- 30 Ağustos 2014
- 1.391
- 2.874
- 44
- Konu Sahibi mavinehir17
- #9.761
İki tanemi transfer edildi ?nasıl gidiyor oğluşunla zor oluyormu ?Çok şükür canım kavuştum. Inşallah on gün sonra güzel haberler verebilirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İki tanemi transfer edildi ?nasıl gidiyor oğluşunla zor oluyormu ?Çok şükür canım kavuştum. Inşallah on gün sonra güzel haberler verebilirim
hadi hayırlısı inşallah :)Sağol canım ben de aldım miniklerimi. Inşallah bizi hiç bırakmazlar.
Canım çok sevindim rabbim cennet kuslarini kucağına almayı nasip etsin bolbol kabak çekirdeği ye:)Çok şükür canım kavuştum. Inşallah on gün sonra güzel haberler verebilirim
NE mutlu sana cnm ins sagsaglim bebegini kucagina aldigin gunlerde gelirÇok şükür canım kavuştum. Inşallah on gün sonra güzel haberler verebilirim
Hayirli olsun bebislerin sana siki siki tutunsunlar insallahSağol canım ben de aldım miniklerimi. Inşallah bizi hiç bırakmazlar.
Niye sokuyor menepozaKızlar bende de cikolata kisti var. Aslında malumunuz tam Olarak anlaşılması için Laparoskopi yapılması lazım. Benim ca 125 değerim düşük ve boyut 2 cm ve tek tarafta. Kaan bey bana da gecici menapoz uygulariz demişti. Peki aslında ca125 dusuk olmasi onun çikolata olmadığını göstermiyor mu? Korkuyorum bu menapoz olayından.Cikolata kisti olan arkadaşlarım herkese aynısı mı uygulandı. Ne kadarlık sokuyor menapoz a? Ne gibi etkisi oluyor
Çikolaat kisti düllenmeyie tkilediği gibi bebeğin tutunmasını da engelliyormuş. Yumurtaları topladıktan sonra bebeği yerleştirmeden önce sokuyormuş. menapozda kist geriliyormuş. Böylelikle bebeğe savaş açamıyormuş.Niye sokuyor menepoza
Merhaba bende de var cikolata kisti ama benkm ca 125 yuksekti senin kac cikiyor? Bir tek degere bakilmiyor ultrason goruntusunden de anlasiliyormus bende menopoz tedavisi gordum 3 ay ve visanne ictim baya geriledi degerim de dustu bu sayede ve transferim yapildi sende daha cok ise yarayabilir kucukmus kistin korkma yani ben menopoz ignelerinden cok rahatsiz olmadim acikcasi ama kisiden kisiye degisir tedavin iyi gider insallah amh falan bakildiKızlar bende de cikolata kisti var. Aslında malumunuz tam Olarak anlaşılması için Laparoskopi yapılması lazım. Benim ca 125 değerim düşük ve boyut 2 cm ve tek tarafta. Kaan bey bana da gecici menapoz uygulariz demişti. Peki aslında ca125 dusuk olmasi onun çikolata olmadığını göstermiyor mu? Korkuyorum bu menapoz olayından.Cikolata kisti olan arkadaşlarım herkese aynısı mı uygulandı. Ne kadarlık sokuyor menapoz a? Ne gibi etkisi oluyor
hayırlısı olsun canım benim arayamadım seni ctsi kontrolüm vardı nasipse perşembe günü benim de transferim olucak :)Çok şükür canım kavuştum. inşallah on gün sonra güzel haberler verebilirim
Benim ca 125 değerim 24, amh değerim 4,3 benim sorunlarımdan birisi FSH 30 falan çıkmaya başladı son zamanlarda. Kaan Bey ben amh ı baz alırım diyor ama benim fsh aklımı baya kurcalıyor. Niye yükselip duruyor kistin bir etkisi mi anlayamadım.Merhaba bende de var cikolata kisti ama benkm ca 125 yuksekti senin kac cikiyor? Bir tek degere bakilmiyor ultrason goruntusunden de anlasiliyormus bende menopoz tedavisi gordum 3 ay ve visanne ictim baya geriledi degerim de dustu bu sayede ve transferim yapildi sende daha cok ise yarayabilir kucukmus kistin korkma yani ben menopoz ignelerinden cok rahatsiz olmadim acikcasi ama kisiden kisiye degisir tedavin iyi gider insallah amh falan bakildi
Merhaba benim de ca125 düşüktü ama kist 6,5 cmdi. Gecen hafta laporoskopi ile alındı bugun gittiğimde menopoz tedavisi için konusucaz 2 ay demişti ameliyat sonrasında ben de biraz korkuyorum bu sürecten insallah kolaylıkla atlatırızKızlar bende de cikolata kisti var. Aslında malumunuz tam Olarak anlaşılması için Laparoskopi yapılması lazım. Benim ca 125 değerim düşük ve boyut 2 cm ve tek tarafta. Kaan bey bana da gecici menapoz uygulariz demişti. Peki aslında ca125 dusuk olmasi onun çikolata olmadığını göstermiyor mu? Korkuyorum bu menapoz olayından.Cikolata kisti olan arkadaşlarım herkese aynısı mı uygulandı. Ne kadarlık sokuyor menapoz a? Ne gibi etkisi oluyor
Merhaba canım. Evet bende çikolata kisti ameliyatı oldum ve 3 ay zoladex diye bir iğneyle adet görmemi engelledi dr. Geçici menapoz diyolar bu duruma. Ama sonrasında ilacı bırakınca da adet olamadım 1 ay kadar. Sonra düzeldi ok şükür.Merhaba arkadaslar ne zamandır giremiyordum güzel haberleri olanları tebrik ediyor ve herkesin en kısa zamanda iyi haberlerini almayı diliyorum .ben de bu hafta cikolata kistinden dolayı ameliyat oldum cok şükür iyi gecti simdi bi kac ay kadar gecici menopoza girecekmişim buna benzer bir sürec yasayan var mı aramızda ??
Kizlar kendimi cok kötü hissediyorum cok mutsuzum duygularimi anlatan candan bir dostum yok milletin derdini ben dinlemekten biktim dertte dert olsa yik kaynanam yok kocam yok cocuklarim bencok bunaldim son gunlerde sabrim kalmadi hep aglak istiyorum icim yaniyor bu dunyada tek hayelim bir sürü cocugum olmasiydi oda olmadi biktim isyan etmek istemiyorum ama sabrimda bitti icimi bir yere dokmem lazimdi can dostlatim beni benim gibi olan anlar piskologami gitsem diye düşünüyorum
benim histodan sonraki adetimin 22 veya 23, günü transferim olmuştu ama herkesin farklılık gösteriyorKızlar merhaba histodan sonra adet bekleyip transfer olanlar adetten sonra ne kadar sürdü acaba..?
Canım sakın ümitsizliğe kapılma. Sen elimden geleni yap gerisini allaha bırak. Inan senin için hayırlısını verecektir. Birde küçük bir tavsiye 7 gece boyunca yatmadan evvel 2 rekat namaz kıl ve ardından yasin oku. Kalbinden geçen ve ihtiyacın neyse Rabbim hayırlısı ile verecektir. Inan faydasını göreceksin[/QUOTE]UOTE="izmirdilek, post: 39952603, member: 658278"]Arkadaşlar kontrolümü oldum çok kötüyüm canım çok sıkkın yumurtalar o kadar hap iğnelere rağmen büyümüyor yıkıldım yine olmucak gibi geliyor yine bana bilmiyorum şuan kafam bom boş ve sağlıklı düşünemiyorum ama umudumu yitirmiş gibyim şuan çok üzgünümmm
düllenmeyie tkilediği "döllenmeyi etkilediği olacak" canım