- 3 Aralık 2012
- 1.270
- 1.219
- Konu Sahibi mavinehir17
- #18.341
amin canım inşallahh... canım benim hayırlısı olsun hakkında, Kaan Hoca ne derse uyuyoruz, en doğrusunu bilir ve bizi ona göre yönlendirir diye düşünüyorum:) güzel haberlerini ver bize yine burdan:)krc05 canım maşallah senin de az kalmış sağlıkla kucağına alırsın inşallah.. evet canım 2 tane döllendi ama durumları nasıl bilmiyorum yarın kaan beyle konuşucaz gelişimlerine göre tekrar toplama da yapabilir direk trasfere de gidebilir bilmiyorum hayırlısı....
canım oldu mu transferin, kaçtaydı? benim muayenem vardı cuma, benden çıkıp koşa koşa transfere gitti sen miydin acaba bilemedim, 3:30 civarıydı muayeneden çıktığında. hayırlısı olur inşallah, bekliyorum güzel haberlerini.. bu süreçte kendini dinlememeni tavsiye ederim, biliyorum zor ama yapmaya çalış. işe başladın mı? strese girme ve ağır kaldırma, ara ara da yürüyüş yap başladıysan. yediklerine dikkat et ve ani hareketlerde bulunma. bol su bi de:) ay hadi bakalım minnak minnak bebiş haberleri bekliyorum:))çok teşekkür ederim yorumların için.bende dediklerini yiyecegim kabak çekirdeği özellikle.transfer cuma olacagı için cuma-cumartesi-pazar dinlenme imkanım var.ama pazartesi işe gelsemmi onu bilemedim.işim açısındanda yogun bir gün son günü olan işler var.ama bilemedim cumaya kadar karar vercem artık ama.buralara kadar neler aşayıp geldik iş dursun diyorum bir taraftanda.
çok teşekkür ederim:) bizde sperm morfolojisi ve bende rezerv azlığı vardı. çok şükür ki ilk denememizde tuttu. Kaan hoca ince ince hesaplayarak getirdi bizi bugünlere, sağolsun... ben de ilk zamanlar araştırma yaptığımda karşıma hep Kaan Hoca'nın ismi çıkıyordu, başkasına muayene bile olmadan direkt tedaviye başladık onunla... yapı olarak, kafasının çok dolu olmasına bağlıyorum, soğuk ve mesafeli görünebilir ama önemli olan işini iyi yapması ve bizi hayallerimize kavuşturması diye düşünüyorum...Canım bebeğin hayırlı olsun senin mesajlarına biraz göz attım ama çalıştığım için fazla bakamadım kaan bey hakkında güzel yorumlar var bu arada bir de sorun neydi yumurta azlığı falan var mıydı merak ettim
hakkınızda hayırlısı olsun inşallah...