Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

ben vagifem, crinojel, progestan, cyclo, prednol ve vitaminlere devam ediyorum hala bir de pıhtılaşma sorunu olduğu için oksapar iğnem var her gün:) Sorma bu süreçte ilaçlar epey bunaltıcı oluyor sanırım 10. haftada bitiyormuş benim de 1 ay gibi bir sürem kalıyor umarım bir an evvel biter de kurtulurum

Kızlar merabalar ben daha öncede yazmıştım ama benim durumda olan yok sanırım bende marttan beri kaan beyin hastasıyım çikolata kisti daha önce iki kez başka yerlerde tüp bebek denedim ozmsnlar iki üç cmdi kistim üçüncü tüp bebek tedavimide oldum yumurtalarım toplandı donduruldu fakat kist oldu 6.5cm üç aydır geçici menopoz dayım lakin kistim küçülmüyor kaan bey laporoskopi olmam gerektiğini söyledi kaan bey kendi yapmıyormuş ismail bey yapıyormuş ismail bey hakkında hiç bilgisi olan varmı çok genç geldi bana

Ben Kaan bey yokken 1 kere muayene olmuştum evet genç ama çok güzel ilgilendi ben pozitif elektrik almıştım yani, yarın ki test sonucuna göre belki de beni de menepoza alacak

Menopoz süreci çok sıkıntılı değil ilk ay biraz zorlandım ama daha sonra düzeldi hatta bütün yaz çok rahat ettim diyebilirim

Kızlar histeroskopiden (şayet herşey normalse) ne kadar sonra transferiniz oldu sabırsızlanıyorum bir an önce olması için

Menepoz sürecinineden uyguluyor anlatır mısın?
Benim adet döneminde görünen bir kistim vardı ama sonra geçiyordu en azından test falan yapıldı bi şey yok dendi fakat şimdi çikolata kisti gibi bişey dedi ben çökük durumdaydım anlamlandıramadım çoğu dediğini değer yüksek çıkarsa kistten dolayı menepoz uygulanacak

canım merhaba, oldukça uzun zaman geçmiş ama sormak istedim prodnolü kaan bey 8.haftaya kadar kullandırmış..bebeğe zarar verir mi diye korkmaktayım, bana da halen kullandırıyor, herhangi bi yan etki ya da rahatsızlık oldu mu bu haptan dolayı..korktum biraz...bu arada bebişini sağsalim kucağına almışsındır inşallah

Ediyorum tabiiii. Kullanıyorum canım 12. Haftaya kadar da devam :)
Ediyorum tabiiii. Kullanıyorum canım 12. Haftaya kadar da devam :)
merhaba, sanırım doğumunuza çok az kalmış Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah...prednolü kaan bey bana da verdi siz gebeliğin 12. haftasına kadar kullanmışsınız sanırım, ben de 5.haftaya gireceğim ve devam dei, yalnız yan etkilerinden çekindim oldukça...bi zararını görmediniz inşallah???

Hayırlısı olsun taze anne:) hiç merak etme kaan bey ne verdiyse kullan ben çok uzun süre kullandım ilaçları çok şükür bişi olmadı. Sen de ilaçlarını ihmal etme hiç evhamlanma kaan bey çok titiz davranıyor bu konuda

Cook saol tatlimmm, sen yaptın mı doğum ? Geldi mi bebisin? Prednol biraz korkutuyor beni, yan etkilerinden dolayı..

Hayırlı olsun canım tedavin, Kaan bey çok profesyonel,insallah bebisle sonuclansin

Merhaba, öncelikle hayırlısı olur ve mutlu sona ulaşırsın inşallah. Bende kaan beyin hastasıydım. 1 sene tedavi gördüm ve zaman zaman ismail beyle beraber muayene ederdi bazende kaan beyin yokluğunda o ilgilenirdi. Sonra gebelik takibimi kaan beyle beraber çoğu zaman koordineli bir şekilde birlikte yürüttüler ki benim başından sonuna riskli bir gebeliğim vardı ve sonunda da doğumumu kaan beyle birlikte yaptılar. Diyeceğim o ki ismail bey de çok iyi ve ilgili bir doktor. Bence gözün kapalı gitmelisin. Her soruna cevap verir ve sıkıntını paylaşır. Hakkıyla laporoskopi işlemini yerine getireceğine inanıyorum. Karar senin.

Son düzenleme:
Merhaba hayırlısı olur inşallah. Ben prednolu yanlış hatırlamıyorsam 10. Haftaya kadar kullandım. Amacı bağışıklık sistemini baskılıyor ve yerleştirilen embriyoyu vücut yabancı madde sanıp yok etmesin diye. Kortizonlu olduğu için tuz tüketimini kısıtlamalısın ve bol su. Korkma o kadar çok ilaç kullanıyoruz ki Allahın izniyle bebeklerimiz sağlıkla dünyaya gelirler. o kadar ilaca rağmen bebeklerim çok şükür iyiler. Bana kaan bey ilaçların prospektüslerini okuma moralin bozulmasın kafan takilmasin demişti. Umarım ilaçlara çok takılmadan güzel sonuçlar alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…