Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Hmm sorun aynı Allah yardımcımız olsun canım.. aydın yakın ben Gaziantepten geliyorum her seferinde günü birlik gelmem çok maliyetli oluyor Misafirhane derken nerenin misafirhanesi

Teşekkür ederim canım amin evet uzaktan Gaziantep'ten geliyorum Polis evi hmm evet olabilir yakınsa çok daha iyi çok sağol cnm

Hmm sorun aynı Allah yardımcımız olsun canım.. aydın yakın ben Gaziantepten geliyorum her seferinde günü birlik gelmem çok maliyetli oluyor Misafirhane derken nerenin misafirhanesi
İbis Otel Alsancak da canım,İrenbeye yürüme mesafesinde tavsiye edebilirim.İnternetden bakarsan Accor Hotels diye geçiyor.İzmirde yaşarken eşimin işiyle ilgili bir toplantısı olmuştu memnun kalmıştı.Fiyatıda uygun diye biliyoruz.

Bakayım internetten teşekkür ederim

A arslan33 canım en son herşey yolundaydı merak ettim seni neden dinlenme verdi dr sana ? 19 haftalık olmuşsun hem de
Evet canım herşey yolunda gidiyordu tam 3 ayımızı da doldurduk daha rahat olacaz derken bir gece kanamamiz oldu ve hastaneye gittik çocuğun plesentası aşağı rahim ağzına yakın tutunmuş o yüzden kanama olmuş bu durum düşüğe de neden oluyormuş ilerleyen aylarda yukarı çıkabilir dedi o zamana kadar da yatmak gerekiyor işte allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah dualarınızı eksik etmeyin

Canım hiç merak etme benim ablamda da arkadaşımda da aynısı oldu ikiside sağ salim doğdu çok şükür. Ah canım yaaa bu endişeler nasıl biticek bilmiyorum. Hamile kalana kadar ayrı kaldıktan sonra ayrı stres valla. İnşallah sağlıkla alalım kucağımıza

Canim gözünaydin prenses geliyormuş Rabbim kucağına almayi nasip etsin

Evet canım stres hiç bitmiyor test sonuçları artacak mi artmayacak mı sonra kalbi atacak mı. Sonra 3 ay bi gecsin şimdi bari 7 ayı hayırlısıyla bi tamamlasaydık telaşı sonra 9 ay diyecez heralde sonra doğum.... Böyle devam edecek heralde stresimiz allahım herkese evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bu arada kızın olacakmış hayırlı olsun Allah sağlık versin Ben de kızım olmasını çok istemiştim ama bizimki oğlan galiba allahım kız erkek hepsine sağlık versin hayırlısıyla

Canım allah bebeklerine sağlık sihat versin en kısa zamanda kızınıza da kavuşursunuz inşallah o kadar olduktan sonra kısa zaman sonra herşey yoluna girecektir ikizler de erken doğum herzaman bir risk oluşturuyor ne yazıkki en kısa zamanda mutlu ve sağlıklı gunlerinize kavuşursunuz inşallah

İnş güzel sonuçlar alırsın Allahım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin seneye bu zamanlar bebişlerimiz kucağımızda yazışalım :) adetten kaç gün sonra olucak transfer ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…