- 14 Ağustos 2010
- 96
- 13
-
- Konu Sahibi mavinehir17
8 yıllık anne olma hasretim Kaan Bey sayesinde son buldu.Samsun dan araştırıp Kaan Bey için geldim. Benden sonra gelen arkadaşlarım da şu anda anneler. Şu anda İrenbe de. Herkese şiddetle tavsiye ediyorum. Tüp bebek konusunda bir numara bir doktor. Çok anlayışlı ve güleryüzlü bir insan. Bana hep güven verdi. Denizim ve egeme onun sayesinde kavuştum..
bayramı zor geçirmiştim bebeğimin kalp atışlarıda görülecek diye. 5,5 haftada gördü dr kaan bey kalp atışlarını.kucağımda görmekte nasip olur inşallah.
şükür ilk muayenemi ve tahlillerimi yaptırdım sonunda:)sonuçlarım ek bir tedavi gerektirmeden tüp bebek için uygun çıktı. adetim bittikten sonraki kontrollerimdede engel çıkmazsa önümüzdeki ay başlıyoruz allah izin verirse.dr kaan bozkurtla görüşmeyi bu kadar ertelediğime pişmanım artık doğrusu.
bayramı zor geçirmiştim bebeğimin kalp atışlarıda görülecek diye. 5,5 haftada gördü dr kaan bey kalp atışlarını.kucağımda görmekte nasip olur inşallah.
Allahıma şükürler olsun mucize gebeliğim var. dhea kullanıyordum tüp bebek öncesi yumurtalarım artsın diye ve kendiliğinden gebelik . dr kaan bozkurt son birkaç ay içinde böyle ikinci hasta olduğumu söyledi. hala inanamıyorum:)hepinize dilerim Allahtan.
ne mutlu sana yumurta rezervinmi azdi dhea ondanmi kullandin benim de az doktor ariyorum
doktorum bu gebeliğin mucize gibi bir şans olduğunu, hatta istanbulda kendi akrabasınında dhea kullanırken tüp bebek için kendiliğinden gebe kaldığını söyledi. irenbede dr kaan bozkurt dışında diğer doktorlarda hepsi az yumurtalı kadınlarda dhea kullanıyor önce.yanına başka vitaminler falanda veriyor dr kaan bey.fsh benim 18 di ve çok az yumurta görünüyordu ultrasonda.
malesef hepsi degil ben tüp bebek yaptirdim bu ay ve benden çikan iki yumurta ben iptal olsun yumurta çogaltmanin bir yolu yokmu yok dedi erdal aktan doktor ben öyle bir hekim görmedim ben kapalim diye napiyosun felen yok geç hadi geç diyo aldigi para ona zehir zikkim olsun sen doktorsun kapali açik ayrimi yapamassin beni kelimenin tam anlamiyla kandirdi boşu boşuna yapti 7 sm miyomum var tutsa düşermi bilmiyorum düşede bilir her şey parami ve ben araştirdim dhea çogaltiyomuş ve ben 27 yaşindayim kaan beylede görüşecem hayirlisi olur inşallah raporlu yapiyomu irembe saglikli bir şekilde bebişini büyüt
dr kaan bozkurtla bir görüşmeden plan yapma derim ben. en azından doğru yolu gösterir.gönülden yardımcı olan bir insan.görüşme ve danışmaya ücret almıyor zaten.emin ol bana teşekkür edeceksin sonunda.
üçretleri nasil tüp bebek yaptiran varmi.3500 verdim tinaztepede 2500 ilaçlar tuttu en yüksek tozu kullandim ....muayene üçreti ne kadar ...inşallah canim teşşekür edrim.. öyle karamsarimki kafam karişik.17 fsh ve bu durumdayapti tüp bebegi
yumurta verimini arttırıcı ön tedaviden sonra ilaç masrafını azaltan bir tedavi uygulanacaktı bana. mini tüp bebek diyorlar. allaha şükür kendiliğinden gebe kaldım ama dr kaan bey ne derse yapardım. muayene 200 tl ama öngörüşmeye ücret almıyor kaan bey. dhea kullanırken tekrar tekrar kontroller var hiçbirinden ayrı ücret almadı sağolsun.
yumurta verimini arttırıcı ön tedaviden sonra ilaç masrafını azaltan bir tedavi uygulanacaktı bana. mini tüp bebek diyorlar. allaha şükür kendiliğinden gebe kaldım ama dr kaan bey ne derse yapardım. muayene 200 tl ama öngörüşmeye ücret almıyor kaan bey. dhea kullanırken tekrar tekrar kontroller var hiçbirinden ayrı ücret almadı sağolsun.
sen dhea yı kullandıktan ne kadar süre sonra hamile kaldın ? bir de kontroller ne kadar arayla. beni 2 ay sonra çağırdı.
korkuyorum ameliyattan fsh 17 olmasindan uyku uyuyamiyorum ne olcak en sevdigimden mahrum kalmaktan ne olcaklardan keşkelerden uf ya rabbim inşallah benimde yüzümü güldürür.mini tüp bebekgin fiyati nedir bilgisi olan varmi...
üçretleri nasil tüp bebek yaptiran varmi.3500 verdim tinaztepede 2500 ilaçlar tuttu en yüksek tozu kullandim ....muayene üçreti ne kadar ...inşallah canim teşşekür edrim.. öyle karamsarimki kafam karişik.17 fsh ve bu durumdayapti tüp bebegi