Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Bir de ben bir şey soracağım.
Su an ben yumurta geliştirme donemindeyim , yeterli olgunluğa gelince toplanacak. 1 ay bekletilecek. Rahim çizdirme ne zaman olacak. Bir de bu bekletme işlemine para alıyorlar mı?

Kaan bey i ilk görmeye konusmaya gittiğimizde muayene ücreti olarak 200 tl aldı . Verdiği ilaçlar vitamin vs 250 tl tuttu. Tüp bebek ilaçlarım toplamda (daha kullanacaklarım var) 1500 tuttu. Hastane takip parası adı altında 500 yl istedi. Toplam tüp bebek 4500 olacak. Rahim çizdirme 1000 tl .
Transfer öncesi 1 aylık soğumaya para alacaklar mi bilmiyorum.
Yani totalde ye ic git gel 10000 ; (
canım embriyo dondurma çözdürme işlemi için bizden 500 tl talep ettiler ama benim şuan hala donmuş 3 embriyom var bu para bir yıl dondurma parası dahil oluyor sonraki diğer yıllar için 100 dolardı sanırım eğer sizde dondurmak için embriyo kalmazsa nasıl olur bilmiyorum.

Su an ben yumurta geliştirme donemindeyim , yeterli olgunluğa gelince toplanacak. 1 ay bekletilecek. Rahim çizdirme ne zaman olacak. Bir de bu bekletme işlemine para alıyorlar mı?
canım opudan sonra adet olunca histeroskpin olacak yani çizdirme işlemi sonrasında en geç 1 ayada transferin olur.

Evet irembe de pgt Yapılıyor daha dogrusu Ankara'da anlaşmalı bir kurumla yapıyorlar ama ben ilk denememi şifa hastanesinde yapmiştim ve sonuc olumsuz oldu daha transfer olmadan embriyolar büyümedi o yüzden genetik kısmını sifayla devam ettiriyoruz para Verdiğimiz icin. Ins hersey guzel gider pgt isi zor embriyo olması yetmiyo yani bide eleniyorlar orada hemde tup bebek kadar ekstra masrafı var
evet canım kesinle çok zor bir süreç sizinki inşallah sağlıklı embriyoların olur. masrafını duymuştum hatta epey uçuk rakamlar biliyorum siz ne kadar ödedeniz yazarsanız bilgimiz olsun soranlara söyleriz.

canım embriyo dondurma çözdürme işlemi için bizden 500 tl talep ettiler ama benim şuan hala donmuş 3 embriyom var bu para bir yıl dondurma parası dahil oluyor sonraki diğer yıllar için 100 dolardı sanırım eğer sizde dondurmak için embriyo kalmazsa nasıl olur bilmiyorum.

Teşekkür ederim. Kaan bey dondurulmuş embriyo nun şansı arturacagini söylüyor hem de rahim çizdirme işleminden sonra rahimin kendini toplaması icin zaman kazandırıyor diyor , haklı. Sorum bu bir aylık transfere kadar olan süreçte bebeklerin doldurulması icin psra ödeyecek miyiz?

Teşekkür ederim. Kaan bey dondurulmuş embriyo nun şansı arturacagini söylüyor hem de rahim çizdirme işleminden sonra rahimin kendini toplaması icin zaman kazandırıyor diyor , haklı. Sorum bu bir aylık transfere kadar olan süreçte bebeklerin doldurulması icin psra ödeyecek miyiz?
canım az önce onuda başka mesajda yazdığım için tekrar yazmamıştım :KK70: tekrar söyleyim bizim 6 embriyomuz dondurlmuştu bunlardan 3 tanesi çözdürüldü 2 si transfer edildi şuan hala 3 embriyom dondurulmuş bir şekilde duruyor bizden ilk yıl için ve dondurma çözdürme adı altında 500 tl istemişlerdi ama henüz ödeme yapmadık zaten bunu transfer günü söylüyorlar. önümüzdeki aylarda ödeyeceğiz çok borç olunca ödeyememiştik.

Bugun benim soru günüm :KK66: cetrotide diye ilac kullandım esin gobekten vurdu. 1 saat gecmesine rağmen vurulan bölge kizardi doğum lekesi gibi bazi yerler yogun kirmizi bazı yerler nokta nokta. Sizde de oldu mu

canım az önce onuda başka mesajda yazdığım için tekrar yazmamıştım :KK70: tekrar söyleyim bizim 6 embriyomuz dondurlmuştu bunlardan 3 tanesi çözdürüldü 2 si transfer edildi şuan hala 3 embriyom dondurulmuş bir şekilde duruyor bizden ilk yıl için ve dondurma çözdürme adı altında 500 tl istemişlerdi ama henüz ödeme yapmadık zaten bunu transfer günü söylüyorlar. önümüzdeki aylarda ödeyeceğiz çok borç olunca ödeyememiştik.

Teşekkür ederim tekrar. Nasilsa öğreneceğiz. Biz 4500 tl nin içinde sanıyorduk. Orada da detaylı bilgi almadik. Hatta hic konusmadik.

Bugun benim soru günüm :KK66: cetrotide diye ilac kullandım esin gobekten vurdu. 1 saat gecmesine rağmen vurulan bölge kizardi doğum lekesi gibi bazi yerler yogun kirmizi bazı yerler nokta nokta. Sizde de oldu mu
Kısa bir süre sonra geçiyor canım

canım onun olması çok normal o iğneye karşı vücut reaksiyon geliştiriyor ilk bikaç iğnede oluyor hatta kaşınıyor ama sonra geçiyor olmuyor bide o iğnenin yapılışını tarif ettilermi bilmiyorum ama diğer iğneler 90 derece açıyla yapılıyor ya cetrotide 45 derecelik açıyla olacak aklınızda bulunsun.

@

Canim bana kimse cwp yazmamis vicdanimi rahatlatmam lazim :110:
Ben dumduz yatmiyom arada uzun oturuyom ve surekli pozisyon degstriyorum. Gerilcem diyede ödüm kopuyo:-):rolleyes:
Canimcim rahat ol .zaten surekli yatmak kan dolasimi olmadigi icin zararli. Rahim o kadar mucuzevi bisey ki oyle biz hareket ettik die bebisleri birakmio . Ben de evde 2gun gectikten sonra gayet hareketliydim endiselnme

Selamlarrr anne adaylari.yeni arkadaslar hos geldiniz aramiza.aman ne guzel epey cogaldik.insallah her birimiz en az iki kisi olarak devam ederiz buradan sohbetlerimize.dahada kalabalik olmak dilegiyle hepimizin tedavisi hayirli olsun insallah:KK68::KK68::KK68::KK68::-):-):KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:
merhaba canım tammm 46 kişi olduk sanırım kaan beyin buraya gelmeyen hastası kalmayacak yakında :KK36::KK36::KK36: kaan beyde gelse tam olurdu hani :KK66::KK66::KK66:

evet canım kesinle çok zor bir süreç sizinki inşallah sağlıklı embriyoların olur. masrafını duymuştum hatta epey uçuk rakamlar biliyorum siz ne kadar ödedeniz yazarsanız bilgimiz olsun soranlara söyleriz.
2000 euro gecen seneki fiyatı bu sene arttı mı bilmiyorum
Bu şifanın fiyatı irembe kaça yaptırıyor hic bilmiyorum

Cizdirmeden 1000 tl Ücret alıyorlar
Zamanı ise toplamadan sonra adet düzenleyici ilaç veriyo Kaan bey sonra adet oluyorsunuz bitiminde 8. Gun sanırım rahim çiziliyor benim cuma çizildi
Toplamaya gore daha kolay gecti
Uyanırken esimi seviyorum diyip durmuşum hemşirelere

X