Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

o zaman en yakın zamana randevuyu alayım ben inşallah iyi şeyler duyarız,olumsuz okadar şey duyuyoruzki umudumu kaybetmemeye çalışıyorum.canım söylediğin pgt testini irenbede yapıyorlar mı ?
biraz geç yanıtlıyorum kusura bakma :KK43: canım o konu hakkında hiçbir bilgim yok :KK43:

Canim kaan beyin bir makalesini ararken bu sayfayi buldum hosuma gitti fırsat buldukca girerim diye düşündüm yeni kesfettim yani bilseydim daha önce girerdim tabi karsilaman icin de teşekkür ederim
gel mutlaka bekleriz sende deneyimlerini paylaşırsın arkadaşlara umut oluruz :KK70: bu arada dediğim şeyi düzeltmişsin :KK70:

Merhaba arkadaşlar, ben de aranıza yeni katıldım. Uzun zamandır güvenilir bir dr arayışındaydım ve buradaki yorumları okuyarak bugün Kaan beyle ilk görüşmemizi gerçekleştirdik. Umarım hakkımızda hayırlısı olur.
merhaba canım hoşgeldin inşallah tedavin sorunsuz devam eder bebeişine kavuşursun :KK70:

• Slm arkadaşlar ben de kaan bey hakkındaki yorumlara bakarken bu sayfayla karşılaştım dünden beri bütün yorumlarinizi okudum hem çok rahatladim hem çok bilgilendim ağustos ayında tanıştık kaan beyle testler ,vitaminler, iğneler ,yumurta toplama ,histroskopi derken duphashon ve estrofem kullanmayı bıraktıktan 3 gun sonra adet gördüm bugün de kontrollerimi oldum estrofem ve bant verdi ayin 17de de tekrar kontrolum var daha sonraki süreçte de transfer tarihim belli olacak Rabbim ozlemini duyduğumuz bebislerimizi kucağınıza almayı nasip eder
merhaba canım hoşgeldin neredeyse yolun sonuna varmak üzeresin inşallah mutlu haberlerinle hepimiz seviniriz :KK70:

Arkadaslar mrb
Bende Kaan beyin hastasıyım. Sizi Kaan beyle ilgili yazıları okurken buldum. Okadar guzel yazmışsınız ki... Okudukça yalniZ değilim dedim. Veeee aranıza katılmaya karar verdim. Yazdıkça rahatlarız heyecanımızı atarız. Ben cok duyguda Yapıya sahibim hele bu tedavide Saçma sapan herseye ağlıyorum bi bebek gordum mu ağlıyorum...
Gelelim benim hikayeme tüm sayfaları okuyamadım ama benim gibi olan var mı acaba?
Ben 1,5 yıllık Evliyim ve esim de bende talesemi taşıyıcısıyiz bu yüzden Normal yolla bebek sahibi olursak bebeğimizin %25 hasta olma ihtimali var. Bizde tup bebeğe karar verdik genetik yolla sağlıklı bebeklerimiz olsun diye... Aylardır vitamin vs. Tedavi oluyoruz 2 kez yumurta toplandı. Su an 8 embriyo var bunun 4 ü 1. Kalite. 5. Gun transferi olacak ama donduruldugunda 3 günlüktu bebislerim. Cok heyecanlıyım. Dun rahim Çizme operasyonu oldu. Ayin 13. Ünde muayeneye gideceğim. Sonra genetikten sağlıklı bebekler gelirse transfer olacak. Ya sağlıklı olmazlarsa diye cok korkuyorum. Benimle aynı durumda olan var mı ??? Simdiden teşekkürler
merhaba canım hoşgeldin ben sayfada seninle tıpa tıpa aynı hastayla karşılaşmadım ama daha dün bir arkadaş geldi eşinin kromozomon anamolisi varmış büyük ihtimal pgt yapılacak. hatta irenbede yapılıyormu diye sordu bilmiyordum.

evet görüşemedik bir dahakine denk geliriz inş. nasıl geçti görüşmen? inşallah herşey yolundadır.

canım inşallah o mucizevi pıt pıtları duymuşsundur. Allan.ın izniyle herşey yolundadır inşallah :nazar:
canım hayırlısı olsun. o kadar güzel ve büyük bir günde transferin olduki inşallah bebeklerin sana sımsıkı tutunacak. umarım çoook güzel haberler verirsin bizlere.:anneadayı::KK45:

Amin canım inşallah inşallah... Cümlemize versin Rabbim ...

@

Canim bana kimse cwp yazmamis vicdanimi rahatlatmam lazim :110:
Ben dumduz yatmiyom arada uzun oturuyom ve surekli pozisyon degstriyorum. Gerilcem diyede ödüm kopuyo:-):rolleyes:

Canım aynı soruyu bende dün sormuştum hatta cycas cycas yanıtlamıştı sağolsun.. Bence biz biraz fazla takıyor ve düsünüyoruz.. Oyalanmak lazım yoksa gecmez bugünler :p

merhaba canım hoşgeldin ben sayfada seninle tıpa tıpa aynı hastayla karşılaşmadım ama daha dün bir arkadaş geldi eşinin kromozomon anamolisi varmış büyük ihtimal pgt yapılacak. hatta irenbede yapılıyormu diye sordu bilmiyordum.
Evet irembe de pgt Yapılıyor daha dogrusu Ankara'da anlaşmalı bir kurumla yapıyorlar ama ben ilk denememi şifa hastanesinde yapmiştim ve sonuc olumsuz oldu daha transfer olmadan embriyolar büyümedi o yüzden genetik kısmını sifayla devam ettiriyoruz para Verdiğimiz icin. Ins hersey guzel gider pgt isi zor embriyo olması yetmiyo yani bide eleniyorlar orada hemde tup bebek kadar ekstra masrafı var

merhaba arkadaşlar,eşimle 1 yıldır çocuk sahibi olmak istiyoruz 2 defa normal yolla hamile kaldım fakat ikiside düşükle sonuçlandı,düşüklerin nedenini bulmak için bir yıldır çekmediğimiz şey kalmadı,yaptığımız onca testler sonucunda eşimde sperm azlığı şekil bozukluğu ve morfolojisinin 0 olduğunu öğrendik onu düzeltmeye uğraşırken genetik testler yaptık eşimde klinefelter olduğunu buyüzden spermi etkilediğini azosperm olabileceğini söylediler tüp bebekten başka çaremiz olmadığını bunda bile şansımızın çok düşük olduğunu söylediler,iki defa hamile kalmamı ise doktorlar şaşkınlıkla karşıladı,manevi olarak çökmüş durumdayız maddi olarakta pek iyi durumda değiliz,yorumlarınızı okudum içimde bi umut oldu tek çaremizede burda deneyelim istedim fakat çok pahalımı irenbe tüp bebek fiyatları ne kadar ekstadan yapacağımız ödemeler varmı yardımcı olursanız çok sevinirim,zaman aleyhimize işliyor erkenden karar verip başlamamız gerekiyor:KK43::KK43: Allah kimseyi evlat özlemiyle sınamasın kucaklarmızı boş bırakmasın inşallah..

Kaan bey i ilk görmeye konusmaya gittiğimizde muayene ücreti olarak 200 tl aldı . Verdiği ilaçlar vitamin vs 250 tl tuttu. Tüp bebek ilaçlarım toplamda (daha kullanacaklarım var) 1500 tuttu. Hastane takip parası adı altında 500 yl istedi. Toplam tüp bebek 4500 olacak. Rahim çizdirme 1000 tl .
Transfer öncesi 1 aylık soğumaya para alacaklar mi bilmiyorum.
Yani totalde ye ic git gel 10000 ; (

Kizlar dualariniz ve guzel dilekleriniz icin cok tesekkur ederim
Ewimize geldik cok şükür:KK16:
Ben 1 mi 2 mi embriyo konusunda cok kararsizdim son ana kadar, kaan bey ameliyathanede sordu size birakiyorum bn kararsizim dedim. Oda bana sen karar vercen yok sora bn ikiz istememistim yok efendim cok zormus deme dedi:KK54: sadece ikiz olursa kizmam dedim oda iki tane transfer etti.
Ewe gelene kdr ki taxiyle geldik ama ayakta oldugum sürece sanki bebisler kayip gtcek gibi hissettim korktum oyleki ilk wc ye merkezden ayrilirken girdim.
Banada kaan bey 10 gun sora test yaptr dedi, guzel dilekler ve dualarla transferimizi gerceklestrdik cok şükür artik bol bol dua edecegiz. Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasinHoppa
Rabbim bebeklerini sana bagislasin. Artık dua zamanı. Bol bol zikir cek. Salavat. Aralarında da dua et. Allah in korudugunu kimse korumaz.

Merhabalar tatlım hoş geldin aramıza tedavin hayırlı olsun en doğru kararı verdiğini büyük bir içtenlikle söyleyebiliyorum bende. Kaan bey ilk başta çoğu arkadaşa öyle görünüyordu. Ancak kendisi o kadar cana yakın bir insan ki tanıdıkça ne demek istediğimi anlayacaksın. Çok yoğun çalışıyor gerçekten yeni yılda hastaydı telefondan bir şey sormak için aramıştım kendisini ve o gün serum bağlanmıştı ve ona rağmen çalışıyordu. :KK43: Tahminimce henüz iyileşemeden işe dönmesi gerekti o nedenle ilgi gösterememiştir. Yoksa biz ne zaman gitsek mutlaka eşimle de benimle de ilgilenir. Hatta paylaşamadan edemeyeceğim beni bir olay çok etkilemiştir ve Kaan beyin samimiyetine sonsuz güvenmişimdir. Tüp bebek tedavisinde ilk negatif sonucumu aldığımda ağlamamak için kendimi tutarken onun yüz ifadesini de görmeliydin benden daha çok üzülmüştü kendisi ve benden daha emindi pozitif sonuç alacağıma. Uzun süre benimle ilgilendi lütfen ağlayacaksan burada ağla başka kimseye gidip ağlama derken onun gözlerinin dolduğunu da görmüştüm. O gün dedim ama Kaan bey sayesinde ANNE olacağım. Benden daha çok inanıyor benimde inanmam gerek diye. İnşallah onun hastası olan ve tedavi gören hiçbir arkadaşım eli boş ya da karnı boş :) çıkmayacak o hastanenin kapısından :KK36: Kafana takılan herhangi bir şey olursa seve seve yanıtlarım. Tekrar hoş geldin aramıza :KK25:
Cok tesekkur ederim. Hayırlısı Allah tan dilerim Kaan bey iyi bir vesiledir. Ben buradaki olumlu yorumlardan sonra daha bir umutlandim . Herkes için Rabbim en güzelini en hayırlılarını versin inşallah

Canım benim kimseyle paylaşma tedavini ben bir öncekinde paylaştığıma çok pişman oldum annem, kız kardeşim ve benim gibi tedavi görmeye hazırlanan bir arkadaşım dışında kimseye söylemedim bu sefer. Öncekinde de çok kimseyle paylaşmadım ama gerçekten çok rahatsız ettiler beni. Gerek kalmadığı müddetçe sakla bir şey olup sıkılıp üzüldüğünde yaz buraya bu kızlar insana ilaç gibi geliyor gerçekten :KK68:

Söylemiyorum artik. Asilamalardan sonra akillandim. Bebisim olmadigindan çok ben nasıl söyleyeceğim derdi beni geriyordu.
Esim ve ben. Kimse bilmiyor. Öğretmenim okuldakiler sevkli olunca soruyorlar ama kontrol deyip geçiyorum yalan da değil yumurtalik kontrolü değil mi

Arkadaşlar ben de Kaan Beyin hastasiyim ve su an 5 haftalik hamileyim kesinlikle muhteşem bir insan tavsiye ederim ilk denemede şükür minigimize kavusturdu bizi

Ben de yeniyim ama senden eskiyim. Hoşgeldin diyelim. Bebeğin sağlıkla doğsun inşallah.
Sen nasıl hamile kaldın. Sürecin nasıl? Ben de yolun başında biri olarak merak ediyorum

@

Ben dumduz yatmiyom arada uzun oturuyom ve surekli pozisyon degstriyorum. Gerilcem diyede ödüm kopuyo:-):rolleyes:
canım ya ben cevap yazacaktım ama malumçok birikmiş arada kaynadın canım için rahat olsun bişeycik olmaz bende yarı oturur pozisyonda puzzle yapmıştım iki gün sonra ne oldu puzzle bitti :KK70::KK70: ayrıca yatarkende ben düz yatamam ya sağa ya salo dönük yatıyordum ve benim kalçalarım ağrıdığı için gecede kim bilir kaç kere dönüyordum. ayrıca çok pimpiriklendiğinde aklına getirmen için diyim doğal yolla hamile kalanlar da embriyonun rahme düştğünde ne yaptıklarını bilmiyoruz ama dünya nüfusu hızla artığına göre bence bu harektler zarar vermiyordur sen sadece uzanma karnını çok germe gerisini boşver birde eğer laptp kullanıyrsun kattiyen kucağına koyma :KK20:

@

Icin rahat olsun. Kendini en rahat nasıl hissediyorsan öyle uzan. Allah a emanet olun. Rabbim e Sığın
@

X