Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Canim ege labda 1850 tlye yaptirdik onu da indirimle 2250den indirdik kaan bey kartini vermisti ben ikiz olmasada yaptirirdim cok kapsamli ve onemli bir testmis genetik olarak herseyine bakiyorlar hamileligi boyunca icinin rahat etmesini isteyen herkese tavsiye ederim

Bugun kontrolum vardi medifemada ikili testi ben istemedim uclu ve dortlu de ikizlerde yapilamiyormus kan degeri yuksek ciktigi icin dogru cikmiyormus sonuc.

peki test yaptırmadın mı canım sanırım senin de ikizdi.kafam çok karışık ikiz olan arkadaşlar testleri ne yaptınız bilgi verirseniz sevinirim.....

kızlar ben de bu ikilemi çok yaşadım ama sonuç kötü gelirse yapılan tek şey bebekleri almak... ben de aldırmayacağım için istemiyorum dedim en son.geçtüğümiz cumartesi 3lü taramam vardı kaan bey son kez soruyorum dedi istemem diyince kağıt imzaladım o zaman kaan bey bu kadar bekledikten sonra aldırmak isteyenlere şaşıyorum zaten dedim ama bazı çiftler 100de 1 ihtimal bile olsa bilmek istiyolar o yüzden anlatmak benim görevim dedi.

Çok uzunmuş canım yani adetin bittikten sonra tam olarak ne kadar ?
benim prg hormonum yüksekti hormon değerleri düştükten sonra başladık endometriumu kalınlaştırmaya eğer herhangi bir sorun olmazsa 8-12 mm arası transfer oluyor tedaviye kaç günde cevap veririse yani ortalama 14-18 gün arası oluyor.

hoşbulduk canım..ama benim doktorum aral bey olacakmış..yinede deneyimlerinizi benimlede paylaşırmısınız ?
Aral beyde iyi bir doktor hakkında olumlu şeyler okuyoruz bu topiktedede vardı sanırım onun hastaları aklına kafana takılan şeyleri elimizden geldiği kadarıyla cevaplarız hayırlısı olsun

benim prg hormonum yüksekti hormon değerleri düştükten sonra başladık endometriumu kalınlaştırmaya eğer herhangi bir sorun olmazsa 8-12 mm arası transfer oluyor tedaviye kaç günde cevap veririse yani ortalama 14-18 gün arası oluyor.

Çok teşekkür ederim canım cevaplar için histodan sonraki hormon değerlerim normal çıktı yaklaştıkça heyecandan her şeyi unutuyorum :)

Aral beyde iyi bir doktor hakkında olumlu şeyler okuyoruz bu topiktedede vardı sanırım onun hastaları aklına kafana takılan şeyleri elimizden geldiği kadarıyla cevaplarız hayırlısı olsun
şu anda yumurta takibindeyim..ama sadece 2 yumurtm oluşmuş :KK43: doktorum sağlıklı olursa bunlarda yeter dedi..sizin nasıldı ?
ben çok heyecanlıyım..merak ediyorum nasıl olacak tedavim.

hayırlısı inşallah adette bende başlıyorum tekrar transfer hazırlığına inşallah bu sefer Allahın izniyle olur

inşallah canım:KK66::KK66: bu heyecanın devamı gelir ve mutlu sona ulaşırsın:KK9::KK9:

Hepimizin ve bu yolda yürüyen , isteyen herkes umarım mutlu sona ulaşır. Rabbim emeklerimizi dualarımızı boşa çıkarmasın inşallah :)

şu anda yumurta takibindeyim..ama sadece 2 yumurtm oluşmuş :KK43: doktorum sağlıklı olursa bunlarda yeter dedi..sizin nasıldı ?
ben çok heyecanlıyım..merak ediyorum nasıl olacak tedavim.
evet canım sağlıklı olur embiriyo oluşursa onlarda yeter defalarca kez opu olupta yumurta toplanamayan arkadaşlarımızda var. Allah yardımcımız olsun

X