Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Kizlar merhabalar.herkese hayırlı cumalar..bisey sorcam kaan bey hangi vitaminleri kullandiriyo ne kadar kullandiniz? Ben adet olmayi bekliyorum da buarada gidalarimada dikkat edeyim bari :)
Benim bir ay sonra bir sene olacak :)
Yani kişiden kişiye değişiklik gösteriyor. yumurta durumun fena değilse 1-2 ay kullandırıp farklı bir durum yoksa yumurta toplama işlemine geçiyor kaan bey. yumurta rezervinde sorun varsa en az 3 ay kullandırtıyor.
Vitaminler şu an ben redexon c vitamini--coenz qh- biestron dhea ( yumurta rezervini arttırıcı ilaç)- evicap e vitamini- previt possitive- krill yağı-melatonin gibi ilaçlar kullanıyorum 11 aydır :)
umarım senin bu kadar uzun sürmez.
bol şanslar.

Gunaydin bir sey kafama takildi kaan bey estrofem duphaston gibi kullandigimiz ilaclari ne zaman birakacagini soyledi.sen progestan kullaniyor musun?
Estrofem ,prulotonu ve inofoligi bu hafta biraktim progestonu haftaya sabah akşam doğum olana kadar 1er tane kullancam previt ,b12 dil altı devamlı; efa,krilom a devam dedi ama aklıma geldi de duphaston hakkında birşey demedi arayıp sormak lazım kaan bey size harmony test hakkinda tavsiyede bulundu mu?

kullandigimiz ilaclarin bazilari farkli. ben kontroller icin kaan beye gitmiyorum. buradan baska bir doktor ayarladik. (izmirde yasamiyorum) harmony testi hic duymadim arastirayim bari netten

Kizlar merhabalar.herkese hayırlı cumalar..bisey sorcam kaan bey hangi vitaminleri kullandiriyo ne kadar kullandiniz? Ben adet olmayi bekliyorum da buarada gidalarimada dikkat edeyim bari :)
Bana 6 vitamin yazdi ( esime de yazdi tabi ) en az iki ay kullanmanizi öneririm dedi ..biz 3 aylik istedik.. Evicap, Redoxon, B12 Plus,Decavit bir de en basta kullandigim 2 ampul d vitamini vardi..umarim yardimci olmusumdur cnm

slm cnm.. benim yumurta rezervim iyi ama problem esimde oldugu icin biz 3 ay kullanalim dedik kaan beyin tavsiyesiyle,,yani bence doktor ne kadar kullanmaniz gerektigini söylerse o kadar kullanin derim sartlar uygunsa tabi.....birde haklisin kisiden kisiye degisiyor bazi vitaminler ,,size verilen vitaminleri burdan ilk defa gördüm ..benim kullandigim vitaminlerin bir kaci farkli cünkü..

kullandigimiz ilaclarin bazilari farkli. ben kontroller icin kaan beye gitmiyorum. buradan baska bir doktor ayarladik. (izmirde yasamiyorum) harmony testi hic duymadim arastirayim bari netten
Ben de izmir dışından geliyorum şimdilik kaan beyle devam etmeyi düşünüyorum allahın izniyle harmony testin cok kapsamlı olduğunu guvenirliginin yüksek olduğunu ve kişinin tercihine bağlı olduğundan bahsetti aranızda yaptiran veya yaptırmayı düşünen var mi?

Esmacım ecopirine sen devam etmiyor musun peki ?

evet bunlar bayağa güçlü ve yoğun vitaminler. çocuk sahibi olacağız diye bir yıldır şaka maka hasta olmuyoruz kolay kolay sağolsun vitaminlerden :)

canım ben epey araştırmıştım bana gerek yok demişti çok açıklama yapmamıştı ama seninki ikiz gebelikti dimi? ikili test yapılamıyor sizde üçlü testte ikiz olunca güvenilirlik direkt azalıyor eğerkaan bey size tavsiye ettiyse durumunuz varsa yaptıabilirsin.ama sonuçlara göre kararın ne olcak onu düşün öyle yaptr eğer bebeklerimle sonuna kadar devam diueceksen hiç yaptırma Allah ın izni ile sapasağlam doğarlar inşallah :)

Cok tesekkur ederim canim cevap verdigin için. Umarım okadar uzun surmez peki bu ilaclar icin nekadar para harcadin?QUOTE="purplelife34, post: 39936176, member: 497769"]Benim bir ay sonra bir sene olacak :)
Yani kişiden kişiye değişiklik gösteriyor. yumurta durumun fena değilse 1-2 ay kullandırıp farklı bir durum yoksa yumurta toplama işlemine geçiyor kaan bey. yumurta rezervinde sorun varsa en az 3 ay kullandırtıyor.
Vitaminler şu an ben redexon c vitamini--coenz qh- biestron dhea ( yumurta rezervini arttırıcı ilaç)- evicap e vitamini- previt possitive- krill yağı-melatonin gibi ilaçlar kullanıyorum 11 aydır :)
umarım senin bu kadar uzun sürmez.
bol şanslar.[/QUOTE]
C

Evet canım ikiz olduğu için doktorum sağolsun bunu önerdi sadece koldan alınan kandan belirlenebiliyormus ben de açıkçası yaptırmayı düşünüyorum inşallah sorunsuz bir hamilelik geçiririz

Merhaba canım bizde sorun eşimin sperm sayısı ve hızı benim yumurta rezervim iyi olduğu için kaan bey bana inofolic,3 ampul d vit,b12 plus,previt positive,estrofem,duphaston,femera eşimde 2 ampul d vit evicap,b12 plus,redoxon,projede plus,l arginine 500 mg yazdı 1 ay kullanmamizi istedi

TE="tuana gure, post: 39940919, member: 657908"]Merhaba canım bizde sorun eşimin sperm sayısı ve hızı benim yumurta rezervim iyi olduğu için kaan bey bana inofolic,3 ampul d vit,b12 plus,previt positive,estrofem,duphaston,femera eşimde 2 ampul d vit evicap,b12 plus,redoxon,projede plus,l arginine 500 mg yazdı 1 ay kullanmamizi istedi[/QUOTE]
Tesekkur ederim canim.sizde yenimi basladiniz tedaviye? Ilk denemenizmi olacak? Benim bu 3.olacak ama kaan beyle ilk olacak kismetse.

Tesekkur ederim canim.sizde yenimibasladiniz tedaviye? Ilk denemenizmiolacak? Benim bu 3.olacak ama kaanbeyle ilk olacak kismetse.

Esim de benzer ilaclar aliyor ve daha da pahali 2 ilac daha. Aylik vitaminlerimiz 800 tl tutuyo ev kirasi gibi valla ama bizde iki tarafta da sorun var o yuzden. 1 yildir tedavideyiz. Bizim durum ekstra bir ornek .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…