Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

kızlar merhaba, irenbede aşılama ücretleri nedir bilen var mı? kaan beye gitmeyi planlamaktayım...

embiriyo gelisinimi olmuyordu transfer edilenlerin kaliteleri nasildi.sakin korkma bende kizimda senin duygularinin aynisini yasamistim.kalp atisini duyana kadar yuregim agzimda gezmistim.canim 9ayim hep endiseyle gecti sukurler olsunki suan5 yasinda darisi sana inşallah
gelişim oldu birincide illa 5. gün diye diretti doktor tam da beşinci gün 4 tane 1. kalite çöpe gitti. ikinci denemede sadece 1 tane döllendi ertesi gün o da gitti.son denemede 3 tane 1. kalite 1 tane orta kalite oldu uzuuun bi beklemeden sonra transfer edildi 2 tane 1.kaliye canım.Rabbim hepimize nasip etsin inşallah.her an tedirgin oluyo insan.kalp atışı duysam rahatlıcam.

canim cok sagol sanada gecmis olsun.seninde baya yumurta canım yumurta sayin baya iyiymiş aslında ama kısmet bu işler tek yumurta çıkıp onla hamile kalanlarda okuyoruz.. benimde 15 yumurtadan sadece 3 ü gelişti son asmada 2 kaldı ve biri boş biri kalitesiz çıktı bizde şuan ilaç tedavisindeyiz eylül sonu ekim başı tekrar başlayacağız bana kaan bey arı sütünü tavsiye etti saf arı sütü sakin karıştırılmış bal polen filan alma onların içinde çok az miktarda arısütü var dedi. Arıdünyasi diye bir site var ordan getittirdik tavsiye ederim
canim arisutunu nasil kullaniyorsun nezamana kadar ve acmi tokmu biraz anlatirmisin

canim cok sagol sanada gecmis olsun.seninde baya yumurta cikmiş.kaan bey daha aciklayici birsey soylemedimi yani niye boyle olmus olabilir.ben özellikle sordum.arisutu kullanayimmi gerek yok dedi.bence var bende arisutu polen karisimi kullanacagim canim benim daha once dogal yoldan bir kizim var.embiriyolar niye bukadar kotu cikti acaba yumurtadanmi spermdenmi biz açıklanmayan gurubuna giriyoruz ama yumurta cok toplandi icin kaan bey bana pkolusun dedi yani pko dair hicmi hic belirtim yok bunuda kaan bey tahminen soyledi senin ilk tupbebeginmi.vitamin olarak neyazdi sana
Saol canim benimde yumurta oluyor ama gelişmiyor yani ultrasonda görünüyor ama iğnelere 3 tanesi cevap veriyor..
Nedenini bende sordum neden böyle oldu bende anlamadım değerlerin bu kadar kötü değil neden yumurta çıkmadı dedi.
3 ay ilaç tedavisi vericem dedi ari sütünü söyledi bende amh 1.0 ama hiç kaliteli yumurta çıkmıyor seninde dediğin gibi açıklanamayan gurubundayiz. Bu benim 3. Denememdi ve üçünde de böyle boş yumurta ve kalitesiz yumurta çıktı
Minamix, coenz q, ace plus selenyum, dhea biosteron,melatonin bunlari verdi ve arısütü kullanıyorum ekimin başındaki adetimle gidicem inş İzmir'e..
Allah yardımcımız olsun

Merhaba arkadaşlar sizelere bir sorum olacak bende kaan beyin hastasıyım 18temmuzda transfer yapıldı. 12.gün test yaptım 55,8sonuçla hamile olduğum söylendi. Fakat daha sonra 2test yaptırmam gerektiği söylendi. yaptırdım değerlerin düştüğünü sanırım kimyasal gebelik oluşmuş.bebeğin düştüğünü sylediler. Bneden internetten araştırma yaptım. neden kimyasal gebelik oluşur diye transfer sırasında embiriyoların hücre sayılarının ve dış zarlarının kalınlığının önemli ve rahim kalınlığının çok önemli olduğundan bahsediliyordu. sizlere bu konular hakkında bir bilgi verildimi. Ben bu bilgisizlik konusunda irenbeden rahatsız oldum. kaan beyle doğru düzgün görüşülemiyor sürekli hastası var. şimdi 2.taransfer için dondurulmuş embiriyolarımdan tekrar yapılacak bununla ilgili nasıl bir tedaviden geçeceğiz tekrar aranızda olan varmı. ayrıca 2.transfer ücreti hakkında bilginiz varmı. sanırım hekim değiştirmeyi ve refik beyle devam etmeyi isteyeceğim.yardımcı olmanızı istiyorum kafam çok karıştı. sürekli düşük olayını duyduğumdan beri nette araştırma yapıyorum bu konuda. Hepimize Rabbim hayırlısını versin.Yardımcımız olsun..

Saol canim benimde yumurta oluyor ama gelişmiyor yani ultrasonda görünüyor ama iğnelere 3 tanesi cevap veriyor..
Nedenini bende sordum neden böyle oldu bende anlamadım değerlerin bu kadar kötü değil neden yumurta çıkmadı dedi.
3 ay ilaç tedavisi vericem dedi ari sütünü söyledi bende amh 1.0 ama hiç kaliteli yumurta çıkmıyor seninde dediğin gibi açıklanamayan gurubundayiz. Bu benim 3. Denememdi ve üçünde de böyle boş yumurta ve kalitesiz yumurta çıktı
Minamix, coenz q, ace plus selenyum, dhea biosteron,melatonin bunlari verdi ve arısütü kullanıyorum ekimin başındaki adetimle gidicem inş İzmir'e..
Allah yardımcımız olsun
canım seninle aynı sorunları yaşadım bende.daha sonra bi karar aldım ve eve pakete girmiş ürünleri sokmadım elimdn geldiği kadar.salça çok önemli demişti kaan bey ev yapımı ama. çok tükettim salça ve arı sütü kullandım.arı sütü saf haliyle değil anzer balı ile karışıktı küçük bi kavanoz 20gr arı sütü vardı içinde gerisi bal. tüp bebek hastaları günde 1 gram kullanacak ve asla saf haliyle değil diyordu aldığım yerdeki bayan.20 günde bitiriyordum. özellikle uyarmıştı sabah uyanır uyanmaz bir kaşık gece yatağa gireceğin anda bir kaşık yiyeceksin diye. kavanozu.aldığım yer bu konuda cok bilgiliydi ve gerçekten işe yaradı. 0,84 olan amh 1.80 oldu 3 ayda. ve 8 tane yumurta toplandı ilk defa 4 ü döllendi 18 temmuzda 2 tanesi transfer edildi çok şükür şu anda hamileyim.ben buralara gelmemi önce Rabbime sonra da arı sütüne borçlu olduğumu düşünüyorum.

canım seninle aynı sorunları yaşadım bende.daha sonra bi karar aldım ve eve pakete girmiş ürünleri sokmadım elimdn geldiği kadar.salça çok önemli demişti kaan bey ev yapımı ama. çok tükettim salça ve arı sütü kullandım.arı sütü saf haliyle değil anzer balı ile karışıktı küçük bi kavanoz 20gr arı sütü vardı içinde gerisi bal. tüp bebek hastaları günde 1 gram kullanacak ve asla saf haliyle değil diyordu aldığım yerdeki bayan.20 günde bitiriyordum. özellikle uyarmıştı sabah uyanır uyanmaz bir kaşık gece yatağa gireceğin anda bir kaşık yiyeceksin diye. kavanozu.aldığım yer bu konuda cok bilgiliydi ve gerçekten işe yaradı. 0,84 olan amh 1.80 oldu 3 ayda. ve 8 tane yumurta toplandı ilk defa 4 ü döllendi 18 temmuzda 2 tanesi transfer edildi çok şükür şu anda hamileyim.ben buralara gelmemi önce Rabbime sonra da arı sütüne borçlu olduğumu düşünüyorum.
Allah bebeğini saglikla kucağına almayi nasip etsin canim benim durumumda birinin hamile olduğunu duymak o kadar ümit verici ki..
Paket gidaya dikkat ediyorum bende bana da domates salçası demişti doktor bey peki ari sütünü nereden aldın canim ? Sen izmirde misin ? Bu kaçını denemendi benim 4. Deneme olucak Kaan beyde 2. Ve İnşAllah sonuncu olur :KK42:

canim arisutunu nerde aldin.yani üzerinde ne yazıyor benimde yumurta çok çıkıyor ama dollenmeye sıkıntı yaşıyoruz.yardımcı olursan seviniriz

Allah bebeğini saglikla kucağına almayi nasip etsin canim benim durumumda birinin hamile olduğunu duymak o kadar ümit verici ki..
Paket gidaya dikkat ediyorum bende bana da domates salçası demişti doktor bey peki ari sütünü nereden aldın canim ? Sen izmirde misin ? Bu kaçını denemendi benim 4. Deneme olucak Kaan beyde 2. Ve İnşAllah sonuncu olur :KK42:
AMİN CANIM İNŞALLAH ÇOK SAĞOL. CANIM İZMİRDE YAŞIYORUM AMA MUĞLADAN ALDIM BEN. MAYBAL DİYE Bİ YERDEN.MUĞLADA Bİ TANIDIĞIM VAR O SÖYLEMİŞTİ..3. DENEMEMDİ CANIM.DUALARIM SENİNLE ELİMİ HER AÇTIĞIMDA HEPİMİZ İÇİN AÇIYORUM...

canim arisutunu nerde aldin.yani üzerinde ne yazıyor benimde yumurta çok çıkıyor ama dollenmeye sıkıntı yaşıyoruz.yardımcı olursan seviniriz
ÜZERİNDE HİÇ BİŞEY YAZMIYOR MARKA DEĞİL CANIM.DİREKT BAL SATAN BİRYER.ARKADAŞIM ALIYORDU BANA VE GÖZÜMÜN ÖNÜNDE HAZIRLIYORLAR DİYORDU HEP. MUĞLADA MAYBAL DİYE BİR YERDEN ALDIM.ALAMAMA DURUMUNUZ OLURSA YARDIMCI OLURUM CANIM.RABBİM HEPİMİZİN KUCAĞINI DOLDURSUN İNŞALLAH.

ÜZERİNDE HİÇ BİŞEY YAZMIYOR MARKA DEĞİL CANIM.DİREKT BAL SATAN BİRYER.ARKADAŞIM ALIYORDU BANA VE GÖZÜMÜN ÖNÜNDE HAZIRLIYORLAR DİYORDU HEP. MUĞLADA MAYBAL DİYE BİR YERDEN ALDIM.ALAMAMA DURUMUNUZ OLURSA YARDIMCI OLURUM CANIM.RABBİM HEPİMİZİN KUCAĞINI DOLDURSUN İNŞALLAH.
hayırlı olsun canım.. bende henüz trasfer aşamasına gelemedim ama bende maybal dan arkadaşa aldırtmıştık...dediğiniz gibi hazırlıyorlar

Merhaba arkadaşlar sizelere bir sorum olacak bende kaan beyin hastasıyım 18temmuzda transfer yapıldı. 12.gün test yaptım 55,8sonuçla hamile olduğum söylendi. Fakat daha sonra 2test yaptırmam gerektiği söylendi. yaptırdım değerlerin düştüğünü sanırım kimyasal gebelik oluşmuş.bebeğin düştüğünü sylediler. Bneden internetten araştırma yaptım. neden kimyasal gebelik oluşur diye transfer sırasında embiriyoların hücre sayılarının ve dış zarlarının kalınlığının önemli ve rahim kalınlığının çok önemli olduğundan bahsediliyordu. sizlere bu konular hakkında bir bilgi verildimi. Ben bu bilgisizlik konusunda irenbeden rahatsız oldum. kaan beyle doğru düzgün görüşülemiyor sürekli hastası var. şimdi 2.taransfer için dondurulmuş embiriyolarımdan tekrar yapılacak bununla ilgili nasıl bir tedaviden geçeceğiz tekrar aranızda olan varmı. ayrıca 2.transfer ücreti hakkında bilginiz varmı. sanırım hekim değiştirmeyi ve refik beyle devam etmeyi isteyeceğim.yardımcı olmanızı istiyorum kafam çok karıştı. sürekli düşük olayını duyduğumdan beri nette araştırma yapıyorum bu konuda. Hepimize Rabbim hayırlısını versin.Yardımcımız olsun..
Merhaba, ben de geçen yıl 3 Ekimde transfer olmuştum. Benim problemim çikolata kisti bu nedenle menapoz süreci geçiriyorum şu anda 3 aydır geçici menapozdayım. Dondurulmuş 7 embriyom var Kaan Bey geçen tutmayınca bu kez ardışık deneyeceğini söylemişti yani 1 tane 3. gün 1 de 5. gün transfer edecek. İnşallah cuma kalınlaştırmaya başlıyorum Ağustos sonuna dek de transfer olmuş olur. 1 yıl ara vermem tamamen benim tercihim psikolojik ve fiziksel olarak iyi hissetmek istedim. Yani eğer çikolata kisti sorunun ve buna bağlı olarak menapoz sürecin yoksa geçireceğin tek süreç 15 günlük kalınlaştırma süreci o kadar... Tekrar histo olmayacakmışız. Bu süreçte ben genetik testlerimi tamamladım Kaan Bey çok önemsemedi ama ben tüm pıhtılaştırma ile ilgili testleri üniversite hastanelerinden tamamladım ve pıhtılaşma sorunu çıktı meğersem her gün sulandırıcı iğne kullanmam gerekiyormuş belki de tutmama nedeni buydu. Hoş ben geçen sefer hiç oturmadım :) doktor ata binme dışında sıkıntı yok dediği için :) Ama bu kez işimden raporu da alacağım izni de ve en azından sonuç öğreninceye dek ciddi istirahat edeceğim.

Merhaba benim ilk tedavim negatifti simdi 2. transfere basliyoruz.Arkadasin dedigi gibi gecici menapoz uygulanmayacaksa ortalama 15-20 gunluk bir surec adetle birlikte 2 kez muayene ve 3. de transfer.Adetle birlikte ilaclara basliyorsun yani ayni ilk transferde oldugu gibi. İkinci transfer ucreti 2800 gibi hatirliyorum ama emin degilim.Bilgi verme konusuna gelince evet detayli bilgi vermiyorlar ve her tup bebek merkezi gibi yogunlar ama sen sorarsan mutlaka cevap veriyorlar. Ben herseyi herkese soruyorum ve bilgi aliyorum.Kaan beye de embriyologlara da aklima takilan herseyi sordum ve herzaman cevap aldim.Sormaktan cekinme sakin.

Buarada hopebaby hopebaby ile ikinize de sormus olayim yeni transfer icin farkli bir sey denenecek mi sizlere ya da bir arastirma?Benim pihtilasma genetik tum testlerim zaten yapilmisti kan sulandirici igne de kullaniyordum, embriyolar da iyiydi.Yeni transfer icin baska yapacak bir sey yok ilki sanssizlik dediler ama bilmiyorum.Ardisik transferden hic bahsetmediler gerci benim 5. gun embriyosu yok hepsi 3.gun.Baska da ne yapilabilir bilmiyorum.

canim kusura bakma sana sora sora bitmedi.eee nedemişler damdan düşenin halini damdan düşen bilir.canim yaşadığın bu zorlu surecte hiç kaan beyden vazgeçmeyi düşündüm mu?ben vazgecmegi düşünüyorum ama eşim izin vermiyor.yani şöyle söyleyim ilk tedavimiz iptal etti sırf 5.gun embiriyosu olsun diye ama hakkını yemeyim eğer 1.kalite olsaydı yine transfer ederdik dedi .eylül sonu tekrar başlayacağız.bu son denemem olabilir onun için iyi değerlendirmek istiyorum.birde sezaryanli olduğum icin orta kalite olsa bile 2tane transfer edemeyeceğini söyledi kafam çok karışık ne dusunucegimi bilmiyorum.inşallah sende saglikla bebeklerini kucagina alirsin...

Allahım her aşaması ne kadar zor...
Yazdıklarınızı şaşkınlıkla okuyorum.. rahim kalınlığı embriyo duvari kalınligi vs vs..
Ben daha transfer aşamasına geçemedim su anda bu aşamada bile yıprandım okudukça korkuyorum.
O kadar zor ki hiç olmiycakmış gibi duruyor :KK35:

P pusulaa86 senin dediklerin dışında yeni bir araştırma yapılmadı. Zaten şu anda donmuş olarak herkesin 3. gün embriyosu var benim de öyle. Embriyoları çözündürünce çözünen yine 3. gün oluyor çözünenlerden birkaçı hemen transfer edilmeyip 2 gün daha bölünmesi beklenince 5. gün olmuş oluyor yani sen de talep edebilirsin belki hastanın durumuna göre karar veriyordur. Mantık şu: bir embriyo 5. güne kadar gidebiliyorsa kaliteli ve sağlıklıdır. Tabii bu sırada zayi olma riski var gibi geliyor bana..

X