Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Tsh benimde başımın belası oldu tedavinin başından bu yana. Allah kolaylık versin. Muradını önüne getirsin canım. Benim transfer 6 küsürlü bir değerle yapıldı. 50 mcg yeöçıkardık transferden 2 gün önce ama. Onun bu ddeğer üzerinde bir rolü olacağını düşünmüyorum iki günde. Aslında transferden önce 2 nin altındaolması sağlıklı ddiyorlar ama bilmiyorum. Ben de kafaya takmayayım diye çok rapor almadan çalışarak geçiriyorum heyecanlı bekleyişi.
Ben iki tedavimdede her kan verisimde tsh da baktiriyorum cunku surekli bole ani suprizler yapabilio..bundada iki aydir hep dusuktu hele son donem deki iki tahlilde tam istenilen seviyedeydi ama bugun bole cikti:KK43:maalesef basa bela bi durum tsh duzensizligi..umarim sen de boyle bi durum olmaz..mumkun oldugunca sakin olmaya calis stres sikinti tsh hormonunu hemen etkiliyor.bugun bu kadar yuksek cikmasinda gunun stresinin onemli bi payi var illaki...sansinn bol olsunn rabbim yuzunu guldursun canim

Canım herşeyin hayirlisi olsundualarini eksik etme onu Hisset eminim değerlerin yukselecektir[/QUOT

canım inş güzel haberler alırsın güzel haberlerini bekliy
Merhabalar canlarimm...ancak toparlanip yazabiliorumm yogun telasli stresli bi gundu..saat on bucukta kan verdim sonucum 11.50 cikti..muallaktayiz yani anlayacaginiz..cmtsi tekrar tahlil yaptiricaz kaan hocam ne desek yalan olur evet bi gebelik soz konusu ama nasil ilerleyecegini kestirmek pek mumkun degil dedi..tsh sikintili benim ani inis cikislar olabili bi onceki denememde de olmustu ben yine bu seferde her firsatta baktirdim tsh degerime..zaten bir yildirda ilac kullaniorum..bir aydir 1.50 olan degerim bugun 5.5 cikti:KK43:(kaan hocaya sonucu aldigimizda sordum henuz cikmamisti tsh..dedim yukselebilir ama hep baktirmissin gayet normal bence baktirmasansa olurmus dedimm..iki saat sonraa emine hemsire aradi kaan hocam tsh icin kullandigi ilacin dozunu iki katina cikarsin demis...boyle iste kizlar..ben hala bekliyorum Allahtan umit kesilmez..cok cok opuyorum hepinizi

canım güzel haberlerini bekliyorum bi de bakarsın cumartesi yükselmiş umutlu ol hep

Merhabalar canlarimm...ancak toparlanip yazabiliorumm yogun telasli stresli bi gundu..saat on bucukta kan verdim sonucum 11.50 cikti..muallaktayiz yani anlayacaginiz..cmtsi tekrar tahlil yaptiricaz kaan hocam ne desek yalan olur evet bi gebelik soz konusu ama nasil ilerleyecegini kestirmek pek mumkun degil dedi..tsh sikintili benim ani inis cikislar olabili bi onceki denememde de olmustu ben yine bu seferde her firsatta baktirdim tsh degerime..zaten bir yildirda ilac kullaniorum..bir aydir 1.50 olan degerim bugun 5.5 cikti:KK43:(kaan hocaya sonucu aldigimizda sordum henuz cikmamisti tsh..dedim yukselebilir ama hep baktirmissin gayet normal bence baktirmasansa olurmus dedimm..iki saat sonraa emine hemsire aradi kaan hocam tsh icin kullandigi ilacin dozunu iki katina cikarsin demis...boyle iste kizlar..ben hala bekliyorum Allahtan umit kesilmez..cok cok opuyorum hepinizi
Canım yarına kadar sabırla bekleme zamanı. İçerde ki yerleşmek için mücadeleye başlamış. Stres yapmamaya çalış annesi. İnşallah değerlerin yükselecek.

Allah emekleri boşa çıkarmaz. Eminim içerde sonsuz bir güçle sana tutunmaya çalışıyordur o savaşçı miniş. Rabbim senin de yüzünü güldürsün. Ve tüm bekleyenlerin.
Ben iki tedavimdede her kan verisimde tsh da baktiriyorum cunku surekli bole ani suprizler yapabilio..bundada iki aydir hep dusuktu hele son donem deki iki tahlilde tam istenilen seviyedeydi ama bugun bole cikti:KK43:maalesef basa bela bi durum tsh duzensizligi..umarim sen de boyle bi durum olmaz..mumkun oldugunca sakin olmaya calis stres sikinti tsh hormonunu hemen etkiliyor.bugun bu kadar yuksek cikmasinda gunun stresinin onemli bi payi var illaki...sansinn bol olsunn rabbim yuzunu guldursun canim

Günaydın tatlım...senin bugün değil miydi tahlilin? belki geç tutuncaktır? Bu mubarek cuma gününde dualarımızdasın...

Kızlar yarin bende tekrardan degerlerimi olcturcem inş yükselmiştir Dualriniz bekliyorum bugün eşimin atandığını öğrendik çok şükür inş çifte sevinç yaşarız Rabbim çok buyuksun
Canım çok sevindim ben bebişinizin kısmetiyle geleceğine inanıyodum bu senin 2. Tahilin dimi kaç gün sonra yaptırıyosun bende yarın yaptırıcam yine çok heyecanlıyım inş katlanarak artmıştır ikimizinde ben atandığımı öğrenirken çok fena olmuştum ama hamilemiyim değilmiyim derken kalpten gidicektim rabbim size çifte mutluluk yaşattı inş hepböyle devam eder :)

Kızlar yarin bende tekrardan degerlerimi olcturcem inş yükselmiştir Dualriniz bekliyorum bugün eşimin atandığını öğrendik çok şükür inş çifte sevinç yaşarız Rabbim çok buyuksun
Canım hayırlı olsun çok sevindim eşinin atandığına. Hadi yarın da güzel değerinle sevindir bizleri

X