Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

kaan bey bu konuda çok başarılı. inşallah gerek kalmaz. hakkında hayırlısı olsun canım. bakalım muayeneden kaç folikül çıkacak. ama zaten sana birkaç ay vitamin takviye edici ilaçlar verir. hemen iğnelere başlatmaz. tabi sistemi değiştirmediyse. o_O gelişmelerdn haberdar edersin canım

kaan bey bu konuda çok başarılı. inşallah gerek kalmaz. hakkında hayırlısı olsun canım. bakalım muayeneden kaç folikül çıkacak. ama zaten sana birkaç ay vitamin takviye edici ilaçlar verir. hemen iğnelere başlatmaz. tabi sistemi değiştirmediyse. o_O gelişmelerdn haberdar edersin canım
Ayy inşAllah burdan araştırarak gidiyorum Kaan Bey'e hayırlısıyls bende tedavide olan herkeste güzel sonuçlar alır. Haberdar ederim çok teşekkürler :KK54:

Benimde dündü randevum rahim kalınlaşması iyi dedi kaan bey. salı günü transfer olucak saat 14:30 da. heyecan sardı heryerimi. işe geldim ağlamaya başladım. Bu benim ikinci denemem. İğne ve ilaçlar yazdı.

Hadi hayırlısı cnm bende heyecanlandim senin adina.agla ama mutluluktan olsungozyaslarin busefer kavusacaksin bebegine allahım yardimcin olsun dualarini kabul etsin

merhaba transfer hazırlığındasın galiba hayırlısı olur inşallah. ben nar suyunu dimesin %100 olanından almıştım mecburen nar mevsimi olmadığı için. ama sen taze sıkılmış bulabilirsen içebilirsin. bazı arkadaşlar 1 veya 1.5 litrelik şişe götürüp ona sıktırıyorlardı. hangisi kolayına gelirse.
g

Evet cnm transfer için hazirlaniyorum.sagol bilgin icin bende öyle yaptim dün aldim hazir ama taze sikilmis disarda bulunca ondan alacagim

Kızlar historoskopiden den sonra kanama normal mi ve ertesi gün işe gittiniz mi şimdi çıktım histodan

Kızlar historoskopiden den sonra kanama normal mi ve ertesi gün işe gittiniz mi şimdi çıktım histodan

Geçmiş olsun. Kanama oluyor .yumurta toplamada benim olmamıştı histoda oldu normal yani korkma.ben aynı gün ise bile gelmistim cok agrin olmaz saniyorum bugun dinlen yrn ise gidebilirsiniz

Anladım canım.Bizde İzmir den taşındık,Kaan Beye çok ağladım her ay uçakla gelirim kontrole dedim,kendiside burda olsaydında gebelik takibi yapmıyorum o yüzden üzülme dedi ve beni bulunduğum şehirde bir doktor arkadaşına yönlendirdi sağolsun.
canım merhaba allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kaan bey mersin de kimi tavsiye etti çok merak ettim benim de ailem mersinde belki doğumu orda yapabilirim beulunduğumuz sehirde yalnız olduğumuz için o yüzden merak ettim

canım merhaba allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kaan bey mersin de kimi tavsiye etti çok merak ettim benim de ailem mersinde belki doğumu orda yapabilirim beulunduğumuz sehirde yalnız olduğumuz için o yüzden merak ettim
Canım merhaba,teşekkür ederim Amin amin inşallah...Özel Mersin Akademi Hastanesi Dr.Kaan Koca.Bu doktorumun adı da Kaan:) Daha önce İrenbede görev almış zaten,şansıma oldu anlayacağın.Gel gel burada tanışırız beraber gideriz doktora:)Mersin çok güzel bir şehirmiş,Marina'ya bayıldım:)

Kızlar merhaba bugün Kaan Bey'le görüştük sevdim doktoru bukadar ümitsiliğe kapilacak birşey yok değerlerin çok kötü değil dedi.
Sen daha çocuksun hangi ara olmadı da 2 kez tüp bebek denedin dedi :KK64:
Sorduğum tüm sorulara da sıkılmadan cevap verdi.
Vitamin iğne ampül birsürü şey verdi bir sonraki adetimde tekrar çağırdı.
İlgiyi beğendim hemşireleride ilgililerdi
Havaalanindan izbanla gittim biraz yürüyünce kara göründü :KK3:
Şimdilik böyle.. Iyi görünüyor inşAllah sonucu da iyi olur:KK68:

Canım merhaba,teşekkür ederim Amin amin inşallah...Özel Mersin Akademi Hastanesi Dr.Kaan Koca.Bu doktorumun adı da Kaan:) Daha önce İrenbede görev almış zaten,şansıma oldu anlayacağın.Gel gel burada tanışırız beraber gideriz doktora:)Mersin çok güzel bir şehirmiş,Marina'ya bayıldım:)
Evet canım mersin güzeldir hele şimdi en güzel zamanları malum yazın biraz sıcak bizde yılda en fazla 1-2 defa izne gidebiliyoruz ancak mahrum kalıyoruz o güzelliklerden biraz siz nerde oturuyorsunuz bilmiyorum biz erdemlideyiz orası biraz daha sakindir yazı daha kalabalıktır sahil şeridimiz çok güzeldir kizkalesini falan gezin dediğim gibi şimdi en sakın güzel zamanı bol bol tantuni, sıkma.... Yiyin biz uzakta en çok bunların hasretini çekiyoruz. Bebek büyütmek için güzel bir şehir aslında bizim gebeligimiz biraz riskli ilerliyor düşük riskimiz var yatıyoruz hep rabbim hayırlısıyla tamamına erdirir inşallah o doktoru duymamıştım hiç tercihimiz orası olursa değerlendiririz mutlaka bebeğinizin cinsiyeti belli oldumu??? Ben bayadır giremiyordum foruma çok takip edemedim rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip eder inşallah

tup bebek denemeniz mi benim ilk cok heyecanlıyım kaç yumurta toplandı sizden benden 25 tane aldılar 15 dollendi 7 tane donmus halde 8 tanesini 5 güne gitmesini bekledikler giden olmadi kafam çok karışık o yüzden kaç hücreleri size transfer edilen yumurtalar biliyor musunuz
Kafanin karisik olmasi icin bi neden yok 7tane 3.gun embriyosu cok iyi genelde hepimizin 3.gun tuttu 5.gun nadir.hic strese sokma kendini rahat ol ve dua et hayirlisi olsun

Arkadaş merhaba nasılsınız ? @purplelife34 nasilsin canım ne aşamadasin ? benim bi sorum olacak rahim filmi çektirdim filmin yanında rahimle ve tüplerle ilgili bir rapor var onu doktora götürsem yeterli mi ? Filmide götürmeli miyim ? Birde İzmir'e benim gibi şehirdışından gelen arkadaşlar İzmir'de nerede kalıyorsunuz ? Yakınlarda otel var mı ? Otel için önerileriniz neler.. Teşekkürler :KK54:
Bence raporlarini getir yaninda spermtesti yaptirmayin burda kendi llab.yapilani istiyor iki kez yaptirmis olursunuz.hastane alsancakta yakin biyerden otel bakabilirsin.hayirlisi olsun...

Evet canım mersin güzeldir hele şimdi en güzel zamanları malum yazın biraz sıcak bizde yılda en fazla 1-2 defa izne gidebiliyoruz ancak mahrum kalıyoruz o güzelliklerden biraz siz nerde oturuyorsunuz bilmiyorum biz erdemlideyiz orası biraz daha sakindir yazı daha kalabalıktır sahil şeridimiz çok güzeldir kizkalesini falan gezin dediğim gibi şimdi en sakın güzel zamanı bol bol tantuni, sıkma.... Yiyin biz uzakta en çok bunların hasretini çekiyoruz. Bebek büyütmek için güzel bir şehir aslında bizim gebeligimiz biraz riskli ilerliyor düşük riskimiz var yatıyoruz hep rabbim hayırlısıyla tamamına erdirir inşallah o doktoru duymamıştım hiç tercihimiz orası olursa değerlendiririz mutlaka bebeğinizin cinsiyeti belli oldumu??? Ben bayadır giremiyordum foruma çok takip edemedim rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip eder inşallah
Mersin'i gerçekten çok beğendik,mimarisi insanları çok modern.Erdemliyi duydum ama gitmedim.Anladım canım karar verirsiniz,Hakkı'mızda hayırlısı olsun.Canım cinsiyetimiz 2 hafta sonra falan sanırım kısmetse...hep yatıyormusun bu arada,bide ne kadar kaldı doğuma canım?

Bence raporlarini getir yaninda spermtesti yaptirmayin burda kendi llab.yapilani istiyor iki kez yaptirmis olursunuz.hastane alsancakta yakin biyerden otel bakabilirsin.hayirlisi olsun...
Evet canim rapor yeterliymiş ben ne olur ne olmaz diye filmide götürdüm ama gerek olmadı semen analizini gitmeden iki gün önce yaptırdık sorun yok normal dedi tekrar istemedi. Kromozom analizi ve farklı kan tahlilleri istedi daha önce yaptırmadığım bazı testler. Otel bulduk yakınlarda. Markette yemek yenicek restorantlarda yakın. Merkezde sahile yakımış en çok ona sevindim denizi çok severim inşAllah tedavide iyi olur.. Bazı arkadaşlar kalmaniza gerek yok dedi ama doktor ben takibi burda yapmak isterim dedi yani kalmam gerekicek

Evet canim rapor yeterliymiş ben ne olur ne olmaz diye filmide götürdüm ama gerek olmadı semen analizini gitmeden iki gün önce yaptırdık sorun yok normal dedi tekrar istemedi. Kromozom analizi ve farklı kan tahlilleri istedi daha önce yaptırmadığım bazı testler. Otel bulduk yakınlarda. Markette yemek yenicek restorantlarda yakın. Merkezde sahile yakımış en çok ona sevindim denizi çok severim inşAllah tedavide iyi olur.. Bazı arkadaşlar kalmaniza gerek yok dedi ama doktor ben takibi burda yapmak isterim dedi yani kalmam gerekicek
bende il dışından geliyorum canım ve bütün takipleri doktor bey kendisi yapıyor herşeyiyle kendisi ilgileniyor. bizim kaan beyde 2.denememiz ilk denememizde ondaydı

X