- 24 Ağustos 2013
- 17
- 0
-
- Konu Sahibi mavinehir17
merhabalar
arkadaşlar bende ilk defa tup bebek yaptırcam.izmire yeni taşındım tup bebek merkezleri hakkında hiç bir bilgim yok burda gezerken kaan beyin daha cok memnun olunduğunun işinin ehli olduğunun farkına vardım ne dersiniz arkadaşlar oraya mı gitsem
birde ricam muahanesi ne kadar tup bebek ne kadar tutuyor bilgisi olan varsa lütfen yazsın bırde kendisine randevu almam için ulaşacağım telnosunu .beni bu konu hakkında bilgilendirirseniz cok mutlu olucam hemen tedaviye başlamak istiyorum çünkü..
inş.bu sene anne oluruz hayırlısıyla.
sevgiler
Arkadaşlar sizlerin önerilerini dinleyip İrenbe'ye Kaan Bozkurt'a gittim. İrenbe de benden tam puan aldı diyebilirim. Personeli çok güler yüzlü ve ilgili. Kapıdan girdiğimde çok sıcak bir karşılama var. Kendinizi iyi hissediyorsunuz. Doktor Kaan Bey'i beklerken biraz gergindim... Ama personelin sıcaklığı o gerginliği unutturdu. Doktor Kaan Bozkurt da nasıl bir tedavi yolu izleyeceğimiz konusunda, benim anlayabileceğim bir sadelikte her şeyi anlattı.. İçim artık rahat.. İrenbe'yi düşünenlere tavsiye ediyorum.. Hayırlara vesile olsun....
Kaan Bey, işini çok iyi bilen bir doktordur. Kendisini içtenlikle tavsiye ederim.. Ama tabii ki karar senindir. Kaan Bey, merkez değiştirdi artık İrenbe Tüp Bebek Merkezi'nde çalışıyor Alsancak'ta... İrenbe'nin telefonu 4645888... Dilerim bebeğine seni de kavuşturur bizler gibi...İkinci için dualarım Allah'ın izniyle:))))
merhaba arkadaşlar,
o kadar moralsiz olduğum zamanlar ki son günler.2 aşılama sonrası gecen cmt 3.aşılamam olacaktı,doktorumuz sperm değerleri çok düşmüş direk tüp bebeğe geçiş yapın dedi.bizde cmt gününden beri karamsar bir haldeyiz.balıkesirde yaşıyoruz.kendi doktorumuz bursa dedi,ama ailem izmirde yasıyor.kalacak yer sıkıntımız olmayacak irenbe olursa,ama çalışan bir kadın olarak ne yapıcam nasıl gidip gelicem bir sürü sıkıntılı zaman,zaten milli eğitim sektöründe rapor almak bir problem tüp bebeği irenbede düşünürsem rapor verecekler mi mesela:S ve irenbede bebek sahibi olan arkadaşlar ilk tüp bebeğinizde maliyet ne kadar oldu?cumartesi gününe randevu aldım irenbeden gelip doktor kaan beyle görüşeceğim,bu arada sigarada kullanıyorum(eminim kesinlikle bırakmamı isteyecek,nasıl bırakacağımmm ?sigara içipte tüp bebekte bırakan arkadaşlar nasıl bıraktınız?
merhaba arkadaşlar,
o kadar moralsiz olduğum zamanlar ki son günler.2 aşılama sonrası gecen cmt 3.aşılamam olacaktı,doktorumuz sperm değerleri çok düşmüş direk tüp bebeğe geçiş yapın dedi.bizde cmt gününden beri karamsar bir haldeyiz.balıkesirde yaşıyoruz.kendi doktorumuz bursa dedi,ama ailem izmirde yasıyor.kalacak yer sıkıntımız olmayacak irenbe olursa,ama çalışan bir kadın olarak ne yapıcam nasıl gidip gelicem bir sürü sıkıntılı zaman,zaten milli eğitim sektöründe rapor almak bir problem tüp bebeği irenbede düşünürsem rapor verecekler mi mesela:S ve irenbede bebek sahibi olan arkadaşlar ilk tüp bebeğinizde maliyet ne kadar oldu?cumartesi gününe randevu aldım irenbeden gelip doktor kaan beyle görüşeceğim,bu arada sigarada kullanıyorum(eminim kesinlikle bırakmamı isteyecek,nasıl bırakacağımmm ?sigara içipte tüp bebekte bırakan arkadaşlar nasıl bıraktınız?
sonunda cesaretimi toplayıp ilk muayene ve görüşmeme gittim kaan beye.daha öncedende bildiğim gibi yumurtalarımın azaldığını bir kez daha öğrendim. ama bunun umutsuzluk gerektirmediğini de ilk defa öğrendim.çocuk sahibi olamamanın bir hastalık veye eksiklik olmadığını, tıbben elden gelenlerin yapılıp herşeye rağmen sonuç alınamazsa hayatın sonu olmadığını da yarım saat bıkmadan sıkılmadan sohbetiyle iyice aklıma kazıdı doktorum.birkaç ay dhea ve bir sürü başka desteklerle yumurta verimimi arttırmayı deneyip sonra tüp bebek denemelerime başlayacağız. herşeye rağmen sonuç alamasam da evlat edinmeye şimdiden hazırım. sahipsiz bir yavruya güzel bir hayat verme görevimiz var belkide allah tarafından.elimdem geleni yapıp gerisini rabbimin yazdığına bırakmayı benimsedim artık. şu ilaçlarımı kullanıp sonrasını anlatırım. allah hepimize sabırla bu tedavilere katlanma ve sonuç alamasakta sahipsiz bir yavruya yuva sağlamamız için aydınlanma versin inşallah.
hiç canını sıkma o ilaçları sabırla uzun süre üstelik her adette tekrar tekrar kontrole gide gele dr kaan beye kullandım. yumurtlama tedavisi öncesinde düşük doz testosteron dahil büyüme hormonu vs başka merkezlerde adından bile sözetmedikleri ilaçlar kullandım. ve şükür embryo yerleştirildi sonunda:) sonucu bekliyorum ama daha önce sonuç bekleme şansım bile olmamıştı. dilerim gebelik testi günü hem ben hem doktorum güler. ne olursa olsun umudunu kaybetme.