- 31 Mart 2015
- 415
- 226
- 38
- Konu Sahibi mavinehir17
- #18.281
Çok teşekkür ederim canım benim. Eveeet 1 ay bile yok aralarında :)))Ayy ayy ayy tebrik ederim,gözünüzaydın Canım çok güzel bir haber...Seninki abla olacak benim çocuğuma:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim canım benim. Eveeet 1 ay bile yok aralarında :)))Ayy ayy ayy tebrik ederim,gözünüzaydın Canım çok güzel bir haber...Seninki abla olacak benim çocuğuma:)
Hmm sorun aynı Allah yardımcımız olsun canım.. aydın yakın ben Gaziantepten geliyorum her seferinde günü birlik gelmem çok maliyetli oluyor Misafirhane derken nerenin misafirhanesibenim rezerv azlığı var..Aydın'dan geliyoruz günü birlik onun için kalmamıza gerek kalmıyor canım.. kalacak olunca da akrabalar falan var ama onlara da gitmiyoruz genelde bu süreçte ne oldu nasıl oldu vss şeyler duymak istemiyorum kafam rahat olsun..kalma durumunda da misafirhane tercih ediyoruz
Teşekkür ederim canım amin evet uzaktan Gaziantep'ten geliyorum Polis evi hmm evet olabilir yakınsa çok daha iyi çok sağol cnmCanım tedavin Hayırlı olsun öncelikle uzaktan geliyorsun galiba Biz de denizliden gidiyorduk tedaviye ortalama 3 saatlik bir mesafe ama bazen git gel yorucu oluyordu ya da transferden sonra hemen yola çıkmak istemiyorduk o yüzden izmirde kalıyorduk biz hiç otelleri araştırmadık ama bizim gördüğümüz kalınabilecek en uygun ve temiz yer polis evi. Kamu calisaniysaniz indirimi de var konakta büyük bir polis evi var Irenbenin olduğu yere de yakın yürüyerek de gidilebilir akıllı telefonun navigasyonuyla rahatlıkla gidilebilir eğer araçla gidersen de uygun ve yakın aklınızda olsun degerlendirebilirsiniz sadece önceden rezervasyon yaptırmanız gerekebilir
Evet canım inşallah hayırlısıyla arka arkaya kucağımıza alalım...Yarın kontrolümüz var bizimde hayırlısıyla...Çok teşekkür ederim canım benim. Eveeet 1 ay bile yok aralarında :)))
Dualarımız hep var canım hepimize...Güzel haberler okuyorum hepinize hayırlı olsun bizlere de dua edin hamişler
İbis Otel Alsancak da canım,İrenbeye yürüme mesafesinde tavsiye edebilirim.İnternetden bakarsan Accor Hotels diye geçiyor.İzmirde yaşarken eşimin işiyle ilgili bir toplantısı olmuştu memnun kalmıştı.Fiyatıda uygun diye biliyoruz.Hmm sorun aynı Allah yardımcımız olsun canım.. aydın yakın ben Gaziantepten geliyorum her seferinde günü birlik gelmem çok maliyetli oluyor Misafirhane derken nerenin misafirhanesi
Bakayım internetten teşekkür ederimİbis Otel Alsancak da canım,İrenbeye yürüme mesafesinde tavsiye edebilirim.İnternetden bakarsan Accor Hotels diye geçiyor.İzmirde yaşarken eşimin işiyle ilgili bir toplantısı olmuştu memnun kalmıştı.Fiyatıda uygun diye biliyoruz.
Evet canım herşey yolunda gidiyordu tam 3 ayımızı da doldurduk daha rahat olacaz derken bir gece kanamamiz oldu ve hastaneye gittik çocuğun plesentası aşağı rahim ağzına yakın tutunmuş o yüzden kanama olmuş bu durum düşüğe de neden oluyormuş ilerleyen aylarda yukarı çıkabilir dedi o zamana kadar da yatmak gerekiyor işte allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah dualarınızı eksik etmeyin
Canım benim çok teşekkür ederim. Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallahE eylulnazli gözün aydin cnm prensesin geliyor hayirlisiyla gelsin.kizlarda bir baska tatlis oluyor
Canım hiç merak etme benim ablamda da arkadaşımda da aynısı oldu ikiside sağ salim doğdu çok şükür. Ah canım yaaa bu endişeler nasıl biticek bilmiyorum. Hamile kalana kadar ayrı kaldıktan sonra ayrı stres valla. İnşallah sağlıkla alalım kucağımızaEvet canım herşey yolunda gidiyordu tam 3 ayımızı da doldurduk daha rahat olacaz derken bir gece kanamamiz oldu ve hastaneye gittik çocuğun plesentası aşağı rahim ağzına yakın tutunmuş o yüzden kanama olmuş bu durum düşüğe de neden oluyormuş ilerleyen aylarda yukarı çıkabilir dedi o zamana kadar da yatmak gerekiyor işte allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah dualarınızı eksik etmeyin
Canim gözünaydin prenses geliyormuş Rabbim kucağına almayi nasip etsinCanım hiç merak etme benim ablamda da arkadaşımda da aynısı oldu ikiside sağ salim doğdu çok şükür. Ah canım yaaa bu endişeler nasıl biticek bilmiyorum. Hamile kalana kadar ayrı kaldıktan sonra ayrı stres valla. İnşallah sağlıkla alalım kucağımıza
Evet canım stres hiç bitmiyor test sonuçları artacak mi artmayacak mı sonra kalbi atacak mı. Sonra 3 ay bi gecsin şimdi bari 7 ayı hayırlısıyla bi tamamlasaydık telaşı sonra 9 ay diyecez heralde sonra doğum.... Böyle devam edecek heralde stresimiz allahım herkese evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bu arada kızın olacakmış hayırlı olsun Allah sağlık versin Ben de kızım olmasını çok istemiştim ama bizimki oğlan galiba allahım kız erkek hepsine sağlık versin hayırlısıylaCanım hiç merak etme benim ablamda da arkadaşımda da aynısı oldu ikiside sağ salim doğdu çok şükür. Ah canım yaaa bu endişeler nasıl biticek bilmiyorum. Hamile kalana kadar ayrı kaldıktan sonra ayrı stres valla. İnşallah sağlıkla alalım kucağımıza
Canım allah bebeklerine sağlık sihat versin en kısa zamanda kızınıza da kavuşursunuz inşallah o kadar olduktan sonra kısa zaman sonra herşey yoluna girecektir ikizler de erken doğum herzaman bir risk oluşturuyor ne yazıkki en kısa zamanda mutlu ve sağlıklı gunlerinize kavuşursunuz inşallahKızlar ben doğum yaptım 34. Haftada kız kuvezde oğlan yanımda şimdilik süt yok mama veriyoruz hiçbişey im yoktu sabah birden suyum gelmeye başladı ve akşam doğuma alındım kendinize çok dikkat edin vede bolca dinlenin.
Yok Cnm allah soyletti inş hamis olucam seninle ayni zamanlarda oldu islemlerimiz.yinede dualarim seninle. Senden sonra benim sanırım pazartesi belli olucak sanirim benimde transfer gunum