- 5 Kasım 2014
- 365
- 445
- 37
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #19.521
ben vagifem, crinojel, progestan, cyclo, prednol ve vitaminlere devam ediyorum hala bir de pıhtılaşma sorunu olduğu için oksapar iğnem var her gün:) Sorma bu süreçte ilaçlar epey bunaltıcı oluyor sanırım 10. haftada bitiyormuş benim de 1 ay gibi bir sürem kalıyor umarım bir an evvel biter de kurtulurumAynen öyle arkadaşım bizde o yazılara bakarak umut dolu günler yaşadık... Şimdi ustuste pozitif haberler alma dönemine geçmişizdir inşallahböyle giderse sırasıyla ikinci transferlere baslicaz.sen transferden sonra hangi ilaçları kullandın canım???
Test verdi yarın yaptırıp sonucu bildircem, bekleme dönemindeyken geçici menepoz uygulayabilirim dedi sonuca göre belli olacak yaniNasıl geçti gorusmeniz canım neler dedi Kaan bey?
Diğer adette kalınlaştırma işlemi de sorunsuz geçerse transfer günü verilirKızlar histeroskopiden (şayet herşey normalse) ne kadar sonra transferiniz oldu sabırsızlanıyorum bir an önce olması için
Menepoz sürecinineden uyguluyor anlatır mısın?Ben Kaan bey yokken 1 kere muayene olmuştum evet genç ama çok güzel ilgilendi ben pozitif elektrik almıştım yani, yarın ki test sonucuna göre belki de beni de menepoza alacak
Benim adet döneminde görünen bir kistim vardı ama sonra geçiyordu en azından test falan yapıldı bi şey yok dendi fakat şimdi çikolata kisti gibi bişey dedi ben çökük durumdaydım anlamlandıramadım çoğu dediğiniMenepoz sürecinineden uyguluyor anlatır mısın?
canım merhaba, oldukça uzun zaman geçmiş ama sormak istedim prodnolü kaan bey 8.haftaya kadar kullandırmış..bebeğe zarar verir mi diye korkmaktayım, bana da halen kullandırıyor, herhangi bi yan etki ya da rahatsızlık oldu mu bu haptan dolayı..korktum biraz...bu arada bebişini sağsalim kucağına almışsındır inşallahCanım kötü haber gebelikte de kullanılıyor. 8. Haftaya kadar tam kullandım 8 den sonra yarıma düşürdü kaan bey bu hafta Son artık çok şükür. Ben dilimin alt tarafina koyuyorum hemen şu içiyorum tadını almıyorum artık öyle yapabilirsin canim :)
Ediyorum tabiiii. Kullanıyorum canım 12. Haftaya kadar da devam :)
merhaba, sanırım doğumunuza çok az kalmış Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah...prednolü kaan bey bana da verdi siz gebeliğin 12. haftasına kadar kullanmışsınız sanırım, ben de 5.haftaya gireceğim ve devam dei, yalnız yan etkilerinden çekindim oldukça...bi zararını görmediniz inşallah???Ediyorum tabiiii. Kullanıyorum canım 12. Haftaya kadar da devam :)
Hayırlısı olsun taze anne:) hiç merak etme kaan bey ne verdiyse kullan ben çok uzun süre kullandım ilaçları çok şükür bişi olmadı. Sen de ilaçlarını ihmal etme hiç evhamlanma kaan bey çok titiz davranıyor bu konudamerhaba, sanırım doğumunuza çok az kalmış Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah...prednolü kaan bey bana da verdi siz gebeliğin 12. haftasına kadar kullanmışsınız sanırım, ben de 5.haftaya gireceğim ve devam dei, yalnız yan etkilerinden çekindim oldukça...bi zararını görmediniz inşallah???
Cook saol tatlimmm, sen yaptın mı doğum ? Geldi mi bebisin? Prednol biraz korkutuyor beni, yan etkilerinden dolayı..Hayırlısı olsun taze anne:) hiç merak etme kaan bey ne verdiyse kullan ben çok uzun süre kullandım ilaçları çok şükür bişi olmadı. Sen de ilaçlarını ihmal etme hiç evhamlanma kaan bey çok titiz davranıyor bu konuda
Ooooo hayirli ugurlu olsun gebeligin kuzum. Saglikla kucagina al insallah.... sen kaan beye mi basladin?Cook saol tatlimmm, sen yaptın mı doğum ? Geldi mi bebisin? Prednol biraz korkutuyor beni, yan etkilerinden dolayı..
Yok canım yapmadım ama az kaldı inşallah sağ salim alıcam kızımı kucağıma. Prednolü ne için veriyordu kaan hoca? Unuttum vallaCook saol tatlimmm, sen yaptın mı doğum ? Geldi mi bebisin? Prednol biraz korkutuyor beni, yan etkilerinden dolayı..
Enfeksiyon falan içindi galiba dimi ?Yok canım yapmadım ama az kaldı inşallah sağ salim alıcam kızımı kucağıma. Prednolü ne için veriyordu kaan hoca? Unuttum valla
Bağışıklık sistemi için cnm..12. haftaya kadar içtiğini yazmissin da sormak istedim.k ortizon ilaciYok canım yapmadım ama az kaldı inşallah sağ salim alıcam kızımı kucağıma. Prednolü ne için veriyordu kaan hoca? Unuttum valla
Hayırlı olsun canım tedavin, Kaan bey çok profesyonel,insallah bebisle sonuclansinalıntıladım ama başka bir arkadaş cevaplamış zaten, histeroskopi sırasında atılıyor çizik. yani bana daha önceki drum o şekilde yapmıştı ama sonuç değişmedi. o da bi etken yani sonuçta.... hiç bir şeyin garantisi yok.... prendnol diye de bir ilaç kullandırılıyor bağışıklığı zayıflatmak adına. onun dışında da bahsettiğin bağışıklığa bağlı bir durum hiç duymadım tatlım....
bu arada herkese selamlar. ben de geçen ay gittim görüştüm kaan beyle ve vitaminlerimi aldım. bu ay da 16 eylüle randevum var.... daha önce 4 kez denedim hepsi negatif sadece sonuncusunda çok ufacık bir değer gördüm ki kimyasal olarak adlandırıldı ama tabiki devam edemedi. 35 yaşındayım, tedaviye bursadan katılıyorum... tüm katılımcılara başarılar diliyorum
Merhaba, öncelikle hayırlısı olur ve mutlu sona ulaşırsın inşallah. Bende kaan beyin hastasıydım. 1 sene tedavi gördüm ve zaman zaman ismail beyle beraber muayene ederdi bazende kaan beyin yokluğunda o ilgilenirdi. Sonra gebelik takibimi kaan beyle beraber çoğu zaman koordineli bir şekilde birlikte yürüttüler ki benim başından sonuna riskli bir gebeliğim vardı ve sonunda da doğumumu kaan beyle birlikte yaptılar. Diyeceğim o ki ismail bey de çok iyi ve ilgili bir doktor. Bence gözün kapalı gitmelisin. Her soruna cevap verir ve sıkıntını paylaşır. Hakkıyla laporoskopi işlemini yerine getireceğine inanıyorum. Karar senin.Kızlar merabalar ben daha öncede yazmıştım ama benim durumda olan yok sanırım bende marttan beri kaan beyin hastasıyım çikolata kisti daha önce iki kez başka yerlerde tüp bebek denedim ozmsnlar iki üç cmdi kistim üçüncü tüp bebek tedavimide oldum yumurtalarım toplandı donduruldu fakat kist oldu 6.5cm üç aydır geçici menopoz dayım lakin kistim küçülmüyor kaan bey laporoskopi olmam gerektiğini söyledi kaan bey kendi yapmıyormuş ismail bey yapıyormuş ismail bey hakkında hiç bilgisi olan varmı çok genç geldi bana
Merhaba hayırlısı olur inşallah. Ben prednolu yanlış hatırlamıyorsam 10. Haftaya kadar kullandım. Amacı bağışıklık sistemini baskılıyor ve yerleştirilen embriyoyu vücut yabancı madde sanıp yok etmesin diye. Kortizonlu olduğu için tuz tüketimini kısıtlamalısın ve bol su. Korkma o kadar çok ilaç kullanıyoruz ki Allahın izniyle bebeklerimiz sağlıkla dünyaya gelirler. o kadar ilaca rağmen bebeklerim çok şükür iyiler. Bana kaan bey ilaçların prospektüslerini okuma moralin bozulmasın kafan takilmasin demişti. Umarım ilaçlara çok takılmadan güzel sonuçlar alırsın.merhaba, sanırım doğumunuza çok az kalmış Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah...prednolü kaan bey bana da verdi siz gebeliğin 12. haftasına kadar kullanmışsınız sanırım, ben de 5.haftaya gireceğim ve devam dei, yalnız yan etkilerinden çekindim oldukça...bi zararını görmediniz inşallah???