Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

kızlar ben de bu ikilemi çok yaşadım ama sonuç kötü gelirse yapılan tek şey bebekleri almak... ben de aldırmayacağım için istemiyorum dedim en son.geçtüğümiz cumartesi 3lü taramam vardı kaan bey son kez soruyorum dedi istemem diyince kağıt imzaladım o zaman kaan bey bu kadar bekledikten sonra aldırmak isteyenlere şaşıyorum zaten dedim ama bazı çiftler 100de 1 ihtimal bile olsa bilmek istiyolar o yüzden anlatmak benim görevim dedi.
Canim biz yakin zamanlardayiz seninle benimde cuma kotrolum var. 3 lu test yapilacak. Genetik teste başından beri hayir diyorum bebegimden vazgecme ihtimali bile cildirtio. Yine bnde yaptirmiycam derim sanirim. Hep vajinal ultrason olduk bu doneme kadar 16hafta dolucak artik karin ultrason bakior dimi kaan bey?senin son kontrol nasildi?

Teşekkür ederim. Allah razi olsun..evet ilk denemem.yasim 36 amh degeri nerde yaziyor ? bilmiyorum ..
amh bir test kan testi. yumurta rezervi hakkında bilgi veriyor. aral bey istemedi mi senden amh testi? muayene esnasında yumurta taslağı gördüğünde Kaan Bey amh testi istiyor.
Ben de 36 yaşındayım hadi bakalım inş bebişlerimizi kucağımıza alırız tez zamanda :)

amh bir test kan testi. yumurta rezervi hakkında bilgi veriyor. aral bey istemedi mi senden amh testi? muayene esnasında yumurta taslağı gördüğünde Kaan Bey amh testi istiyor.
Ben de 36 yaşındayım hadi bakalım inş bebişlerimizi kucağımıza alırız tez zamanda :)
Yok cnm istemediler. Daha doğrusu benim kendi doktorum irtibatta aral beyle..benim hakkimda bilgileri tl konusuyorlar..bilemiyorum artik..
amin canim ins.kavusuruz ins.

X