Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Merhaba herkese, ben de Kaan Beyde tedavideyim, histereskopiyi bekliyorum. Kizlar opu.dan bikac gun sonra decapeptyl depot igne olan var mi? İgneden sonra ne zaman adet oldunuz, normal zamanda mi igneye gore degisiyor mu? Bir de igne kasık agrisi sıkıntı falan yapti mi sizlere?Bilen duyan var mi?

Arkadaşlar kullandığınız ilaçlar neler bana prednol diye bi ilaç verdiler ama eczacı bu ilaçla tuz kesinlikle kullanma dedi birde hangi marka b12 aldınız

Arkadaşlar kullandığınız ilaçlar neler bana prednol diye bi ilaç verdiler ama eczacı bu ilaçla tuz kesinlikle kullanma dedi birde hangi marka b12 aldınız
Bende kullanıyorum transfer oldu hala devam ediyorum vücutta çok tuz tuttuğu için eczacı öyle söylemiş olabilir banada tuz tüketimine dikkat et demislerdi

Arkadaşlar acil yardım. Yarın ofis histereskopi işlemim var adetim cuma bitti ve vagihex kullanmaya başladım. Ama lekelenmlerim gün içerisinde devam etti. Ha kesildi ha kesilecek derken kesilmedi. Muğla'dan geliyorum kaan beye sabah gitsem mi gitmesem mi bilemedim. Kimseye de ulaşamadım yardımmmmm.

Tam sorun ne cnm anladım o işler için adetin in tamamen bitmesi lazım cumaya kadar biter bence gitmek yerine yarın sabah hemşireler den bilgi alabilirsin bence

Pazar oldugu icin merkez kapalidir, Kaan hocaya mesaj yoluyla watsaptan falan sorabilirsin istersen.

Arkadaşlar ben transferi olmuş arkadaslara birsey sormak istiyorum alttan ilaç kullanıyorum sanırım sizde kullanmissinizdir çok yoğun sıvı akıntı geliyor iç çamaşırım baya islaniyor normal mi sizce
Selamm hepinize oncelikle transfer olan arkadaslarim insallah guzel haberler aliriz sizlerden.alttan dedigin sanirim progestan fitil kullaniyosun.ben 24 haftaligim hala devam ediyorum ve akinti cok normal endiselenme.

Merhaba, bana da söylemişlerdi kesinlikle tuz kullanma diye. Bende kontrolde Kaan Beye tuz kullanmıyorum bu ilaç sebebi ile demiştim. Oda bunun çok ufak bir kortizon dozu olduğunu, tuzsuz ayrı yemek yapmamı filan gerektirmediğini söylemişti. Sonra bende normalime geri döndüm, bir sorunda yaşamadım çok şükür.

Kızlar Merhaba transferimin 6. Günü 2 tane 3. Gün embriyo.konuldu. ama dün gece sabaha kadar Karin ağrım oldu adet olcakmis gibi korkuyorum..aklıma olumsuz şeyler gelince başlıyorum ağlamaya. 3.günde günde kasık ve bel ağrım oldu. Normal mi çok korkuyorum.. hamile olan arkadaşlar kaçıncı gün embriyoşu konuldu

Dualarimiz seninle inş rahat bir transfer geçirir sin.allah yardimcin olsun icini ferah tut allahim bu sefer nasip etsin bebegini sana. Bu arada benimde belli oldu cuma günü transferim
Cnm Merhaba naptin olfu mu transfer nasıl geçti. Kaçıncı gün embriyisu konuldu kaç tane. Allahım bizleri anne etsin. Amin

ben henüz transfer öncesi ilaç aşamasındayım normal mi o konuda yardımcı olamam ama stres üzüntü sanada onlarada zarar pozitif düşün bol bol dua et ya muavvir çek meryem suresini oku miniş bebeklerin seninle :)

ya musavvir yazıcaktım pardon

Aynı gün transfer olmusuz bendede var bel ağrısı dünden beri bende ne yapacağımı sasirdim acaba yediğim şeylerden mi diye düşünüyorum kabiz ağrısı olabilir mi

Canım bebeğin hayırlı olsun senin mesajlarına biraz göz attım ama çalıştığım için fazla bakamadım kaan bey hakkında güzel yorumlar var bu arada bir de sorun neydi yumurta azlığı falan var mıydı merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…