Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

bende il dışından geliyorum canım ve bütün takipleri doktor bey kendisi yapıyor herşeyiyle kendisi ilgileniyor. bizim kaan beyde 2.denememiz ilk denememizde ondaydı
Merhaba canım senin sorunun neydi nerden geliyorsun ? Nerede kalıyorsun ege plus oteli önerdiler bize akaan Bey'e dedim ki takibi Gaziantepte yaptırıp gelsem ben o işi hiç sevmiyorum dedi benim bakıp tamam dediğimde almam lazım dedi

Merhaba Can'ım,Allah yardımcın olsun Gaziantep'ten geliyormuşsun kolay değil tabii.Önce Allah'a sonra Kaan Bey e güven,için rahat olsun,ne diyorsa öyle yap,tevekkel ol çünkü Kaan Bey çok bilgili ve profesyonel başarılı bir hekim.Heleki yumurta takibi çok önemli onun yapması çok daha güvenilir.Allah hayırlısıyla tedavini devam ettirsin,evladını kucağına almayı nasip etsin senin ve hepimizin.

Merhaba çok teşekkür ederim Allah razı olsun canım ne güzel bir dua .
Hamilesin sanırım evladını Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin :)
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın önce Allah'a sonra doktoruma güveniyorum amiinn inşAllah

Yok Cnm allah soyletti inş hamis olucam seninle ayni zamanlarda oldu islemlerimiz.yinede dualarim seninle. Senden sonra benim sanırım pazartesi belli olucak sanirim benimde transfer gunum
Arkadaşlar benim historoskopi dün yapıldı ama bana hala antibiyotik dışında bişey verilmedi sadece folik asit ve doğum kontrol hapı kullanıyorum bi daha ki adette gidicem tekrar size ne zaman vitamin takviyeleri verilmeye başlandı?

Mersin sürekli göç alan kozmopolit bir yapısı var ama herşeye rağmen güzel...Evet canım hep yatıyorum yemek tuvalet dışında kalkmıyorum pek ev içerisinde dolaşıyorum arada son kontrolde de doktor risk devam ediyor dedi. 3 gün hastanede kaldık sonrasında da 45 gün rapor verdi denizlideki doktorumuz biz de 12. Haftadan sonra KAAN beye gidemedik şu an 19. Haftadayız daha doğuma çok var bakalım bu kontrolde durum ne olacak inşallah sıkıntılarımız düzelir de bebeğimizi hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alırız ve belki bir gün tanışırız çocuklar da tüp kardeşliği yapar :)))

Mersin'in güzel yerindeyiz Marina'ya 10 dk o yüzden heryerinde gitmiyorum haklısın canım.Anladım risk olduğu için en azından doktorun gördüğü bir durum varmış ondan dolayı yatıyorsun.Ben kendin stres panik yapıp yatıyorsun sandım ondan sordum.Geçmiş olsun inşallah bu kontrolde daha iyi olur.Hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alalım,Burda konuştuğumuz arkadaşlarla tanışmak isterim çok,senede bir İzmir'de buluşuruz nasıl fikir:)

benim rezerv azlığı var..Aydın'dan geliyoruz günü birlik onun için kalmamıza gerek kalmıyor canım.. kalacak olunca da akrabalar falan var ama onlara da gitmiyoruz genelde bu süreçte ne oldu nasıl oldu vss şeyler duymak istemiyorum kafam rahat olsun..kalma durumunda da misafirhane tercih ediyoruz

Canım tedavin Hayırlı olsun öncelikle uzaktan geliyorsun galiba Biz de denizliden gidiyorduk tedaviye ortalama 3 saatlik bir mesafe ama bazen git gel yorucu oluyordu ya da transferden sonra hemen yola çıkmak istemiyorduk o yüzden izmirde kalıyorduk biz hiç otelleri araştırmadık ama bizim gördüğümüz kalınabilecek en uygun ve temiz yer polis evi. Kamu calisaniysaniz indirimi de var konakta büyük bir polis evi var Irenbenin olduğu yere de yakın yürüyerek de gidilebilir akıllı telefonun navigasyonuyla rahatlıkla gidilebilir eğer araçla gidersen de uygun ve yakın aklınızda olsun degerlendirebilirsiniz sadece önceden rezervasyon yaptırmanız gerekebilir

Aslında tanışmak çok güzel olur herkesle gerçekten hatta ben bazı arkadaşlarla tanıştım mesajlasiyoruz sürekli çok iyi oluyor rahatlatıyor insanı birbirimize destek olmaya devam ediyoruz yani:)

Seninde hayırlısı olsun canım.senin transferin ayın kaçındaydı? İlk değerin kaçtı??
Nisan 1 de yapilacakdi ertelendi nisan 3 de yapıldı cnm ben transferin 7. günü kan verdim cikmaz ama bi umut diye 198.98 çıktı cnm dort gün sonra tekrarla dediler din ikinci kanı verdim Allaha şükür katlamasi iyi gidiyor

Kaç embriyo kondu?ikiz mi acaba senin?çok yüksek çıkmış maşallah.kaçıncı gün embriyosuydu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…