Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

burcuzeynep123 .!.:
Kızlar transferinin 7. Günü bitmek üzere ara ara karın bacak bel agrim var. Korkuyorum adet olmaktan. Böyle olup gebe olan var mı
Cnm bende pek belirti yok gibi.goguslerde fln varmı belirtin.brnimde arada kasik batmasi gibi ama cok değil

Alırsın tabii. Biz de sizin gibi bir zamanlar bu sayfalarda umut arıyorduk. Benim 3. Tüp bebekte tuttu son tedaviyi kaan beyde yaptım ve sadece o tuttu :) dualarım sizinle

canım benim beş embriyom oldu fakat benim endometrium hastasıyım galiba dondurup koysalardı daha garanti olacaktı ama üçünü koydular onlarda tutmadı

merhaba arkadaşım hayırlısı olsun bizlerde hep arıyoruz bebişlerimizi inşallah kavuşuruz, endometrium hastasıysan dr.un 2 ay baskılama, geçici menopoza sokmadımı ?

Kızlar merhaba,Kaan bey bugün ignelere başlattı beni.bu iğneleri kendi kendime tek başıma nasıl yapicam endiseliyim.iyi gordu herşeyi haftaya salı tekrar randevu ve hemen yumurtaları toplayabiliriz dedi.süreçte beni neler bekleyecektim çok heyecanliyim.siz de kendiniz mi yaptınız ignelerinizi? Dikkat etmem gereken bisey var mı?

Arkadaşlar kullandığınız ilaçlar neler bana prednol diye bi ilaç verdiler ama eczacı bu ilaçla tuz kesinlikle kullanma dedi birde hangi marka b12 aldınız

kortizon ilacımı canım,öyleyse doğru tuz almamak lazım, hemşire yada dr.daha iyi bilir.

merhaba arkadaşım hayırlısı olsun bizlerde hep arıyoruz bebişlerimizi inşallah kavuşuruz, endometrium hastasıysan dr.un 2 ay baskılama, geçici menopoza sokmadımı ?
yok canım çok kaliteli embriyoları dondurmadılar güya taze denediler şimdi iki tane donmuşum var şimdi hsg arkasından histo yaptırıp öyle denemeyi istiyorum kızlar dua edin ne olur olsun bu sefer

Kizlar daha once de yazmistim ama goren olmadi sanirim yeniden sorayim opudan sonra decapeptyl depot igne olan var mi?Bu igne bir bana mi fenalik gecittiriyor? Ne zaman gecer bu ignenin sıkıntısı bilen var mi bana bir el ativerin nolur
Canım ben bu iğneden çok kullandım benim tedavin 10 ay falan sürdü ve bu süreçte bu iğnelerle 3 defa geçici menapoz uygulandı sana tavsiyem bu süreçte ilaçların prespektusune yan etkilerine çok takılma normalde ben hep okurdum ama bu dönemde hiç bakmadım illaki bu ilaçların yan etkileri olacaktır çünkü sürekli bu ilaçlarla senin fizyolojine müdahale ediliyor ilaçla adetin kesiliyor sonra ilaçla adet oluyorsun ilaçla yumurtaların büyütulüyor ister istemez bunun senin vücuduna etkileri olacaktır ama bu durumun sana faydası daha fazla olacaksa bazı şeyleri görmezden gelip sabredecez abartı bir durum yaşarsan mutlaka doktorunu durumdan haberdar edip bilgi al ama onun dışında çok takılma ben resmen menapoz yasiyordum titreme ateş basma şişkinlik .. . ister istemez birçok şeye katlanıyoruz bu süreçte ilk tedavin mi bilmiyorum ama benim 4. Tüp bebek tedavimdi ve artık birçok şeye alışmıştım belki sen ilk defa yaşıyorsun ve durum sana özel birşey gibi algiliyorsundur ama herkes benzer yada farklı şekilde bu ilaçların yan etkilerini yaşıyor ama belli bir süre sonra geçiyor merak etme

Bende kullaniyorum ayni ilactan hic tuz kullanmamaya dikkat ediyorum cok yan etkileri olan bi ilacmis bu yuzdende tedirginim aslinda transferden sonrada dvm edecegim soylendi b12 newlife kullaniyorum
Kızlar merhaba,bende prednol 4mg ı 3ay kullandım.Beni eczacı uyarmadı maalesef şimdi anlıyorum şişliğimin sebebini:)Kilo aldım diyordum hatta eşime ama tartıda 1kg vermişim fakat şişlik yaptı.İlacı bıraktıktan sonra inmeye başladı demek sebebi prednolmüş ben hibora bağlamıştım:)

Kizlar daha once de yazmistim ama goren olmadi sanirim yeniden sorayim opudan sonra decapeptyl depot igne olan var mi?Bu igne bir bana mi fenalik gecittiriyor? Ne zaman gecer bu ignenin sıkıntısı bilen var mi bana bir el ativerin nolur
Merhaba bende kullandım bu iğneyi,yan etki olarak fazlasıyla sıcak basması Ve başağrısı olmuştu bende,geçici menopoz dönemine aldığı için.Sabaha kadar klima açık uyumaya çalışıyordum yaz dönemiydi çünkü.Tedavi başında ve transfer öncesi olmak üzere 4 tane kullanmıştım.Hatta ağlardım hep kimse beni anlamıyor Ateş basıyor bana diye:KK43:

Canım ben bu iğneden çok kullandım benim tedavin 10 ay falan sürdü ve bu süreçte bu iğnelerle 3 defa geçici menapoz uygulandı sana tavsiyem bu süreçte ilaçların prespektusune yan etkilerine çok takılma normalde ben hep okurdum ama bu dönemde hiç bakmadım illaki bu ilaçların yan etkileri olacaktır çünkü sürekli bu ilaçlarla senin fizyolojine müdahale ediliyor ilaçla adetin kesiliyor sonra ilaçla adet oluyorsun ilaçla yumurtaların büyütulüyor ister istemez bunun senin vücuduna etkileri olacaktır ama bu durumun sana faydası daha fazla olacaksa bazı şeyleri görmezden gelip sabredecez abartı bir durum yaşarsan mutlaka doktorunu durumdan haberdar edip bilgi al ama onun dışında çok takılma ben resmen menapoz yasiyordum titreme ateş basma şişkinlik .. . ister istemez birçok şeye katlanıyoruz bu süreçte ilk tedavin mi bilmiyorum ama benim 4. Tüp bebek tedavimdi ve artık birçok şeye alışmıştım belki sen ilk defa yaşıyorsun ve durum sana özel birşey gibi algiliyorsundur ama herkes benzer yada farklı şekilde bu ilaçların yan etkilerini yaşıyor ama belli bir süre sonra geçiyor merak etme

Canim tesekkurederim destegin icin. Bu 2.tedavim, suan histereskopiyi bekliyorum yumurta toplama surecim o igneler cok rahat gecti hatta opu bile ama opudan bikac gun sonra o igne yapildi arkasindan sıkinti baslayinca idrak ettik hic prospektus okumadim bilerek, decapeptyl de aldik hemen yaptirdik kutusu atildi bakmadik bile ben sıkıntı yasayinca sonradan esimin aklina gelmis netten bakmis. Alerji oldum kasinti bitaraftan ates basmasi bas agrisi sıkıntı bitaraftan birden olunca sadece bana geldiler sandim :) Buraya bakinca herkes yasamis benzer sekilde iyi dedim enazindan ben evham yapmamisim ignedenmis.Haklisin cok uzun sure igneyi kullanip uzun yollardan gecen daha cok sikinti yasayan senin gibi cok arkadasimiz var, onlarin yaninda 1 igne hic bir sey biliyorum ama birden kotu olunca insan tedirgin oluyor ister istemez.Allah hepimizin yardimcisi olsun.

Merhaba bende kullandım bu iğneyi,yan etki olarak fazlasıyla sıcak basması Ve başağrısı olmuştu bende,geçici menopoz dönemine aldığı için.Sabaha kadar klima açık uyumaya çalışıyordum yaz dönemiydi çünkü.Tedavi başında ve transfer öncesi olmak üzere 4 tane kullanmıştım.Hatta ağlardım hep kimse beni anlamıyor Ateş basıyor bana diye:KK43:

Merhaba tesekkur ederim, sen de uzun kullanmissin eminim cok daha zor olmustur ben tek bir igneyle boyleysem tahmin edebiliyorum.Aynen sicak basmasiyla bas agrisi kendimi tasiyamiyorum gibi geliyordu ilk gunler simdi daha iyiyim cok sukur.Gececek insallah hepsi, Allah yardimcimiz olsun.

Herkese iyi aksamlar benim 2.tup bebek deneyimim olucak malesef ilki dr ve labaratuvar hatasi olmus dr kaan beye ilk gorusme icin gittim cok moral verdi bazi testler istedi ama sonucun cikmasada ilk adetle gel dedi benim merak ettigim nasil bir surec izliyor mutlaka her hastada farklidir ama kisaca tedavisini anlatirmisiniz hemen basliyormu butun islemleri opu transfer gibi kendimi yapiyor beni aydinlatirsaniz cok sevinirim biraz tedirginim acikcasi cok buyuk sanssizliklar yasadimda :KK43:

Bende beklemedeyim ne zaman test yapacaksın benimde içim içime sigmiyor senin sorunun neydi
Cuma günü test günüm. Hİç belirtim yok. İlk 1.2.3 gün kasik ve bel ağrım oldu.5. Günü karın ağrım çok oldu. Transferin 8. Günü bugün hiç belirtim yok suan. Ağrım sizi yok. Bu ikinci denemem. İlki iki yıl önceydi bazı şeyleri hatırlamıyorum. Bizim sorun yok tu inferlite. Ne bende ne eşimde sorun yoktu. Sadece morfoloji %5 idi. Kaç embriyo konuldu sana. Kaçıncı gün. Benim 3. Gün konuldu iki tane.

X