Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

arkadaşlar yarın transferim var benim için dua edin lütfen inş bebeğim(bebeklerim) bana sımsıkı tutunurlar size burdan güzel haberler vermeyi nasip eder Allahım.Birde transfer sonrası merkezde ne kadar yattınız tuvalete girdiniz mi yoksa sürgü mü istediniz yardımcı olursanız çok sevinirim

CAnim hayirlisi olsun hic sikma kendini.ben cok sikisiktim ona ragmen yarim saat bekledim sonra tuvalete kalktim.sonra yarim saat daha dinledim ve doktorun yanina indik. Sonrasi evde dinlenme.dualarimiz seninle.

Kızlar merhaba,
Ben bir ay Kaan beyin verdiği ilaçları kullandım,bir hafta da iğneleri yaptım.bu sabah yumurtalarimi topladılar.8 tane yumurta topladılar, iyi mi acaba? İnşallah güzel güzel embriyolara dönusurler .benim için de dua edin:KK66:
Merhaba oncelikle hayirlisi olsun canim insallah saglikli tutunan guclu bebisler olurlar :) bende oteki ay gidicem canim ama hangi ilaclari verdi sana isimlerini yazarmisin ve transferi ne zaman yapicak bilgi verirsen cok sevinirim biraz heyecanliyim bende:KK23:

Kızlar merhaba,
Ben bir ay Kaan beyin verdiği ilaçları kullandım,bir hafta da iğneleri yaptım.bu sabah yumurtalarimi topladılar.8 tane yumurta topladılar, iyi mi acaba? İnşallah güzel güzel embriyolara dönusurler .benim için de dua edin:KK66:
Selam bugün aramışlardır Can'ım kaçı döllendi benim 5 te 3 döllendi

kızlar bugün 14 .gün deperim düşmüş 19, 92 ye.kaan beyle görüştüm ilaçları bırak gebelik var ama sağlıklı değil dedi.ama ilacları bırakmak içimden gelmiyor..bir şans yükselmezmi .ne sevindim ne üzüldüm allah yardım etsin çok doluyum şuan

Selam bugün aramışlardır Can'ım kaçı döllendi benim 5 te 3 döllendi
Canım az önce aradılar.8 yumurta toplamislardi, 7 tanesi istedikleri olgunluktaymis ve 6 tanesi döllenmiş iyi mi bu sizce? Bana iyi gibi geldi ama bilemedim.bir de ben transferi ağustos sonu yaptircam hemen transfer yaptırmakla dondurup yaptırmak arasında bir kalite farkı olur mu? Yani tazeyken daha iyi de donunca daha farklı olur mu? Çok saçma bir soru belki ama insan paranoya yapıyor

Merhaba oncelikle hayirlisi olsun canim insallah saglikli tutunan guclu bebisler olurlar :) bende oteki ay gidicem canim ama hangi ilaclari verdi sana isimlerini yazarmisin ve transferi ne zaman yapicak bilgi verirsen cok sevinirim biraz heyecanliyim bende:KK23:
Canım herkese verdiği ilaçlar farklı olabilir.bana kahverengi beyaz bir hormon ilacı,New life folic acid,solgar ve başka vitaminler verdi.daha sonra da bir hafta göbekten iğne. İnşallah hepimiz güzel haberler alırız:KK66:

Selam Can'ım se
Canım az önce aradılar.8 yumurta toplamislardi, 7 tanesi istedikleri olgunluktaymis ve 6 tanesi döllenmiş iyi mi bu sizce? Bana iyi gibi geldi ama bilemedim.bir de ben transferi ağustos sonu yaptircam hemen transfer yaptırmakla dondurup yaptırmak arasında bir kalite farkı olur mu? Yani tazeyken daha iyi de donunca daha farklı olur mu? Çok saçma bir soru belki ama insan paranoya yapıyor
Can'ım çok iyi bence. Beni de yarın arayıp kaçı dondurulacak onu söyleyecekler. Hiç kaygılanma Can'ım senin sayın gayet iyi amh kaçtı?

hayırlısı olsun canım sayı gayet iyi benimde senin gibi altı taneydi. dondurulmuş embriyoların tutunmalarıda yüksek .taze ile aralarında fark yok diye biliyorum.zaten kaan bey hemen yapmıyor benim bildigim

Ca
kızlar bugün 14 .gün deperim düşmüş 19, 92 ye.kaan beyle görüştüm ilaçları bırak gebelik var ama sağlıklı değil dedi.ama ilacları bırakmak içimden gelmiyor..bir şans yükselmezmi .ne sevindim ne üzüldüm allah yardım etsin çok doluyum şuan[/QUOTE Canım inan şuan sen kendimi gördüm bende ilk denememde aynısını yasadım iki duyguyada aynı anda yasamsk çok kötü,daha çok yıkıldım ilaçları bırakmak istemedi ama bıraktım ,şuan tekrar basladık toparlan canımmm bence tutunması bile iyi kaan bey bana öyle demişti olcak demek ki zamanı var

Sağol canim destegin icin.insallah ikimizde yasariz mutlu sonu.kaan bey banada oyle dedi enazindan gebe kalabiliyorsun.ki ben transferden aglayarak ciktim ona ragmen tuttu diyorum.ilaclarimi haftassonuda kullancam icjnden oyle geçiyor pazartesi bidaha test yaptircam.duserse zaten umudum biticek ama suan icimde diye seviniyorum.

Kizlar kaan beyde 2.transferini yaptiran varmi.hemen basliyormu ikinciye yoksa ara veriyormu.ir sorunumuz cikmazsa inşallah beb ara vermek istemiyorum ama allah bilir tabi.

kızlar bugün 14 .gün deperim düşmüş 19, 92 ye.kaan beyle görüştüm ilaçları bırak gebelik var ama sağlıklı değil dedi.ama ilacları bırakmak içimden gelmiyor..bir şans yükselmezmi .ne sevindim ne üzüldüm allah yardım etsin çok doluyum şuan
Kuzum ya sabır hersey Rabbinden. Benimde yarın 18. Günün test yaptırcam. Allahım hepimize hayırlı sağlıklı evlat versin. İlk denemen miydi

Amin cnm buralara kadar sabirla geldik inş sonu guzel olucak.evet ilk denemeydi
Hayırlısı olsun..rabbim en hayırlı zamanda yüzünü güldürsun inşallah..benimde kaan hocada ilk denemem kimyasal olmuştu.bi sonraki deneme sana kalmış sen nasıl istersen 1 adet geçse üstünden yeter saniyorum sen ben kendimi hazır hissediyorum dediğin an başlar kaan hoca şimdiden hayırlı olsun..sabrının sonu selamet olsun insallahhh

X