Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Kızlar iyi hafta sonları ben yarın bantlara başlıyorum nereye yapıştırdınız en çok rahat olan yer neresi bilgilendirirseniz sevinirim :)
Bende belimin üstüne iki yana yapistirdim
Orası rahat oldu
Sonra aynı yer olmasın diye az daha üste yapistirdim orada ic çamaşırım var diye sürtünmeden bi gun once kaydı cikti

hhjkk.jpg

Durumu degisen var mı. Ben histo bekliyorum. Eski isimlerden hamile olan var mı? Alttan alttan sıra bana geliyor .:)

Haklısın bende kendime yakıştıramıyorum :KK43: Ama çok uzun yıllardır kullandığım için şu an çok zorlanıyorum tedaviye başladığımızdan bu yana minimuma indirdim 2 gündür 3 tane içiyorum ama içime çekmiyorum... bir önerisi olan var mı bu seferde aşırı stres oluyorum napmalıyım şaşırdım :KK43:
Ben hic içmedim bilemem ama içeceğin zaman bebegini duşun
Onun ne kadar olumsuz etkileneceğini
Sinir sistemi dahil tum gelişimine zarar veriyor bunu sende biliyorsun
Annelik fedakarlık
Içme ...

Bebeğin için bu aşamaya geldiysen bir yolunu bulman gerekiyor ama canım.
Sigaranın onda yaratabileceği sorunları düşün lütfen sigarayı her eline aldığında. Hiç bir tat buna değmez. Sağlıkla kucağına alacağın bebeğini düşünmeye çalış olur mu .

Zu-zu seninle aynı sıkıntıyı paylaşıyoruz. Ne yazık ki ben de uzun yıllar sigara içtim. Son iki yıldır günde 5 'i geçmemek kaydıyla içmeye devam ettim. Ben de esasen şuan bırakmaya çalışıyorum. Bağımlı birisi için zor bir süreç. Keşke hiç bulaşmasaymışız. Allah önce irade sonrada soğukluk versin ne diyim.
Haklısın bende kendime yakıştıramıyorum :KK43: Ama çok uzun yıllardır kullandığım için şu an çok zorlanıyorum tedaviye başladığımızdan bu yana minimuma indirdim 2 gündür 3 tane içiyorum ama içime çekmiyorum... bir önerisi olan var mı bu seferde aşırı stres oluyorum napmalıyım şaşırdım :KK43:

Sigaranın onda yaratabileceği sorunları düşün lütfen sigarayı her eline aldığında. Hiç bir tat buna değmez. Sağlıkla kucağına alacağın bebeğini düşünmeye çalış olur mu .

bu konuya açıklık getiriyom satınıza göre hesaplamıyorsunuz 3. gün embriyolarında transfer gününü saymıyorsun 11. gün tam 4 haftalık oluyormuş kaan beye sormuştum benimde kafam çok karışmıştı böyle dedi. o dört haftanın başlangıç gününe gidip sat belirlersiniz.
bu arada blue-eyes blue-eyes canım senin için dua ediyorum inşallah değerin katlanarak artar bundan sonrası içinn.. ben çok ilginç örnekler okumuştum yani seninki olmayacak diye birşey yok aksine kaan beyin dediği durum eğer olursa değerin gayet güzel diyebiliriz..
Evet Kaan Bey embriyo transfer edildiğinde 17 günlük düşünebilirsiniz demişti. Dolayısıyla test günü 1 aylık oluyor.

Ben de transfer hazırlığındayım phoyt. Sanırım son gelişmeler henüz güncellenmedi. Ama Allah var. Sayımız kalabalık. Değişiklikleri takip etmek gün geçtikçe zorlaşıyor.
canım seninkinide P phoyt ninkinide düzelttim bir sonraki paylaşımda doğru olacak evet biraz zor oluyor kalabalığız unutuyorum isimleri karıştııryorum anlık düzeltmemiyorum yayınlayacağım zaman aklımdakileri güncelliyorum.

Eline, emeğine sağlık. Sen olmasaydın bu kadar derli toplu takip edemezdik birbirimizi.
canım seninkinide P phoyt ninkinide düzelttim bir sonraki paylaşımda doğru olacak evet biraz zor oluyor kalabalığız unutuyorum isimleri karıştııryorum anlık düzeltmemiyorum yayınlayacağım zaman aklımdakileri güncelliyorum.

Canım Allahım kısmet ederde hamile kalırsam zaten o düşünceyle elime bile almayacağıma eminim ama şimdi acaba diye başlayan soruların stresiyle dayanamıyorum iyi ce geriliyorum ama tüp bebekten öncesine göre zaten çok az içiyorum :KK43:

Hic yakistiramadim zuzucu ne bu tedavide ne de baska sekilde bir bayan asla sigara kullanmamali bence .heleki tup bebek noktasindaysan
Ben hiçbir zaman başlamadım bencede canım acil bırakman şart doktorumuzda bu konuda uyarmış olmalı hem anne adayı hem baba adayı bu süreçte sigaradan uzak durmalı cıııızzzzz:KK20::KK14: Zu-_-Zu Zu-_-Zu Zu

rica ederim kızlar elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum inşallah kısa bir süre içinde hepinizin karşında hamile yazar da takibi daha kolay olur :KK70:
Canım senin parlak zekana hayranım emeğine sağlık senin oğlan ilk önce bizim isimlerden başlayacak konuşmaya bu gidişle:KK70:

@feza2484 sende benim gibi transfer hazırlığındasın kontrolün ne zaman insallah transferimiz aynı gün olur sen bantlara başladın mı?

23 Ocak'ta randevum var agapo. Bantlara dün başladım. Evet umarım aynı güne denk gelir. Burada ki iki arkadaşımız oda arkadaşı olmuşlar. Belki bizde aynı şansı yakalayabiliriz.
@feza2484 sende benim gibi transfer hazırlığındasın kontrolün ne zaman insallah transferimiz aynı gün olur sen bantlara başladın mı?

23 Ocak'ta randevum var agapo. Bantlara dün başladım. Evet umarım aynı güne denk gelir. Burada ki iki arkadaşımız oda arkadaşı olmuşlar. Belki bizde aynı şansı yakalayabiliriz.
Canım benim 26 ocak kontrolüm bantlara yarın başlıyorum ya aynı gün ya da arkaarkaya olucak transferlerimiz ne güzel olur aynı odada olsak sen bantları nereye yapıştırdın herkesten fikir alıyorum da :KK66:

X