- 24 Nisan 2015
- 599
- 557
- Konu Sahibi mavinehir17
- #18.221
Benim neden 18. günde yapılıyor acaba yarın olucak ve yarın 18. gün heyecanlı bi süreç inş güzel haberler alacağız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
histo yapıldı adet oldum... rahim kalınlaştırmak için ilaçlar kullanıyorum.Buğün adetimin 12. günü. yarın kontrol var bakalım ne diyecek kaan bey. çok heyecanlıyım.
Sanirim benimde sizlerle yakın allah yardım etsin bende rahim kalinlastirma için ilaç kullanıyorum cuma günü randevu var bakalım hayırlısı olsun ısallah olumlu sonuçlar alırızCanım Merhaba seninle yakin tarihlerimiz.benimde bugundu randevum yeni geldim ise.ilaclara devam kalinlasma yavaş ilerlemis dedi kaan bey ilaclari iki katina cikardi baska bir fitil daha yazdı. Ve nar suyu icmemi söyledi. Pazartesi akşam kontrol var yine . Bakalım sana ne diyecek yarın
Sanirim benimde sizlerle yakın allah yardım etsin bende rahim kalinlastirma için ilaç kullanıyorum cuma günü randevu var bakalım hayırlısı olsun ısallah olumlu sonuçlar alırız
Isallah allah kimsenin kucagini boş bırakmasinİnşallah cnm hepimiz güldürur allahim.guzel yazilar yazalım hepikiz bu sayfalara mutlu haberler verelim.
Canım Merhaba seninle yakin tarihlerimiz.benimde bugundu randevum yeni geldim ise.ilaclara devam kalinlasma yavaş ilerlemis dedi kaan bey ilaclari iki katina cikardi baska bir fitil daha yazdı. Ve nar suyu icmemi söyledi. Pazartesi akşam kontrol var yine . Bakalım sana ne diyecek yarın
amin cnm amin rabbim bizleride anne etsin sağlıkla huzurla inş. salı günü transferim olucak nasipse. heyecandan ölücemIsallah allah kimsenin kucagini boş bırakmasin
Bana yardım edicek biri yok mu Izmir'e ilk defa geliyorum..Arkadaş merhaba nasılsınız ? purplelife34 nasilsin canım ne aşamadasin ? benim bi sorum olacak rahim filmi çektirdim filmin yanında rahimle ve tüplerle ilgili bir rapor var onu doktora götürsem yeterli mi ? Filmide götürmeli miyim ? Birde İzmir'e benim gibi şehirdışından gelen arkadaşlar İzmir'de nerede kalıyorsunuz ? Yakınlarda otel var mı ? Otel için önerileriniz neler.. Teşekkürler
merhaba transfer hazırlığındasın galiba hayırlısı olur inşallah. ben nar suyunu dimesin %100 olanından almıştım mecburen nar mevsimi olmadığı için. ama sen taze sıkılmış bulabilirsen içebilirsin. bazı arkadaşlar 1 veya 1.5 litrelik şişe götürüp ona sıktırıyorlardı. hangisi kolayına gelirse.Kizlar nar suyu icen varmi aranızda benim icmeme gerekiyormus taze sikilmismi olucak yoksa hazir meyvesulari olurmu bilemedim
merhaba istersen rahim filmi ile ilgili sonuçları kaan beye whatsup veya mesenger yoluyla da gönderebilirsin. o gördüğü anda yorumlar. bence filme gerek yok raporda herşey yazıyordur. çoğu kişi şehirdışından geliyor ve muayeneden veya transferden sonra evlerine geri döndüler. transfer aşamasındamısınız? hayırlısı olsun tedaviniz.Arkadaş merhaba nasılsınız ? purplelife34 nasilsin canım ne aşamadasin ? benim bi sorum olacak rahim filmi çektirdim filmin yanında rahimle ve tüplerle ilgili bir rapor var onu doktora götürsem yeterli mi ? Filmide götürmeli miyim ? Birde İzmir'e benim gibi şehirdışından gelen arkadaşlar İzmir'de nerede kalıyorsunuz ? Yakınlarda otel var mı ? Otel için önerileriniz neler.. Teşekkürler
Merhaba canim, tedaviye henüz başlamadım 3. Denemem olucak muayeneden sonra donucem ama tedavi sırasında burda kalmam gerekli o yüzden yakınlarda bi otel arıyorummerhaba istersen rahim filmi ile ilgili sonuçları kaan beye whatsup veya mesenger yoluyla da gönderebilirsin. o gördüğü anda yorumlar. bence filme gerek yok raporda herşey yazıyordur. çoğu kişi şehirdışından geliyor ve muayeneden veya transferden sonra evlerine geri döndüler. transfer aşamasındamısınız? hayırlısı olsun tedaviniz.
Merhaba Matmazel, sadece transferde kalma durumun olabilir, onda bile bildiğim kadarıyla kalmıyorlar, Kaan beyle konuşursun hangisi uygun diye, irenbedekiler de yardımcı olurlar otel konusunda. Alsancak çevresinde güzel oteller var internette baktım ama İzmir li olarak hiç kalmadığım için yorum yapamam. Devlet kurumlarının misafirhaneleri oluyor onları araştırabilirsin daha uygun olur., tedaviye henüz başlamadım 3. Denemem olucak muayeneden sonra donucem ama tedavi sırasında burda kalmam gerekli o yüzden yakınlarda bi otel arıyorum
anladım canım hayırlısı olur inşallah sanırım rezerv ile ilgili sorunun var. benimde öyleydi ve süreç uzun oluyor rezerv sorunu olanlarda. inşallah senin için herşey yolunda gider. ben eşime sorayım alsancak tarafında çalışıyor. ama o taraflarda dersen biraz pahalıya gelebilir zaten pahalı bir tedavi görüyoruz. nerden geleceksin.Merhaba canim, tedaviye henüz başlamadım 3. Denemem olucak muayeneden sonra donucem ama tedavi sırasında burda kalmam gerekli o yüzden yakınlarda bi otel arıyorum
Evet canim rezerv sorunu var birde ilgisiz iki doktorla 2 başarısız denenem var. Çok teşekkür ederim çok makbule geçer. Aslında metroyla rahat gidip gelebileceğim bir yerde olabilir. Taksiye ihtiyaç olmasin yeter yürümekte önemli değil. Seninde dediğin gibi uzun ve masraflı bir tedavi olduğu için daha uygun bi otel tercihim Gaziantep'ten geliyorum şuan uçaktayımanladım canım hayırlısı olur inşallah sanırım rezerv ile ilgili sorunun var. benimde öyleydi ve süreç uzun oluyor rezerv sorunu olanlarda. inşallah senin için herşey yolunda gider. ben eşime sorayım alsancak tarafında çalışıyor. ama o taraflarda dersen biraz pahalıya gelebilir zaten pahalı bir tedavi görüyoruz. nerden geleceksin.
Merhaba pinarciğim daha önceki tedavimde Memlekete geri döndüm takip burda olup opu için İstanbul'a gidicektim ama beni geri çağırdılar yumurta gelişimi yavaş olduğu için bizim kontrolümüzden olsan daha iyi olur dediler gittim ama yinede hiçbir ilgi görmedim o ayrı. O yüzden Kaan Beyde böyle birşey derse önceden bilgim olsun diye araştırıyorum teşekkür ederim gidince soracağımMerhaba Matmazel, sadece transferde kalma durumun olabilir, onda bile bildiğim kadarıyla kalmıyorlar, Kaan beyle konuşursun hangisi uygun diye, irenbedekiler de yardımcı olurlar otel konusunda. Alsancak çevresinde güzel oteller var internette baktım ama İzmir li olarak hiç kalmadığım için yorum yapamam. Devlet kurumlarının misafirhaneleri oluyor onları araştırabilirsin daha uygun olur.
hayırlı yolculuklar canım. aslında arkadaşta demiş kalmaya gerek yok diye. eğer git gel senin için zor olmayacaksa tercihin bu yönde olsun. dediğim gibi uzun bir süreç. ama yinede eşime sorarım. bidiği varsa haber ederim veya irenbeye de sorabilirsin yardımcı olurlar muhakkak.Evet canim rezerv sorunu var birde ilgisiz iki doktorla 2 başarısız denenem var. Çok teşekkür ederim çok makbule geçer. Aslında metroyla rahat gidip gelebileceğim bir yerde olabilir. Taksiye ihtiyaç olmasin yeter yürümekte önemli değil. Seninde dediğin gibi uzun ve masraflı bir tedavi olduğu için daha uygun bi otel tercihim Gaziantep'ten geliyorum şuan uçaktayım
Teşekkürler canım Memlekete geri döndüm takip burda olup opu için İstanbul'a gidicektim ama beni geri çağırdılar yumurta gelişimi yavaş olduğu için bizim kontrolümüzden olsan daha iyi olur dediler gittim ama yinede hiçbir ilgi görmedim o ayrı. O yüzden Kaan Beyde böyle birşey derse önceden bilgim olsun diye araştırıyorum teşekkür ederim gidince soracağımhayırlı yolculuklar canım. aslında arkadaşta demiş kalmaya gerek yok diye. eğer git gel senin için zor olmayacaksa tercihin bu yönde olsun. dediğim gibi uzun bir süreç. ama yinede eşime sorarım. bidiği varsa haber ederim veya irenbeye de sorabilirsin yardımcı olurlar muhakkak.