- 26 Ağustos 2013
- 6
- 1
-
- Konu Sahibi mavinehir17
8 yıllık anne olma hasretim Kaan Bey sayesinde son buldu.Samsun dan araştırıp Kaan Bey için geldim. Benden sonra gelen arkadaşlarım da şu anda anneler. Şu anda İrenbe de. Herkese şiddetle tavsiye ediyorum. Tüp bebek konusunda bir numara bir doktor. Çok anlayışlı ve güleryüzlü bir insan. Bana hep güven verdi. Denizim ve egeme onun sayesinde kavuştum..
yumurtalarım az diye bir kaç ay ilaç kullanıp sonra tüp bebeğe başlamamızı önerdi dr kaan bey.her adette kontrole gidip uygun gördüğünde başlayacağız inşallah. bir kez muayene parası ödeyip aylarca tüp bebeğe başlamadan kontrollerim yapılıyor. daha önce görüştüğüm her yerde ne araştırma ne ilaç hemen tüp bebeğe başlamaya kalktılar.inşallah senin sonucunun yarısına kavuşuruz kardeşim:)
fsh ım 20 diye daha 39 yaşında dr un biri daha ilgilenmeden kıbrısa git yumurta donasyonu yaptır dedi.daha hiç bir tedavi denemeden. şansım az bile olsa herşeyi denemeye razıydım.bir kaç ay dhea ve diğer destekleri kullanmamın en azından zararı olmadığını hatta bazen yumurta veriminin artabildiğini dr kaan bozkurt sayesinde öğrendim.hiçbir tedaviyle çocuğum olmazsa bir bebeği evlat edinmemin bir yavrunun hayatını değiştirebileceğini de daha önce düşünememiştim.
dhea yı kaç kez kullanıyorsun günde.
bana da 25 mg lıklardan günde 3 adet kulanmamı söyledi artı destek vitminler de verdi. 2 ay sonra tekrar kontrole gidicem. senin fsh kaçtı peki. sen kaç ay kullanıcaksın bu ilaçları. diğerleri bitince de terkar alıp devam edicez değil mi?
bugün çok şükür kalp atışlarıda görüldü ikinci bebeğimin:)
dhea başladıktan sonra ilk kontrolumu olucam ben de bayram sonrası.2-3 ay kullanmadan başlamayı düşünmüyor ama dr kaan bey.sabırla sonuna kadar kullanıcam ama.
sen ne kadar zamandir ve gunde kac kez kullaniyorsun canim