- 5 Kasım 2014
- 365
- 445
- 37
- Konu Sahibi mavinehir17
- #9.781
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pazartesi sendromunu anca atlattımSWALLOW09 cum sen de bugün pek mutlusun . Bize de ver biraz canım
Canim ege labda 1850 tlye yaptirdik onu da indirimle 2250den indirdik kaan bey kartini vermisti ben ikiz olmasada yaptirirdim cok kapsamli ve onemli bir testmis genetik olarak herseyine bakiyorlar hamileligi boyunca icinin rahat etmesini isteyen herkese tavsiye ederim
Bugun kontrolum vardi medifemada ikili testi ben istemedim uclu ve dortlu de ikizlerde yapilamiyormus kan degeri yuksek ciktigi icin dogru cikmiyormus sonuc.
peki test yaptırmadın mı canım sanırım senin de ikizdi.kafam çok karışık ikiz olan arkadaşlar testleri ne yaptınız bilgi verirseniz sevinirim.....
hoşgeldin aramıza hayırlısı olsun canım herkes çok memnun zamnla sende anlayacaksın inşallahmerhabalarr..irenbede bende tedaviye başladım ..memnunmusunuz kızlar hastaneden dr dan ?
hoşbulduk canım..ama benim doktorum aral bey olacakmış..yinede deneyimlerinizi benimlede paylaşırmısınız ?hoşgeldin aramıza hayırlısı olsun canım herkes çok memnun zamnla sende anlayacaksın inşallah
benim histodan sonraki adetimin 22 veya 23, günü transferim olmuştu ama herkesin farklılık gösteriyor
benim prg hormonum yüksekti hormon değerleri düştükten sonra başladık endometriumu kalınlaştırmaya eğer herhangi bir sorun olmazsa 8-12 mm arası transfer oluyor tedaviye kaç günde cevap veririse yani ortalama 14-18 gün arası oluyor.Çok uzunmuş canım yani adetin bittikten sonra tam olarak ne kadar ?
Aral beyde iyi bir doktor hakkında olumlu şeyler okuyoruz bu topiktedede vardı sanırım onun hastaları aklına kafana takılan şeyleri elimizden geldiği kadarıyla cevaplarız hayırlısı olsunhoşbulduk canım..ama benim doktorum aral bey olacakmış..yinede deneyimlerinizi benimlede paylaşırmısınız ?
benim prg hormonum yüksekti hormon değerleri düştükten sonra başladık endometriumu kalınlaştırmaya eğer herhangi bir sorun olmazsa 8-12 mm arası transfer oluyor tedaviye kaç günde cevap veririse yani ortalama 14-18 gün arası oluyor.
hayırlısı inşallah adette bende başlıyorum tekrar transfer hazırlığına inşallah bu sefer Allahın izniyle olurÇok teşekkür ederim canım cevaplar için histodan sonraki hormon değerlerim normal çıktı yaklaştıkça heyecandan her şeyi unutuyorum :)
hadi hayırlısı canım inşallah olurhayırlısı inşallah adette bende başlıyorum tekrar transfer hazırlığına inşallah bu sefer Allahın izniyle olur
şu anda yumurta takibindeyim..ama sadece 2 yumurtm oluşmuş doktorum sağlıklı olursa bunlarda yeter dedi..sizin nasıldı ?Aral beyde iyi bir doktor hakkında olumlu şeyler okuyoruz bu topiktedede vardı sanırım onun hastaları aklına kafana takılan şeyleri elimizden geldiği kadarıyla cevaplarız hayırlısı olsun
inşallah canım bu heyecanın devamı gelir ve mutlu sona ulaşırsınÇok teşekkür ederim canım cevaplar için histodan sonraki hormon değerlerim normal çıktı yaklaştıkça heyecandan her şeyi unutuyorum :)
hayırlısı inşallah adette bende başlıyorum tekrar transfer hazırlığına inşallah bu sefer Allahın izniyle olur
inşallah canım bu heyecanın devamı gelir ve mutlu sona ulaşırsın
evet canım sağlıklı olur embiriyo oluşursa onlarda yeter defalarca kez opu olupta yumurta toplanamayan arkadaşlarımızda var. Allah yardımcımız olsunşu anda yumurta takibindeyim..ama sadece 2 yumurtm oluşmuş doktorum sağlıklı olursa bunlarda yeter dedi..sizin nasıldı ?
ben çok heyecanlıyım..merak ediyorum nasıl olacak tedavim.
ay transfer zamanı seni kimse tutamaz herhalde heyecandan. rahimen güzel güzel kalınlaşırda inşallah çok uzun sürmez. adet oldun mu ki canım?Çok teşekkür ederim canım cevaplar için histodan sonraki hormon değerlerim normal çıktı yaklaştıkça heyecandan her şeyi unutuyorum :)
o ben oluyorum sanırımevet canım sağlıklı olur embiriyo oluşursa onlarda yeter defalarca kez opu olupta yumurta toplanamayan arkadaşlarımızda var. Allah yardımcımız olsun