
Can'ım onunla ilgili bir açıklama yapmadı ama sanırım dediğin gibi rahim de çizildi aklımıza gelmedi sormak sadece tüplere kanallara bakılacağını biliyorumPeki rahim çizme işlemi yapıldı mı acaba arkadaşım.çünkü sanırım transferden önce yapılan histerskopi de kaan bey böyle birşey yapıyor.yanlışsam düzeltin lütfen.
Evet kızlar hem rahim çizme yapıyor hem de kanallarda biraz tıkanıklık varsa açıyor. Benim ilk transferim daha kolay oldu bu yüzden ikincisi daha zorlu geçmişti çünkü ikincisinde histo yapmadı ondan mı acaba bilmiyorum belki bazı ufak tıkanıklıklar nedeniyle zor ilerledi doktor. Ayrıca rahmin çiziği iyileştirmek için salgıladığı maddeler embriyonun tutunmasına katkı sağlıyormuş.Peki rahim çizme işlemi yapıldı mı acaba arkadaşım.çünkü sanırım transferden önce yapılan histerskopi de kaan bey böyle birşey yapıyor.yanlışsam düzeltin lütfen.
Can'ım peki bu çizme işleminden kaç gün sonra transferin oldu birde sanırım ilkinde tutmadı ikincisin de mi tuttuEvet kızlar hem rahim çizme yapıyor hem de kanallarda biraz tıkanıklık varsa açıyor. Benim ilk transferim daha kolay oldu bu yüzden ikincisi daha zorlu geçmişti çünkü ikincisinde histo yapmadı ondan mı acaba bilmiyorum belki bazı ufak tıkanıklıklar nedeniyle zor ilerledi doktor. Ayrıca rahmin çiziği iyileştirmek için salgıladığı maddeler embriyonun tutunmasına katkı sağlıyormuş.
Benim tedavim yeni başladı ve vitaminleri. Kullanırken histeroskopi istedi adet bitiminde ama sizlerin transfer öncesi historeskopi yapmış. Benim daha yumurta bile toplanmadı.
benim gibi olan var mı?
Histeroskopi anestezili mi yapılıyor nasıl bir işlem ücreti nedir?
Histeroskopi yapılırken mi rahime çizik atılıyor?yoksa ayrı bir zamanda mı?
Adet biter bitmez mi işlem yapıldı?
Cevaplarsanız sevinirim
Evet benim de yumurta toplamadan önce oldu.çizme işleminden bahsetmedi doktor bey.daha sonra toplama ve transfer oldu ancak tutmadı.tabiki herkesin durumuna göre yapıyordur.acaba histerskopi dışında muayene esnasında çizme işlemi oluyor mu ben de merak ediyorum.bu arada histerskopi fiyatı bin tl idi.anestezi ile yapılıyor beş dakikalık bir işlem.Benim tedavim yeni başladı ve vitaminleri. Kullanırken histeroskopi istedi adet bitiminde ama sizlerin transfer öncesi historeskopi yapmış. Benim daha yumurta bile toplanmadı.
benim gibi olan var mı?
Histeroskopi anestezili mi yapılıyor nasıl bir işlem ücreti nedir?
Histeroskopi yapılırken mi rahime çizik atılıyor?yoksa ayrı bir zamanda mı?
Adet biter bitmez mi işlem yapıldı?
Cevaplarsanız sevinirim
Galiba yapmıyor.ama belki bu sefer yapar mı acaba diye düşünüyorum.çünkü bende bi sorun bulamadı.bağışıklık sistemi olabilir dedi tutmama sebebi.belki bunu yapar diyorum.tabi şimdi arkadaşlar belkiyle iş mi olur dicek.kaan beye sordum ama ilaçların var yöntemlerin var dedi başka birşey demedi.iki ay ara veriyorum o yüzden yaşayıp öğrenmeye daha çok var.
Ben şunu anladım ki bazen tutmamasında sebep olmuyor. Mantıken benim ilkinde herşey daha muntazam ilerledi örneğin histeroskopi yapılmıştı rahme çizik atılmıştı transfer daha konforlu geçmişti falan ama tutmadı. İkincisinde histo bile yapmadı tuttu. Ama ben ilkinin tutmama nedenini araştırma konusunda biraz ısrarcı davrandım. Pıhtılaşma testlerini yaptırmak istediğimi söyledim. Kaan Bey gerek yok demesine rağmen üniversite üniversite dolaşıp tamamladım o testleri ve sonunda pıhtılaşma sorunu çıktı. Şu an her gün kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Tutmama nedeni belki bu değildi çünkü pıhtılaşma tutmadan ziyade düşük ile ilgili bir durum ama belki de bunu yaptırarak düşük olmasının önüne geçmiş olduk.Galiba yapmıyor.ama belki bu sefer yapar mı acaba diye düşünüyorum.çünkü bende bi sorun bulamadı.bağışıklık sistemi olabilir dedi tutmama sebebi.belki bunu yapar diyorum.tabi şimdi arkadaşlar belkiyle iş mi olur dicek.kaan beye sordum ama ilaçların var yöntemlerin var dedi başka birşey demedi.iki ay ara veriyorum o yüzden yaşayıp öğrenmeye daha çok var.
Ben de o yüzden her olasılığı araştırmaya çalışıyorum.sürekli endokrin kontrolleri yaptırıyorum.ama bakalım kaan bey hangi yöntemleri deneyecek.rahim çizme işlemini bu sefer ben sorucam.peki sen daha önce pıhtılaşma ile ilgili iğne kullanmıyormuydun.kaan bey herkese veriyor sanıyordum.her ihtimale karşıBen şunu anladım ki bazen tutmamasında sebep olmuyor. Mantıken benim ilkinde herşey daha muntazam ilerledi örneğin histeroskopi yapılmıştı rahme çizik atılmıştı transfer daha konforlu geçmişti falan ama tutmadı. İkincisinde histo bile yapmadı tuttu. Ama ben ilkinin tutmama nedenini araştırma konusunda biraz ısrarcı davrandım. Pıhtılaşma testlerini yaptırmak istediğimi söyledim. Kaan Bey gerek yok demesine rağmen üniversite üniversite dolaşıp tamamladım o testleri ve sonunda pıhtılaşma sorunu çıktı. Şu an her gün kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Tutmama nedeni belki bu değildi çünkü pıhtılaşma tutmadan ziyade düşük ile ilgili bir durum ama belki de bunu yaptırarak düşük olmasının önüne geçmiş olduk.