Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

oollleeeyyyyyy nehir2308 nehir2308 çookk tebrik ederim canımmm süpeeerrr
kızlaar kaçıncı hamişimiz oldu yahu 9 saydım ben yanlış mı?Heyyy Maaşallaaah.:nazar: Benim transferim olmadı daha ama nerdeyse gaza gelip bebek alışverişine başlıcam valla.:rolleyes:Bu Kaan Bey in elinden midir nedir olumsuz yok ayy her geçen gün ümidim daha da artıyo.İnşallah hep böyle gitsin sonuçlarımız.:KK70::KK70::KK70:

oollleeeyyyyyy nehir2308 nehir2308 çookk tebrik ederim canımmm süpeeerrr
kızlaar kaçıncı hamişimiz oldu yahu 9 saydım ben yanlış mı?Heyyy Maaşallaaah.:nazar: Benim transferim olmadı daha ama nerdeyse gaza gelip bebek alışverişine başlıcam valla.:rolleyes:Bu Kaan Bey in elinden midir nedir olumsuz yok ayy her geçen gün ümidim daha da artıyo.İnşallah hep böyle gitsin sonuçlarımız.:KK70::KK70::KK70:
Aynen öyle canım her şey çok güzel olacak. Sabır,inanç ve duayla inşallah:)

PROLAKTİN 39 YÜKSEK FSH 10 LH 9 TSH 0.08 HİPERTİROİDİ YÜKSEK ESTRODİOL 60 ÇOKK ÜZÜLDÜM PROLAKTİN VE TRİROİD
Can sıkmak yok. Kaan Bey bunlar için önlem alıyor muhakkak sana da uygulayacağı bir tedavi mevcuttur canım. Bende de insülin direnci vardı. Artı troid olmamasına rağmen hamilelikte 2,5 ve altı istediklerinden (benim 3,85) onun içinde ilaç içiyorum. 23 haftadayım hala kullanıyorum. Kaan Bey'le görüşmeden boş yere üzülme lütfen.

Can sıkmak yok. Kaan Bey bunlar için önlem alıyor muhakkak sana da uygulayacağı bir tedavi mevcuttur canım. Bende de insülin direnci vardı. Artı troid olmamasına rağmen hamilelikte 2,5 ve altı istediklerinden (benim 3,85) onun içinde ilaç içiyorum. 23 haftadayım hala kullanıyorum. Kaan Bey'le görüşmeden boş yere üzülme lütfen.
İNSÜLİN DİRENCİ İÇN METFORMİN 1000MG KULLANIYORUM insülin hormonum açlık 10 çıktı sizin insülin hormonu kaç merak ettim

İNSÜLİN DİRENCİ İÇN METFORMİN 1000MG KULLANIYORUM insülin hormonum açlık 10 çıktı sizin insülin hormonu kaç merak ettim
Benimki akıllara zarardı canım. ilk bakıldığında 49 du. Bende sürekli diaformin 1500 mg içiyorum her gün. Yaklaşık 9 aydır içiyorum ve en son 2 ay önce baktırdım 9 felandı. Birde inofolic içiyorum aynı zamanda. Bu hem folik asit hem de içindeki inozitol maddesi insülini düzenliyor. O yüzden sakın üzülme.

Malesef ben iyi haberler veremiyorum sonuc 2.8 olmamis...
Canım benim lütfen ama lütfen üzülme. Şu an kim ne derse desin senin için boş bunu çok iyi anlayabiliyorum. Çünkü 8.yılımda bilmiyorum kaçıncı çabam sonucu yavruma hamile kalabildim. Bu iş sabır işi biliyorsun. Senin ve senin gibi çaba veren arkadaşlarımıza dualarımız her gün. Lütfen pes etme lütfen. Rabbim bu uğurda emek veren herkesin yardımcısı olsun. Sevgiler.

Ben demiştim amaaaa belirti arayıp canını sıkma diye:) Tebrik ederim canım çok ama çok sevindim. Gözün aydın. Rabbim kucağına almayı nasip etsin. Ne güzel hamilelerimizin sayısı artıyor maşallah:)
Ahh seni dinlemeyen kafami napiim . Bosuna uzdum . Ama olsun sonuc cok guzel. Amin rabbim hepimizinkini saglikla kucaklamayi nasip eder insallah

Malesef ben iyi haberler veremiyorum sonuc 2.8 olmamis...

Canım çok manasız ama sakın canını sıkma.. bir sonrakinde şans hep daha yüksektir... benim de ilkinde olmamıştı, ikincisinde yüzüme güldü, bazısında 3. de olabiliyor ama ben eninde sonunda Kaan Bey'le mutlu sona ulaşacağınıza inanıyorum... moralini sakın bozma....

Benimki akıllara zarardı canım. ilk bakıldığında 49 du. Bende sürekli diaformin 1500 mg içiyorum her gün. Yaklaşık 9 aydır içiyorum ve en son 2 ay önce baktırdım 9 felandı. Birde inofolic içiyorum aynı zamanda. Bu hem folik asit hem de içindeki inozitol maddesi insülini düzenliyor. O yüzden sakın üzülme.
canım şeker 80 hba1c 3 aylık şeker 5.5 insülin hormonu açlık 5 yıldır metformin kullanıyorum sonuç 10 çokk üzüldüm birde prolaktin ve tiroid

X