- 3 Aralık 2012
- 1.270
- 1.219
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #18.341
amin canım inşallahh... canım benim hayırlısı olsun hakkında, Kaan Hoca ne derse uyuyoruz, en doğrusunu bilir ve bizi ona göre yönlendirir diye düşünüyorum:) güzel haberlerini ver bize yine burdan:)krc05 canım maşallah senin de az kalmış sağlıkla kucağına alırsın inşallah.. evet canım 2 tane döllendi ama durumları nasıl bilmiyorum yarın kaan beyle konuşucaz gelişimlerine göre tekrar toplama da yapabilir direk trasfere de gidebilir bilmiyorum hayırlısı....
canım oldu mu transferin, kaçtaydı? benim muayenem vardı cuma, benden çıkıp koşa koşa transfere gitti sen miydin acaba bilemedim, 3:30 civarıydı muayeneden çıktığında. hayırlısı olur inşallah, bekliyorum güzel haberlerini.. bu süreçte kendini dinlememeni tavsiye ederim, biliyorum zor ama yapmaya çalış. işe başladın mı? strese girme ve ağır kaldırma, ara ara da yürüyüş yap başladıysan. yediklerine dikkat et ve ani hareketlerde bulunma. bol su bi de:) ay hadi bakalım minnak minnak bebiş haberleri bekliyorum:))çok teşekkür ederim yorumların için.bende dediklerini yiyecegim kabak çekirdeği özellikle.transfer cuma olacagı için cuma-cumartesi-pazar dinlenme imkanım var.ama pazartesi işe gelsemmi onu bilemedim.işim açısındanda yogun bir gün son günü olan işler var.ama bilemedim cumaya kadar karar vercem artık ama.buralara kadar neler aşayıp geldik iş dursun diyorum bir taraftanda.
çok teşekkür ederim:) bizde sperm morfolojisi ve bende rezerv azlığı vardı. çok şükür ki ilk denememizde tuttu. Kaan hoca ince ince hesaplayarak getirdi bizi bugünlere, sağolsun... ben de ilk zamanlar araştırma yaptığımda karşıma hep Kaan Hoca'nın ismi çıkıyordu, başkasına muayene bile olmadan direkt tedaviye başladık onunla... yapı olarak, kafasının çok dolu olmasına bağlıyorum, soğuk ve mesafeli görünebilir ama önemli olan işini iyi yapması ve bizi hayallerimize kavuşturması diye düşünüyorum...Canım bebeğin hayırlı olsun senin mesajlarına biraz göz attım ama çalıştığım için fazla bakamadım kaan bey hakkında güzel yorumlar var bu arada bir de sorun neydi yumurta azlığı falan var mıydı merak ettim
bizim durumumuzla aynı neredeyse kaç tane embriyo olmuştu canım benim iki dondurulmuşum varamin canım inşallahh... canım benim hayırlısı olsun hakkında, Kaan Hoca ne derse uyuyoruz, en doğrusunu bilir ve bizi ona göre yönlendirir diye düşünüyorum:) güzel haberlerini ver bize yine burdan:)
canım oldu mu transferin, kaçtaydı? benim muayenem vardı cuma, benden çıkıp koşa koşa transfere gitti sen miydin acaba bilemedim, 3:30 civarıydı muayeneden çıktığında. hayırlısı olur inşallah, bekliyorum güzel haberlerini.. bu süreçte kendini dinlememeni tavsiye ederim, biliyorum zor ama yapmaya çalış. işe başladın mı? strese girme ve ağır kaldırma, ara ara da yürüyüş yap başladıysan. yediklerine dikkat et ve ani hareketlerde bulunma. bol su bi de:) ay hadi bakalım minnak minnak bebiş haberleri bekliyorum:))
çok teşekkür ederim:) bizde sperm morfolojisi ve bende rezerv azlığı vardı. çok şükür ki ilk denememizde tuttu. Kaan hoca ince ince hesaplayarak getirdi bizi bugünlere, sağolsun... ben de ilk zamanlar araştırma yaptığımda karşıma hep Kaan Hoca'nın ismi çıkıyordu, başkasına muayene bile olmadan direkt tedaviye başladık onunla... yapı olarak, kafasının çok dolu olmasına bağlıyorum, soğuk ve mesafeli görünebilir ama önemli olan işini iyi yapması ve bizi hayallerimize kavuşturması diye düşünüyorum...
hakkınızda hayırlısı olsun inşallah...
Amin amin Can'ım inşallah...Çok teşekkür ederim.Bizim 3.gün embriyosuydu,2 tane konuldu.Çok şükür şimdi hamileyim...Darısı isteyen herkesin başına...Cnm evladınızi kucağıniza almayi nasip etsin Rabbim. Kaç embriyo konuldu kaçıncı gündü.
Bende kullaniyorum ayni ilactan hic tuz kullanmamaya dikkat ediyorum cok yan etkileri olan bi ilacmis bu yuzdende tedirginim aslinda transferden sonrada dvm edecegim soylendi b12 newlife kullaniyorumArkadaşlar kullandığınız ilaçlar neler bana prednol diye bi ilaç verdiler ama eczacı bu ilaçla tuz kesinlikle kullanma dedi birde hangi marka b12 aldınız
Bende salataya fln latıyorum çok az yemeklerede çok çok az.b12yi tok mu atıyosun birde ayrıca folikasit alıyomusun ben kan hapı alıyorum içinde folikasit var b12dede var acaba fazla gelirmi? İlaçların yan etkilerini artık okumuyorum yumurta toplamadan önce kullandıklarımı okudukça psikolojim bozuluyordu ve karar verdim okumıycam ne iç derlerse içicemBende kullaniyorum ayni ilactan hic tuz kullanmamaya dikkat ediyorum cok yan etkileri olan bi ilacmis bu yuzdende tedirginim aslinda transferden sonrada dvm edecegim soylendi b12 newlife kullaniyorum
Tok aliyorum tum ilaclarimi sadece sabahlari estofem aliyorum 2tane ac karnina kan sulandirici var b12 yaninda minamix birde vagifem fitil kullaniyorum yarin kontrol var bakalim kalinlasma olmismu yeterinceBende salataya fln latıyorum çok az yemeklerede çok çok az.b12yi tok mu atıyosun birde ayrıca folikasit alıyomusun ben kan hapı alıyorum içinde folikasit var b12dede var acaba fazla gelirmi? İlaçların yan etkilerini artık okumuyorum yumurta toplamadan önce kullandıklarımı okudukça psikolojim bozuluyordu ve karar verdim okumıycam ne iç derlerse içicem
Ben opudan sonra değil historoskopiden sonra oldum o iğneği bende çok etki yapmadı yada farketmedim.Kizlar daha once de yazmistim ama goren olmadi sanirim yeniden sorayim opudan sonra decapeptyl depot igne olan var mi?Bu igne bir bana mi fenalik gecittiriyor? Ne zaman gecer bu ignenin sıkıntısı bilen var mi bana bir el ativerin nolur
Ama daaa yerim onu ben kocaman olmuş maşallah. Bizde bugün doktordaydık biZde 16+3 olduk teyzesi büyüdük çok şükür. Allahım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin canım benimTatlım merhaba,bizde 12+7 olduk bugün çok şükür.Kızın büyüdü artık bizde arkasından geliyoruz inşallah
Genellikle progestan fitil olur ama bilemedim...kaan hocaya bi danış istersen whatsaaptan..Hayirli olsun tedavin..Güzel haberlerle insllah:)Arkadaşlar hepinize transfer öncesi fitil yada jel verildi mi bana sadece estrofem prednol coraspin devit3,b12plus verildi jel yada fitil verilmedi acaba ben mi eksik aldım
Geçmiş olsun..şifa olsun insallah...bende hiç sevmem o ıgneyi insanı ruhen alıp yerden yere vurur.önümüzdeki ayki yumurtlamayi engellemek için kullanılan bi iğne diye biliorum ve bu Hormonal yüklenme de ister istemez yoruyor..merak etme geçecektir bi kaç güne daha iyi hissetmeye baslarsin:)Kizlar daha once de yazmistim ama goren olmadi sanirim yeniden sorayim opudan sonra decapeptyl depot igne olan var mi?Bu igne bir bana mi fenalik gecittiriyor? Ne zaman gecer bu ignenin sıkıntısı bilen var mi bana bir el ativerin nolur
Kızlar Merhaba transferimin 6. Günü 2 tane 3. Gün embriyo.konuldu. ama dün gece sabaha kadar Karin ağrım oldu adet olcakmis gibi korkuyorum..aklıma olumsuz şeyler gelince başlıyorum ağlamaya. 3.günde günde kasık ve bel ağrım oldu. Normal mi çok korkuyorum.. hamile olan arkadaşlar kaçıncı gün embriyoşu konuldu
Cnm Merhaba naptin olfu mu transfer nasıl geçti. Kaçıncı gün embriyisu konuldu kaç tane. Allahım bizleri anne etsin. Amin
Aynı gün transfer olmusuz bendede var bel ağrısı dünden beri bende ne yapacağımı sasirdim acaba yediğim şeylerden mi diye düşünüyorum kabiz ağrısı olabilir mi
Banada fitil verildi ama jel falan verilmedi herkese farkli uygulama yapiyorlar herhalde igne kullananlari falanda okudum igne kullanirim diye bekledim bende ama yazilmadi kiziden kisiye degisiyor sanirimArkadaşlar hepinize transfer öncesi fitil yada jel verildi mi bana sadece estrofem prednol coraspin devit3,b12plus verildi jel yada fitil verilmedi acaba ben mi eksik aldım
Amin işallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin guzel dileklerin icin tesekkur ederim ben belirti aramiyorum endiseleniyorum sırt üstü yatmazsam Embriyolar tutmaz kaygısı yaşıyorum tedirgin uyuyorum hep ağrıları buna bagliyorum Rabbim hakkımızda ne hayirlisiyla onu versinKızlar transferleriniz hayırlı olsun rabbim güzel haberler almanızı nasip etsin insallah..bende kendiniz de belirti aramayın diyeceğim ama illaki arayacaksin iz bunu da adım gibi biliyorum:)) benimde transferden iki gün sonra bel ve özellikle bacak ağrım çok olmuştu..birde 7. Günden sonra goguslerimden ateş cikiodu resmen vücudumda her yer normal isidayken göğüs kısmı ateş gibiydi..bol bol dua edin..ya musavvir ya varis çekin..meryem süresini okuyun..allah in izniyle yakındır bebislerinize kavuşmanın...rabbim yardımcınız olsun:))çok yatmayin kendinize hastaymis gibi davranmayın bu çok önemli,ruhunuzu ve bedeninizi rahat bırakın allah in izniyle onlar doğru olanı yapacaktir:))
toplam 4 embriyo olmuştu bizde, 2'si transfer oldu, 2'si bekliyor şu an... Allah sana da nasip etsin inşallahh...bizim durumumuzla aynı neredeyse kaç tane embriyo olmuştu canım benim iki dondurulmuşum var
canım benim beş embriyom oldu fakat benim endometrium hastasıyım galiba dondurup koysalardı daha garanti olacaktı ama üçünü koydular onlarda tutmadıtoplam 4 embriyo olmuştu bizde, 2'si transfer oldu, 2'si bekliyor şu an... Allah sana da nasip etsin inşallahh...
bu arada tek opu mu oldu kusura bakma bu yaz gitmeyi düşünüyorum geniş çaplı bir araştırma içindeyim senin amh falan kaçtıtoplam 4 embriyo olmuştu bizde, 2'si transfer oldu, 2'si bekliyor şu an... Allah sana da nasip etsin inşallahh...
MeGenellikle progestan fitil olur ama bilemedim...kaan hocaya bi danış istersen whatsaaptan..Hayirli olsun tedavin..Güzel haberlerle insllah:)