Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

ayın yedisinde tahlil günüm inş. olmuştur... daha bişi hissetmiyorum telaşlanmaya başladım:KK43:(( sadece bacaklarım cok ağrıo oda hamilelik belirtisimidir bilmiom ama değildir heralde:KK43:
Canım arkadaşlarım benim niye boş yere belirti arayıp kendinizi üzüyorsunuz ki:) Daha önceki arkadaşlara yazdım sakın üzmeyin kendinizi. 24 haftadayım daha yeni hareketlerini hissediyorum. Bu zamana kadarda çok hafif mide bulantısı dışında belirtim olmadı. Bulantılarda 10.haftada başladı. O nedenle içinizi ferah tutun ve bol dua edin. İnşallah her şey çok güzel olur Allah gönlüne göre verir canım:)

Canım arkadaşlarım benim niye boş yere belirti arayıp kendinizi üzüyorsunuz ki:) Daha önceki arkadaşlara yazdım sakın üzmeyin kendinizi. 24 haftadayım daha yeni hareketlerini hissediyorum. Bu zamana kadarda çok hafif mide bulantısı dışında belirtim olmadı. Bulantılarda 10.haftada başladı. O nedenle içinizi ferah tutun ve bol dua edin. İnşallah her şey çok güzel olur Allah gönlüne göre verir canım:)
inş. canım işte bi korku oluyo insanın içinde... rabbim inş. bu günleri unutturur güzel haberleriyle

Screenshot_2014-12-30-17-00-12.png
kızlar yeni yılda böyle bir bebeğiniz olsun :)

Seni görmüştüm sanırım çünkü o gün isim söylenince 2 kişi kalktı isim benzerliğinden. Herhalde sendin. :KK53::KK53: neyse benim 3. Opum olacak. O korkular bende de oldu ama Kaan beyin pozitif yaklaşımı tecrübesi bu korkularımdan uzaklaştırdı. Tabi önce Rabbime sığındım. Şimdi 2 kardan bebeğim var ve inşallah bu opuda da kardan bebeğim olur. Kaan bey söylemiştir belki arı sütü bal polen kullan bulabilirsen. Estrofemi ise şuan bırakmayacağız ama randevuda sorarsın. Ben genelde soruyorum hepsini:KK49:
canm ben değilimdir gördüğün galiba ben oturmadım çünkü hemen yukarı çıktık dışarda bekledik..birde gerçek ismim bahar deyil..2 bebişin varmış ne güzel her opuda 1 tanemi oluyo embiryon kaç yumurtan gelişiyo..benimde olur inşallah embiryolarım..daha önce sadece 1 defa transferim oldu diyer 3 tedavide opudan sonrasına gidemedik o yüzden çok korkuyorum yine öle olursa diye Allahım yardımcımız olsun bu sefer daha umutluyum.bana sölemedi bal polen arısütü kullan diye bi ara arısürü kullandım sonra bıraktım çok kötü tadı..

Neden olmasın, hatta harika olur. Regl hangi gün başlamıştı catlove87. Benim 26' sında başladı. Bantları kullanıp, kontrole 8 ocakta gideceğim.
19 unda Regl olmuştum canım.Bu estrofem seni de sarstı mı?Ben içmeye başladığımdan beri çok başağrısı ve bulantım var .Bantları yarın kullanmamı söyledi.8 Ocak ta da kontrolüm var.

Merhaba sevgili yol arkadaşlarım.
Uzun araştırmalar ve sizin yorumlarınız sayesinde kaan bozkurt ta karar kıldım. Yarın muayenem var . Heyecan dorukta resmen :)
Balıkesir den geleceğim. Benim sorunum fsh yüksekliği yani yumurta rezerv azlığı. Bu durumda olan var mı aranızda? nasıl aşamalardan geçeceğim, tedaviye başlamadan önce bunu düşürmeye yönelik ilaç mı verir acaba? Tecrübelerenize ihtiyacım var.
Herkese bol şans:KK25:
Hoşgeldiniz aramıza :) benimde yumurta rezervimde azlık söz konusuydu Kaan beyin verdiği ilaçlar ile geçen sene 10 adet yumurta toplanmıştı tek seferde içiniz rahat olsun emin ellerdesiniz :) Benim birkaç ay öncesinde ilaç kullanmam ve yumurtaları çoğaltmamız gerekmişti bu sorunu yaşayan herkes için aynı şekilde ilaçlar veriyor Kaan bey genellikle tedavileri kişiye göre değişiklik gösteriyor.

Kizlar slmlar bi sorum olucakti size tedaviye baslayali 4 gun oldu yani yumurta gelistrme asamasindayiz..olcak ya 20 lik disim apse yapti agzimi acamiyorum antibiyotik kullnmaktan baska carem kalmadi kaan beye sordum kullnabilirsin dedi ama icim rahat degil aranizda o donemde antibiyotik kullanan oldumu ya gelismessr dye korkuyrm simdiden sagolun
Kaan bey onay verdiyse rahat ol canım çünkü aksi olsa kesinlikle izin vermezdi :KK66:

Şu proluton iğneden sadece ben korkuyorum galba diye sesimi çıkarmıyordum.Vurulduktan sonra ohhh 4 gün rahatım diyorum resmen. Nahide hemşirenin dediği gibi, şunun acısına hiçbir erkek dayanmaz, kadınlarda ilahi bir kuvvet var demişti.

Tecrübeli arkadaşlar, bugün 5+5 teyiz. Ama benim sabahtan beri hafif hafif kahverengi lekelenmem var. İster istemez tedirginim, bunu yaşayanınız varmı?

Şu proluton iğneden sadece ben korkuyorum galba diye sesimi çıkarmıyordum.Vurulduktan sonra ohhh 4 gün rahatım diyorum resmen. Nahide hemşirenin dediği gibi, şunun acısına hiçbir erkek dayanmaz, kadınlarda ilahi bir kuvvet var demişti.

Tecrübeli arkadaşlar, bugün 5+5 teyiz. Ama benim sabahtan beri hafif hafif kahverengi lekelenmem var. İster istemez tedirginim, bunu yaşayanınız varmı?

Senden bunu duymak güzel çünkü bugün arabaya bindim hala iğne varmış gibi canım yanıyordu.. Herhalde sorun bende ya da hemşire yanlış vurdu dedim ama yok iğne öylemiş demek..

Bu arada hayırlısı olsun cnm..

Asilama ve onceki donemlerde proluton igneldrini bende kullandim ve bu igneleri kendim yapmistim herhangi bir aci yada agrim olmamisti yanlis bi uygulamami var acaba aci duyan arkadaslar

özlem arkadasimizinda 7. Haftada kanamasi olmustu kaan bey normal demisti ama . Sen bi kaan beyle gorus yine de canim

merhaba kızlar aranıza yeni katıldım uzun araştırmalarım sonucu dr kaan beye gitmeye karar kıldım bu benim 2. tüp bebek denemem olacak şuara gitmem lazımdı ama adet olamadım stres tavan yaptı :KK43: sizlerin yorumlarınız benim için çok önemli era testi ile bilginiz varmı?irenbe bu yöntemden sizlere bahsettilermi?

İyi akşamlar. Agapo umarım buralardasındır. En yakın opu. yu sen oldun. Onun için sana danışmak istedim. Benim işlemin üzerinden tam 1 hafta geçti, şişkinlik ve karın çeperinde ağrım vardı onlar geçti. Ancak idrar kesemde sürekli sıkışmışım gibi inceden bir ağrım var. İdrara biraz sıkışsam sancı oluyor. Acaba operasyonda beklenmedik birşey olduğu için mi bana 750 mg.lık antibiyotik verildi senden farklı olarak.
selam canım aynı ağrı bende de olmuştu yaklaşık 10 gün kadar sürdü.Daha sonra kendiliğinden yavaş yavaş geçti.Ben onun için ekstra antibiyotik kullanmadım.Biraz normal aslında ağrı olması da.Yumurtalıklar hassaslaşıyor çünkü yumurta toplarken defalarca iğne batırıldığı için.Mesane şişince de baskı yaptığı için ağrı oluyor diye düşünmüştüm ben:KK22:.Kaç yumurta toplanmıştı canım?

Bisey sorcam birde canim.bende pko var ve baska sorun gorunmuyor simdilik.kaan beyin tedavi sureci ve izledigi yol hakkinda bilgi verirmisin.yani basladiktan ne kadar sonra transfer yapiyor.
canım bende de pko var.Pko lularda yumurta rezervinde sorun olmadığı için muayeneden sonraki ilk adetle tedaviye başlanabiliyor.Uzun bir ön hazırlık dönemi geçirmiyorsun.Geçen ay yumurta geliştirici iğnelerle başladık,yumurtalar toplandı.Embriyolar donduruldu.Bu ayda histeroskopi yapıldı ve transfer gerçekleşecek nasipse.Kaan Bey pko yu bir sorun olarak değil,bir şans olarak değerlendiriyor.Pko da yumurta sayısı fazla olduğu için tek seferde toplanılan yumurtalar genellikle yeterli oluyor.Hayırlı olsun tedavin cnm :KK52:

X