Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Gunaydin bir sey kafama takildi kaan bey estrofem duphaston gibi kullandigimiz ilaclari ne zaman birakacagini soyledi.sen progestan kullaniyor musun?[/QUOT
Gunaydin bir sey kafama takildi kaan bey estrofem duphaston gibi kullandigimiz ilaclari ne zaman birakacagini soyledi.sen progestan kullaniyor musun?
Gunaydin bir sey kafama takildi kaan bey estrofem duphaston gibi kullandigimiz ilaclari ne zaman birakacagini soyledi.sen progestan kullaniyor musun?
Kaan bey 10.hafta dolana kadar kullanacaksın ilaçlarını demişti

progestan fitil kullaniyor musun .kullaniyorsan ne zamana kadar kullanacaksin
Canım ben estrofemi ve proluton u bu pazartesi bıraktım progestan,duphastonu ve bantı bu hafta kullan sonra bırak dedi bana ama progestan artık yanma yapmaya başladı umarım şu 2 günü de atlatim de Hayırlısıyla ara ara lekelenmelerim oluyor ama artık boşverdim kaan bey normal diyor

Canım ben estrofemi ve proluton u bu pazartesi bıraktım progestan,duphastonu ve bantı bu hafta kullan sonra bırak dedi bana ama progestan artık yanma yapmaya başladı umarım şu 2 günü de atlatim de Hayırlısıyla ara ara lekelenmelerim oluyor ama artık boşverdim kaan bey normal diyor
proogestan beni de zorluyor mide bulantisini cogaltiyor ben de de ara sira lekelenmelerim oluyor.Kaan bey bana 9. haftanin sinunda birak demisti ilaclari

Sen progestan fitili vajinal kullanmiyormusun canım anlamadım nasil mide bulantisini cogaltiyor ki
Progestani sabah 2 aksam 2 vajinal kullaniyorum. kokusu midemi bulandiriyor.. agzimda hissediyorum kokusunu. duphastonu bende gunde 3 defa iciyom benim ikiz gebelik oldugundan mide bulantim cok fazla 2 gundur kusmada eklendi. senin mide bulanti var mi insallah 12. haftada sona erer.yemek yemeyi ozledim

Progestani sabah 2 aksam 2 vajinal kullaniyorum. kokusu midemi bulandiriyor.. agzimda hissediyorum kokusunu. duphastonu bende gunde 3 defa iciyom benim ikiz gebelik oldugundan mide bulantim cok fazla 2 gundur kusmada eklendi. senin mide bulanti var mi insallah 12. haftada sona erer.yemek yemeyi ozledim
Benim midemde yanma oluyor özellikle aç olduğum zaman kötü oluyorum kusmam hiç olmadı gaviscon içiyorum arada ilk gebeliğimde kusmam bulantım çok olmuştu bunda daha rahat geciyor iştahım yok birde çok uyuyorum kaan bey bulantı için ilaç veriyormuş sorsana

Canım bugün ben 9+5 oldum bu haftanın sonunda bırakmış olucam hepsini sadece previt B12 ve euthyrox u içicem ikiz gebelik lerde mide bulantısı daha çok oluyor malesef ama sonuç mükemmel benim bulantim yok ama midem bi tuhaf tabi birde hiçbir kokuya dayanamıyorum parfüm lu şeyler özellikle

Canım bugün ben 9+5 oldum bu haftanın sonunda bırakmış olucam hepsini sadece previt B12 ve euthyrox u içicem ikiz gebelik lerde mide bulantısı daha çok oluyor malesef ama sonuç mükemmel benim bulantim yok ama midem bi tuhaf tabi birde hiçbir kokuya dayanamıyorum parfüm lu şeyler özellikle
Hayirli olsun saglikli olarak bebisini kucagina almayi nasip etsin rabbim senin de mi ikizdi. benim bunyem cok hassaslasti. bazi kokulardan rahatsiz oluyorum yemek kokularindan tiksinmedim ama yiyemiyorum bulantidan dolayi Kaan bey ilac verdi bunlar senin rahatsizligini gecirmez ama azaltir demisti.bizin yerimizde olmak isteyen o kadar cok anne adayi var ki sukur etmek gerekiyor bunlar gecici seyler isteyen herkese rabbim bu guzel duyguyu yasatsin insallah

Kizlar merhabalar.herkese hayırlı cumalar..bisey sorcam kaan bey hangi vitaminleri kullandiriyo ne kadar kullandiniz? Ben adet olmayi bekliyorum da buarada gidalarimada dikkat edeyim bari :)
canım herkesin durumuna göre değişiyor vitamin kullanımı 3 ay kullanan arkadaşlarımız bile var ama herhangi bir sorun yoksa bir ay kullanıyorsun. baaak cevap verdim üzülme emi :KK70:

[QUOTE="SWALLOW09, post: 39931403, member:]canım herkesin durumuna göre değişiyor vitamin kullanımı 3 ay kullanan arkadaşlarımız bile var ama herhangi bir sorun yoksa bir ay kullanıyorsun. baaak cevap verdim üzülme emi :KK70:[/QUOTE]
Sukur kavusturana:) peki ne vitamini veriyor canim

Hayirli olsun saglikli olarak bebisini kucagina almayi nasip etsin rabbim senin de mi ikizdi. benim bunyem cok hassaslasti. bazi kokulardan rahatsiz oluyorum yemek kokularindan tiksinmedim ama yiyemiyorum bulantidan dolayi Kaan bey ilac verdi bunlar senin rahatsizligini gecirmez ama azaltir demisti.bizin yerimizde olmak isteyen o kadar cok anne adayi var ki sukur etmek gerekiyor bunlar gecici seyler isteyen herkese rabbim bu guzel duyguyu yasatsin insallah
Canım benim bebisim tek benim allahtan bulantim yok ama dedigim gibi konulara dayanamıyorum onun dışında ara ara leke nin dışında bi sıkıntım yok sizin işiniz daha hamilelikte zor canım ama rabbim size çift te sevindirecek seninde 3 aydan sonra bu sıkıntıların geçecektir eminim yani az kaldi

X