-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #18.321
Bende kullanıyorum transfer oldu hala devam ediyorum vücutta çok tuz tuttuğu için eczacı öyle söylemiş olabilir banada tuz tüketimine dikkat et demislerdiArkadaşlar kullandığınız ilaçlar neler bana prednol diye bi ilaç verdiler ama eczacı bu ilaçla tuz kesinlikle kullanma dedi birde hangi marka b12 aldınız
Tam sorun ne cnm anladım o işler için adetin in tamamen bitmesi lazım cumaya kadar biter bence gitmek yerine yarın sabah hemşireler den bilgi alabilirsin benceArkadaşlar acil yardım. Yarın ofis histereskopi işlemim var adetim cuma bitti ve vagihex kullanmaya başladım. Ama lekelenmlerim gün içerisinde devam etti. Ha kesildi ha kesilecek derken kesilmedi. Muğla'dan geliyorum kaan beye sabah gitsem mi gitmesem mi bilemedim. Kimseye de ulaşamadım yardımmmmm.
Arkadaşlar acil yardım. Yarın ofis histereskopi işlemim var adetim cuma bitti ve vagihex kullanmaya başladım. Ama lekelenmlerim gün içerisinde devam etti. Ha kesildi ha kesilecek derken kesilmedi. Muğla'dan geliyorum kaan beye sabah gitsem mi gitmesem mi bilemedim. Kimseye de ulaşamadım yardımmmmm.
Selamm hepinize oncelikle transfer olan arkadaslarim insallah guzel haberler aliriz sizlerden.alttan dedigin sanirim progestan fitil kullaniyosun.ben 24 haftaligim hala devam ediyorum ve akinti cok normal endiselenme.Arkadaşlar ben transferi olmuş arkadaslara birsey sormak istiyorum alttan ilaç kullanıyorum sanırım sizde kullanmissinizdir çok yoğun sıvı akıntı geliyor iç çamaşırım baya islaniyor normal mi sizce
Teşekkür ederim kaan beye ulaştım. Farketmez gelebilirsin dedi.Tam sorun ne cnm anladım o işler için adetin in tamamen bitmesi lazım cumaya kadar biter bence gitmek yerine yarın sabah hemşireler den bilgi alabilirsin bence
Ulaştım canım teşekkür ederim. Gelebilirsin dediPazar oldugu icin merkez kapalidir, Kaan hocaya mesaj yoluyla watsaptan falan sorabilirsin istersen.
Hayırlı haberleriniz olsun inşallah.Kizlar bugün saat 3te tranaferim... karisik duygular içindeyim. ..dualarainizi bekliyorum cuma gününün hürmeine allahım inşallah nasip eder bana ve bekleyen herkese. ..
Arkadaşlar kullandığınız ilaçlar neler bana prednol diye bi ilaç verdiler ama eczacı bu ilaçla tuz kesinlikle kullanma dedi birde hangi marka b12 aldınız
Cnm Merhaba naptin olfu mu transfer nasıl geçti. Kaçıncı gün embriyisu konuldu kaç tane. Allahım bizleri anne etsin. AminDualarimiz seninle inş rahat bir transfer geçirir sin.allah yardimcin olsun icini ferah tut allahim bu sefer nasip etsin bebegini sana. Bu arada benimde belli oldu cuma günü transferim
ben henüz transfer öncesi ilaç aşamasındayım normal mi o konuda yardımcı olamam ama stres üzüntü sanada onlarada zarar pozitif düşün bol bol dua et ya muavvir çek meryem suresini oku miniş bebeklerin seninle :)Kızlar Merhaba transferimin 6. Günü 2 tane 3. Gün embriyo.konuldu. ama dün gece sabaha kadar Karin ağrım oldu adet olcakmis gibi korkuyorum..aklıma olumsuz şeyler gelince başlıyorum ağlamaya. 3.günde günde kasık ve bel ağrım oldu. Normal mi çok korkuyorum.. hamile olan arkadaşlar kaçıncı gün embriyoşu konuldu
ya musavvir yazıcaktım pardonben henüz transfer öncesi ilaç aşamasındayım normal mi o konuda yardımcı olamam ama stres üzüntü sanada onlarada zarar pozitif düşün bol bol dua et ya muavvir çek meryem suresini oku miniş bebeklerin seninle :)
Aynı gün transfer olmusuz bendede var bel ağrısı dünden beri bende ne yapacağımı sasirdim acaba yediğim şeylerden mi diye düşünüyorum kabiz ağrısı olabilir miKızlar Merhaba transferimin 6. Günü 2 tane 3. Gün embriyo.konuldu. ama dün gece sabaha kadar Karin ağrım oldu adet olcakmis gibi korkuyorum..aklıma olumsuz şeyler gelince başlıyorum ağlamaya. 3.günde günde kasık ve bel ağrım oldu. Normal mi çok korkuyorum.. hamile olan arkadaşlar kaçıncı gün embriyoşu konuldu
Canım benim de adet sancılarım olmuştu 3. Gün ve 8. Gün sanırım, hatta ben eşime hiç heveslenme adet olucam demiştim şimdi 16+3 günlük hamileyimCnm Merhaba naptin olfu mu transfer nasıl geçti. Kaçıncı gün embriyisu konuldu kaç tane. Allahım bizleri anne etsin. Amin
Tatlım merhaba,bizde 12+7 olduk bugün çok şükür.Kızın büyüdü artık bizde arkasından geliyoruz inşallahCanım benim de adet sancılarım olmuştu 3. Gün ve 8. Gün sanırım, hatta ben eşime hiç heveslenme adet olucam demiştim şimdi 16+3 günlük hamileyim
Canım bebeğin hayırlı olsun senin mesajlarına biraz göz attım ama çalıştığım için fazla bakamadım kaan bey hakkında güzel yorumlar var bu arada bir de sorun neydi yumurta azlığı falan var mıydı merak ettimcanım benim girmiyorum pek sık ama gördüğüm kadarıyla 2 mini mini embriyon oluşmuş çok şükür:) Allahım karnında bebiş olmalarını nasip etsin hayırlısıyla dua ediyorum hepiniz için...
inşallah canım amin sağolasın. senin de transferin oldu sanırım sonucu bildir bizlere mutlaka merak edyorum hepinizi Allahım dualarımızın karşılığını versin inşallah canım benim...
Cnm evladınızi kucağıniza almayi nasip etsin Rabbim. Kaç embriyo konuldu kaçıncı gündü.Tatlım merhaba,bizde 12+7 olduk bugün çok şükür.Kızın büyüdü artık bizde arkasından geliyoruz inşallah