Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

UOTE="kalbiminozu, post: 37609105, member: 601666"]Günaydın kızlarrrr[/QUOTE]
Günaydın canım baya bir erkencisin

Merhaba kizlar
Ben ewe geldim az biraz yürüyünce ağrım var onun dışında iyiyim çok şükür
Kızlar hep böyle mi oluyor benim dr biliyosunuz refik bey ama kaan beyde girdi toplamaya yoksa biliyor mu onun sayfada takildigimi
Ultrasonda 18 yumurta gözüküyodu 8 tane toplanmiş çok şükür :) bakalım heyecanla yarin gelecek telefonu bekliyoruz

vallah canım ne desem boş uyuttukları için belki sonradan başka biride gelmiştir bilmiyorum. benim trasnferede kaan beyin yanında başka bir doktor gelmişti.

aa bu arada hayırlısı olsun canım inşallah yarın 8ininde döllendiği haberini alırsın ve bizlere müjdelersin.

hayırlı haberler inşallah

kızlar hastaneden geldim kaan bey bir sürü vitamin verdi transfer öncesi kullanmak gerekiyormuş. bişi sorcam o balık yağı diye bir vitamin var aman ALLAHIM kocaman nasıl yutulur o yaaaa
canım yağ gibi gidiyor gözünü korkutma ben dün bemiksi yutamadım yaa yapıştı ağzıma gitmedi bende sinir oldum içmedim
o şeklinden dolayı kolay gidiyor biraz büyük ama en azından yutuluyor

canım yağ gibi gidiyor gözünü korkutma ben dün bemiksi yutamadım yaa yapıştı ağzıma gitmedi bende sinir oldum içmedim
o şeklinden dolayı kolay gidiyor biraz büyük ama en azından yutuluyor
Tmm canım saol denicem inşallah başarırım. 4 haftayı bulmaz dedi transferin önümüzdeki hafta histo var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…