- 11 Şubat 2016
- 120
- 78
- 37
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #18.381
Canjm hayırlısi olsun ins. Önce tahliller yapılıyor sonuca göre 1 ay vitamin. Adet olunca sorun da yoksa yumurta büyümesi için ilaçlar sonra yumurtalar toplanıyor adet oluyorsun histeroskopi sonra adet olunca transfer. Ama bunlar hersey seyrinde giderse. Yani 4,5 ayı buluyor hepsi cnm benim öyle oldu transfer oldum cuma test günüm benimde ikinci ama kaan beyde ilk.Herkese iyi aksamlar benim 2.tup bebek deneyimim olucak malesef ilki dr ve labaratuvar hatasi olmus dr kaan beye ilk gorusme icin gittim cok moral verdi bazi testler istedi ama sonucun cikmasada ilk adetle gel dedi benim merak ettigim nasil bir surec izliyor mutlaka her hastada farklidir ama kisaca tedavisini anlatirmisiniz hemen basliyormu butun islemleri opu transfer gibi kendimi yapiyor beni aydinlatirsaniz cok sevinirim biraz tedirginim acikcasi cok buyuk sanssizliklar yasadimda
Cok tesekkur ederim cok merak etmistim insallah sizde pozitifi alirsiniz cok az kalmis testeCanjm hayırlısi olsun ins. Önce tahliller yapılıyor sonuca göre 1 ay vitamin. Adet olunca sorun da yoksa yumurta büyümesi için ilaçlar sonra yumurtalar toplanıyor adet oluyorsun histeroskopi sonra adet olunca transfer. Ama bunlar hersey seyrinde giderse. Yani 4,5 ayı buluyor hepsi cnm benim öyle oldu transfer oldum cuma test günüm benimde ikinci ama kaan beyde ilk.
3. Gün 2 tane biri 10 biri 7 hücreli hakkımızda hayırlısı olsun cnm belirti aramiyorum kendimde hayal kırıklığı yaşıyorum belirti aradikca kendimi dinlememe ye çalışıyorum hakkımızda en hayırlısı ne işe o olsun tahlil yaparsan haber ver olumlu olumsuz geçen hafta çarşamba günü mü transfer oldun saat kactaCuma günü test günüm. Hİç belirtim yok. İlk 1.2.3 gün kasik ve bel ağrım oldu.5. Günü karın ağrım çok oldu. Transferin 8. Günü bugün hiç belirtim yok suan. Ağrım sizi yok. Bu ikinci denemem. İlki iki yıl önceydi bazı şeyleri hatırlamıyorum. Bizim sorun yok tu inferlite. Ne bende ne eşimde sorun yoktu. Sadece morfoloji %5 idi. Kaç embriyo konuldu sana. Kaçıncı gün. Benim 3. Gün konuldu iki tane.
Salı günü saat 3 de oldu transfer. Yarın test günüm. Çok korkuyorum. Hiç birşey hissetmiyorum. Yarın sabah gidicez irenbe ye bakalım kaç saat sonra belli olur. Allahın bu evlat isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin3. Gün 2 tane biri 10 biri 7 hücreli hakkımızda hayırlısı olsun cnm belirti aramiyorum kendimde hayal kırıklığı yaşıyorum belirti aradikca kendimi dinlememe ye çalışıyorum hakkımızda en hayırlısı ne işe o olsun tahlil yaparsan haber ver olumlu olumsuz geçen hafta çarşamba günü mü transfer oldun saat kacta
canm benm tek opu oldu. amh ise emin olmamakla beraber 2,8 falandı sanırım, Kaan Hoca değerimi görünce yapalım tüp bebek dedi. toplam 6 yumurtam toplandı, 5'i döllendi, 4'ü istenen büyüklükte demişlerdi. böyleydi yani.bu arada tek opu mu oldu kusura bakma bu yaz gitmeyi düşünüyorum geniş çaplı bir araştırma içindeyim senin amh falan kaçtı
senin amh çok iyiymiş canım ya 1.1 en son tüp bebek denemesinde 6 yumurta toplandı fakat üçünü küçük toplamışlar üç yumurtadan ikisi iyiydi biri birinci kalite idi fakat olmadıcanm benm tek opu oldu. amh ise emin olmamakla beraber 2,8 falandı sanırım, Kaan Hoca değerimi görünce yapalım tüp bebek dedi. toplam 6 yumurtam toplandı, 5'i döllendi, 4'ü istenen büyüklükte demişlerdi. böyleydi yani.
Allah herkese nasip etsin inşallah canım. aklına takılanları sor mutlaka, bildiğim kadarıyla cevaplarım geç de olsa:)
kimde yaptırdın canım merak ettim inşaallah tutarlar3. Gün 2 tane biri 10 biri 7 hücreli hakkımızda hayırlısı olsun cnm belirti aramiyorum kendimde hayal kırıklığı yaşıyorum belirti aradikca kendimi dinlememe ye çalışıyorum hakkımızda en hayırlısı ne işe o olsun tahlil yaparsan haber ver olumlu olumsuz geçen hafta çarşamba günü mü transfer oldun saat kacta
Kaan bey de yaptırdım cumartesi test günü heyecan dorukta allah hayırlısıni nasip etsin allah isteyen dileyen herkese tez zamanda tattirsin annelik duygusunu banada ısallahkimde yaptırdın canım merak ettim inşaallah tutarlar
Nasıl bi ağrı var sende bende rahim den sağ bacağı ma bi ağrı var rahim im agriyo resmen sikistiriyor bugün 8. Gün benimArkadaslar yarın test günüm ağrım çoğaldı. Böyle olup hamile olduğunu öğrenen var mı. Çok korkuyorum
Ara ara adet olcakmis belim karnim cnm. Bugün başladı ağrım. Bide transferin 6. Gunu sabaha kadar karnim agridi. Sonra gecti. Göğüslerim çok şişti acı yok ama. sabah gidicem test için.Nasıl bi ağrı var sende bende rahim den sağ bacağı ma bi ağrı var rahim im agriyo resmen sikistiriyor bugün 8. Gün benim
Haber ver cnm ısallah iyi haberler alırsın yarın senin günün olsun bize de umut olsun yarın iyi haberlerini bekliyor olucam hakkında hayırlısı ısallahAra ara adet olcakmis belim karnim cnm. Bugün başladı ağrım. Bide transferin 6. Gunu sabaha kadar karnim agridi. Sonra gecti. Göğüslerim çok şişti acı yok ama. sabah gidicem test için.
amin canım inşaallah sorun neydi canım benimde bekleyen 12 hücreli embriyom varKaan bey de yaptırdım cumartesi test günü heyecan dorukta allah hayırlısıni nasip etsin allah isteyen dileyen herkese tez zamanda tattirsin annelik duygusunu banada ısallah
Pcos luyum ben başka problem yok ilk tup bebek denemeniz hayırlısı olur işallah allah gonlumuzden geçeni nasip etsin hepimize sizin probleminiz neamin canım inşaallah sorun neydi canım benimde bekleyen 12 hücreli embriyom var
endometrium hastasıyım canım bir gebelik bir de dış gebelik geçirdim şimdi dondurulmuşlarla deneyeceğim onun öncesinde hsg çekimim varPcos luyum ben başka problem yok ilk tup bebek denemeniz hayırlısı olur işallah allah gonlumuzden geçeni nasip etsin hepimize sizin probleminiz ne
Nasıl bi ağrı var sende bende rahim den sağ bacağı ma bi ağrı var rahim im agriyo resmen sikistiriyor bugün 8. Gün benim