Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

canım ben epey araştırmıştım bana gerek yok demişti çok açıklama yapmamıştı ama seninki ikiz gebelikti dimi? ikili test yapılamıyor sizde üçlü testte ikiz olunca güvenilirlik direkt azalıyor eğerkaan bey size tavsiye ettiyse durumunuz varsa yaptıabilirsin.ama sonuçlara göre kararın ne olcak onu düşün öyle yaptr eğer bebeklerimle sonuna kadar devam diueceksen hiç yaptırma Allah ın izni ile sapasağlam doğarlar inşallah :)
İlk defa boyle bir sey duydum sasirdim ikili test ikizlerde neden olmuyor anlayamadim.gerci ben o karari veremem kimseyi o durumda birakmasin bilmekte istemem dogrusu allahin takdiri.

İlk defa boyle bir sey duydum sasirdim ikili test ikizlerde neden olmuyor anlayamadim.gerci ben o karari veremem kimseyi o durumda birakmasin bilmekte istemem dogrusu allahin takdiri.
Canım senin ikiz değil miydi? Sen ikili test mi yaptırdın?kaan beye devam mi edeceksiniz

Neden olmadigindan çok emin değilim ama sanırım sonuçlarınin dogruluk payı az olduğu icin pratikte uygulanmiyor sadece ense kalinliklari ile degerlendiriliyo. Rabbim kimseyi o karari vermek zorunda birakmasin rvlatlarimizi sagsalim bize bagislasin.

merhaba arkadaslar....... buraya ne zaman girsem güzel seyler duyuyorum,,sonuclar genelde pozitif bu da cok güzel tabiki :KK66: merak ettim ..hamile arkadaslara sormak istiyorum ; transfer islemi nasil bir ortamda ve ne kadar sürdü ,,ne kadar dinlendiniz transfer günü ve tabiki transferden test gününe kadar zamaninizi hep yatarak mi gecirdiniz ,neler yaptiniz ,,????????????????? *** ( kafamda deli sorular :KK70: )

öncellikle ilk gittiğinde kan veriyorsun sonra 5 dakka bekleyip seni hazırlamak için odana götürüyorlar ,pembe önlüklerini giyiyorsun :) ve sıkışık olman lazım. yumurta toplama işlemi olduğu ameliyathaneye goturuyorlar seni 3-5 dakka suruyor hazırlanman. sonra da transfer işlemi oda aynı muayne oluyormuşsun gibi düşün hiç bişey hissetmiyorsun ve olan biteni ekrandan takip edebiliyorsun 2 dakkada transfer işlemi sürüyor ve işteeee bu kadar kardan bebeğini almış oluyorsun :) odana geldiğinde en az 1 saat yatman gerekiyor daha sonra taburcu oluyorsun çok yatma vermiyor kaan bey tabi kişiden kişiye değişebilir. şimdi 9 günün geçmesini bekliyorum gebelik testim var :KK73:

Transfer olacak arkadaslar bu cuma gununun yuzu suyu hurmetine Rabbim emeklerini bosa cikartmasin. Transfer olacak arkadaslar kabiz olmamaya calisin. Ben transfer gununden itibaren her aksam yatarken DUPHALAC bitkisel surup ictim kabiz olmamak icin ise yariyor. Kaan bey onetmisti.Sukur mucizelerime kavustum.
Amin cnm cok sagol hayirlisiyla bunu da atlattik sira geldi sonuclara insallah olumlu olur dun erkranda gorunce cok duygulandim cok farkli bir duyguymus allah kimsenin emegini bosa cikartmasin insallah. Ben kabiz olmamak icin kayisi ve uzum hosafi iciyorum tavsiye ederim

Transferi olacak arkadaşlar @misscaglayan, GTY GTY ve @Tombiliboo melekleriniz yakında sizinle. Ekrandan gözümü ayıramamıştım o anda bile ve sürekli dua etmiştim. Bugünde sizin için dua ediyor olacağım. Hep sizinle kalsınlar, sağlıkla doğsunlar inşallah :)
Allah dualarinizi kabul etsin cnm sizde sag saglim bebeklerinizi kucaginiza alirsiniz insallah

X